Şimdi Ara

yeni i20 lpg taktırsak mı öneri istiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lpgdede az yakmaz o araç emin olun 13 litre yakar benzinde 11 lt ise .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 model D sınıfı 2.0 litre 175 beygir 1500 kilo olan aracımla aynı yakıt değerlerine sahip. Geçmiş senelerde hyundai ve kia abd'de yakıt değerleri fabrika verilerinden yüksek diye ceza yemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanbabacan -- 19 Mart 2015; 20:46:47 >
    Bence gayet ekonomik
    Dizel bir araç aynı trafikte 7 lt yaksa aynı tüketim değerine denk gelir.
    Ben çok memnunum. Tam otomatik olduğu için şehiriçi kullanımı çok zevkli. Yağ gibi akıyor.
  • Atmosferik motor+tork konvertörlü şanzıman+İstanbul=kaçınılmaz yüksek yakıt. Arkadaşınızın acemiliğine gelmiş. Satsa zarar eder, üstüne bir de yeni araç alıp daha da masrafa girecek. Lpg kaçınılmaz; iyi bir ustayla sorun yaşamazsınız.

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • O kadar dedik bu arabayı alacaksanız 1.2 Manuel alın diye. :D İstanbul trafiğinde fabrika verisi falan yakalanmaz.Ben Sakarya trafiğinde Manuel ile tam fabrika verisindeyim 6.8
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.