Şimdi Ara

Yeni Hyundai Tucson, Kore'de tüm detaylarıyla tanıtıldı: Sınıfında standartları belirleyecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kore sitelerinde son hali tanıtılıyor ve yine arka sinyal en aşağıda konumlandırılmış ne yazık ki sırf bu yüzden almak istemiyorum, çünkü bazen önüme çıkıyor sinyal veriyor ve eğilip aşağıya dikkat edilmezse anlaşılmıyor öndekinin nereye döneceği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hala alt tarafa koyuyorlar

ısrarla devam etmeleri de enteresan

Bahsettiğin kalite/konfor sorunları sadece TOYOTA/HONDA'nın C segment ve altı ucuz araçları için geçerli. Onlar da zaten ucuz olup sürümden kazanarak markayı finanse edebilsin de imajını ayakta tutan modelleri yapabilsinler diye üretiliyor, normal yani. Ama şeyh uçmaz mürid uçurur kafasını bunların müşterilerinde çok gördüğümüz için, hayatı boyunca tek araba alan Türk müşterisi bunları bulundukları yerin çok üzerinde konumlandırıp ona göre beklentilere giriyor.

Bu markaların E Segment üzeri modellerinde ya da MAZDA/SUBARU gibi markalarda bu kalite/konfor sorunları yok. Kore'lilerde zaten yok, onlar öncelikli olarak 1. dünya ülkelerindeki orta sınıfı hedef aldıkları için bu konularda çok daha iyiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerakar -- 22 Eylül 2026; 17:24:21 >
  • Büyüyen boyutları, 245 beygirlik hibrit ünitesi ve teknolojisiyle C-SUV sınırlarını aşıp bir üst segmente göz kırpmış tasarımı ve donanımı çok iddialı dursa da Türkiye'deki asıl kaderini yine liste fiyatı belirler.

Çamurluktaki dodikler falan nedir öyle ya, arabanın tamamını kaplasaydı.

Phev çok saçma bir teknoloji ve aracın karmaşıklığını arttırmaktan başka bir şeye yaramıyor. Doğrudan elektrikli modeli olsaydı daha iyi olurdu bence. Bu arada aracı epey beğendim

• Moueson kullanıcısına yanıt

Tork konventörlü zaten vardı, sorun hem tork konventörlü, hem çift kavrama versiyonlarının olması. Kuzey Amerika kıtasına tork konventörlüler giderken Avrupa'ya (Türkiye dahil buna) emisyon kanunları yüzünden çift kavramalar gidiyor.

Türkiyeye tork konventörlü gelirse satar, ama çift kavrama da sıkıntı yaşar. Tüm Tucson sahipleri çift kavrama şanzıman sorunlarından bıkmış durumda, şikayet var dolu şanzıman sorunları ile, google a yaz, bir sürü şikayet çıkıyor karşına.

Açıkçası ben Türkiye'ye çift kavrama geleceğini düşünüyorum, umarım ben haksızım ve sen haklısın.

Neden bu kadar irrite ediyor sizi bu durum takıntı gibi bişey mi

• Kgm torres evx den etkilenmişler bariz..

• 8 ileri tam otomatik şanzıman ile geleceği için yeni kasasını merakla bekliyordum. Ancak bu haliyle hayal kırıklığı oldu. Kütük gibi birşey olmuş. Ben hiç beğenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.