Turkcell SUPERONLINE fiber ağını genişletse de biz de TTNET'ten kurtulsak saniyesine geçicem :)
Çok haklısınız ben de Eskişehir'deyim ancak burada henüz çalışması bile yapılmadı ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: GALDER
quote:
Orijinalden alıntı: alican09turk
Turkcell SUPERONLINE fiber ağını genişletse de biz de TTNET'ten kurtulsak saniyesine geçicem :)
Çok haklısınız ben de Eskişehir'deyim ancak burada henüz çalışması bile yapılmadı ne yazık ki.
Maalesef sıfırdan kablo döşedikleri için yavaş ilerliyor çalısmalar. Bir de belediyeler sorun çıkarıyormuş diye okumuştum bir haberde. Sanırım kazı çalışmaları yüzünden.
quote:
Maalesef sıfırdan kablo döşedikleri için yavaş ilerliyor çalısmalar. Bir de belediyeler sorun çıkarıyormuş diye okumuştum bir haberde. Sanırım kazı çalışmaları yüzünden.
Evet ayrıca TTNet'de kendi altyapısını kablo döşemesi için kullandırtmıyormuş. Bu yüzden sıfırdan kazı yapması gerekiyor diye biliyorum. Olan gene bizlere oluyor ne yazık ki
bildigim kadari ile ttnet e odeme yapmak gerekiyor hat doserken.. ttnet resmen tekel yani..
quote:
Orijinalden alıntı: GALDER
quote:
Evet ayrıca TTNet'de kendi altyapısını kablo döşemesi için kullandırtmıyormuş. Bu yüzden sıfırdan kazı yapması gerekiyor diye biliyorum. Olan gene bizlere oluyor ne yazık ki
TTNET fiber işinde çok geri kaldı bence. Şimdi yana yakıla fiber kablo döşüyor. Kendi altyapısını kullandırtmaz tabi. ADSL'de artık gelecek yok. 16 mbit hız yeterli gelmiyor artık. VDSL'in de geleceği olmadı. Tek çare olarak fiber internet kaldı geriye.
quote:
Orijinalden alıntı: volcano2K
bildigim kadari ile ttnet e odeme yapmak gerekiyor hat doserken.. ttnet resmen tekel yani..
Ben Türk TELEKOM ve alt şirketlerinden kurtulmanın yollarını arıyorum. Turkcell SUPERONLINE'nin ADSL 'ine geçtim ilk aşamada. 6 ay 9,99 TL imiş, fiber geldiginde fibere geçiş yapıp ev telefonunu taşımak mantıklı bir hareket olacak. Hiç konuşmadığımız halde ev telefonu 25 TL geliyor yahu olacak şey değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme