< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Hyundai INSTER Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (3. sayfa)

-
-
100bin daha fazla verir togg kısa menzil alırım. Ayda 1 şarj daha fazla yaparım. T10x'den en az 2 tane inster çıkar. Saçma sapan işler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat fazla ama 100 daha koy şunu al demenin her zaman karşılığı yok.
Müşteri neden i10 alıyorsa o sebepten de inster alacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunlarla uğraşacağıma t10f standart menzil beklerim ki öyle yapacağım. 1 milyonluk arabalara istedikleri fiyata bak, frontera c3 hepsi leş gibi zaten
Müşteri ucuz diye i10 alıyor, alan da 3-5 kişi kaldı zaten. Satış rakamları azalarak devam ediyor. Fiyatını 1.3 yapsınlar kim alır :) t10f bu bantta çıkacak
Bence de 1 milyon bandında olmalı bu araç.
Ama anlatmak istediğim şey i10 alan biri zaten üstüne az biraz ekleyip bir üst segment araç alabiliyor. Bu dünde böyleydi bugünde böyle.
i10 u sadece ucuz diye değil kullanım rahatlığı içinde alıyor insanlar.
İnster niyetiyle yola çıkan birinin t10f ile ne işi olur? Kullanım alanı, müşteri ihtiyaçları farklı iki araç.
Satılır satılmaz, iyidir kötüdür ayrı konular.
1 milyon olması gereken arabayı satmaya çalıştıkları fiyata bak şaka gibi
vergisi cartu curtu ne olacak abi :) acınacak halimize gülüyoruz artık 1 e 4 artık oran
-
1.3 m buna verene kadar az daha verir staria alırım illede hyundai alacaksam bu fiyata olmazki bu araba
-
TESLA MODEL Y AB fiyatı 45binEuro kurla çarp 1.97 milyonTL, TR fiyatı 1.87milyon !! ... C3aircross /inster AB fiyatı 25binEuro yani 1.1milyonTL civarı, TR fiyatları 1.3milyon....bazı firmalar ŞEREFSİZ ama hangileri...
-
-
talep görmeyecek 200-300 düşer istenen fiyata gelirde bizim piyasa sabit değil her tarafa sıfır araba kaynıyor megan düz versiyon 2 milyon şaka gibi millet tesla ya sarıldı bişeyler yanlışken ülkemizde üretim yapan bir firmanın fiyat politakasında özgür olma hakkı var bence
-
46Kw lik bataryanin o menzillere sunacağıni hiç sanmıyorum
o paraya i20 alır geçerim, ne uğraşıyoruz??
-
Harbiden lansmana özel 999 bin TL'den çıkarsalar ne güzel satardı. Ben bile alırdım bir tane.
-
Sence firmalar gerizekalı mı neden bütün dünyaya aynı fiyata sattıkları arabayı %25 daha pahalıya satıyorlar? Daha doğrusu satamıyorlar.
Şu aracın 35 bin dolara satıldığını dünyada kimseye izah edemezsin. Vergi ve bayinin aldığı karlara bakın.
Ederi 15 bin dolar.
Togg kısa menzil bunların içinden geçer. 100 daha veririm a segmentten c segmente geçerim.
-
Avrupa fiyatlarına ne kadar birebir güveniyorsunuz bilmiyorum ama, ben geçtiğimiz hafta Avusturyada bu araca baktım. Boş hali 26500 Euro. Isı pompası ve sunroof eklenince fiyat 30600 Euro idi. Yani avrupadan pahalı falan değil. Ayrıca sadece şehir içinde kullanım var ise gidin bir bakın arabaya. Araç A sınıfı ama içi B sınıfından daha geniş. Clio sahibi arkadaşlar gidip bir arka yaşam alnına baksın derim. Bu aracın tek dezavantajı bagajı. Çok küçük. 2kişilik aileler için, üniversite öğrencileri için yalnız yaşayanlar için ideal araç. Bu arada hyundai savunucusu falan da değilim. Aracın fiyatı 1250000 olsaydı hiç kimsenin aklında soru işareti kalmazdı.
-
Bu arada togg kısa menzili 100000tl verip alamazsınız. Kısa menzil togg'un fiyatı 1505000 çünkü. Birde araba her istediğinizde çalışmıyor. Kia EV3 deyin bari, aa onunda fiyatı 1650.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X