Şimdi Ara

Yeni i20 katlanır ayna sorusu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba, 1.2 d-cvvt sense aracım var. aynalar elektrikli ve içeriden tuşuna bastığımda aynalar katlanıyor. bu katlanma özelliğini uzaktan kumandayla sağlamak mümkün müdür? yani araçtan çıktıktan sonra kitleyince katlanması için ne yapmak gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: nzhsvc

merhaba, 1.2 d-cvvt sense aracım var. aynalar elektrikli ve içeriden tuşuna bastığımda aynalar katlanıyor. bu katlanma özelliğini uzaktan kumandayla sağlamak mümkün müdür? yani araçtan çıktıktan sonra kitleyince katlanması için ne yapmak gerekiyor?

ben aracı aldıgım ilk gün elektirikci arkadasa yaptırdım. ara sıra takılma yapıyor ama genellikle bir sorun yok. araya bir modül takıyor o kadar. herangi bir elektrikciye gitsen halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: skunk2.

quote:

Orijinalden alıntı: nzhsvc

merhaba, 1.2 d-cvvt sense aracım var. aynalar elektrikli ve içeriden tuşuna bastığımda aynalar katlanıyor. bu katlanma özelliğini uzaktan kumandayla sağlamak mümkün müdür? yani araçtan çıktıktan sonra kitleyince katlanması için ne yapmak gerekiyor?

ben aracı aldıgım ilk gün elektirikci arkadasa yaptırdım. ara sıra takılma yapıyor ama genellikle bir sorun yok. araya bir modül takıyor o kadar. herangi bir elektrikciye gitsen halleder

teşekkür ederim. ilk fırsatta yapacağım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 Katlanır Ayna Modülü
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.