Şimdi Ara

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
10
Favori
33.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elektrikli koltuk yok, xenon diye birşey bilmiyor Assan İlginç bir şekilde, led stopların üçüncü halkalarının yanmamasını da becermişler Navigasyon olmasa bile en azından ekran ve kamera koymuşlar ya buda yeter, yapıcak bişey yok Assan'ın icatları işte. Ben asıl bagaj kapağı otomatik açılılyor mu? Onu merak ediyorum, varsa büyük sürpriz olur.
    Bu arada koltuklar da kumaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 1 Mart 2016; 22:45:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cook_Candidate

quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Kırşehir'de misiniz?

evet hocam ögrenciyim

Anladım. Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önü audi, içi Leon gibi olmuş. Ama güzel duruyor bence.

İç tasarım her ne kadar leona benzesede bence daha güzel duruyor. Aşağıda görülen kaliteli görünmesi için sağa sola her yere yapıştırılmış sahte kromaj ve o mmavi ekran çok kötü görünüyordu. İçi çin malı oyuncaklara benziyordu.

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 1 Mart 2016; 22:58:43 >

• Tasarım on numara

• Aracı dışı başarılı bence arkası biraz bmw gran tuorismo gibi olmuş sanki...donanım olarak güçlü gelirse satar..

• Neden hiç bilgi koymazlar kendi sitelerine anlamak güç. Araba çok güzel olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Style donanım ne zaman belli olurki 56k düşündürücü fiyat

• Viper74 kullanıcısına yanıt
    Bir önceki kasada anahtardan tuşa basınca bagaj kapağı Azcık yukarı atıyordu ama jetta, astra sedan, egea vb gibi sonuna kadar açılmıyordu, bende merak ettim, görürüz artık belli bir süre sonra

Bu donanım eksiklikleri ile çok aşırı satış rakamlarına ulaşamayabilir gibime geliyor fakat konuşmak için erken, listeler belli olsun öyle yorum yaparız.

• Style donanim i30daki gibi doluysa valla bu fiyata bedava gibi
  • Helal olsun hyundaiye corolla 1'33 fiyatina 135hp motor veriyor.tasarim guzel ic mekan hos daha napsin adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 2 Mart 2016; 0:35:51 >
  • benzinli motora ayrı, dizel motora ayrı donanım vermeleri çok ilginç
  • Eski kasasını kayinço kiralamıştı. Ankara'dan Kayseri ve Ürgüp'e kadar önlü arkalı gittik..

Arabanın hızlanması güzeldi.. O kadar.. Ankara'ya giderken Elantra'dan inip benim araca binen akraba aracın arkasının çok basık olduğunu söylemişti.. Ankara içinde de ben ön koltukta seyahat ettim.. Hiç beğenmedim.. Bilmeyenler i30'un üstünde konumlandırıyor ama hakikaten haldır huldur bir arabaydı..

Nedense Hyundai araçlarda garip bir sıkışıklık hissi geliyor bana.. Hiçbir modeline ısınamadım..

Eski Sonata'nın diz mesafesini Mitsunishi Colt ile kıyaslamıştık.. Colttan azdı diz mesafesi.. Konforundan bahsetmiyorum.. Sonatanın konforu güzeldi.. Ama nedense sıkışık..
    Astradan sonra elantra yida sayende takip ediyoruz. Paylasim icin tesekkurler.

Araci tasarim olarak bende begendim. Fakat araba gelmis fiyatlat belli olmus bizim yeni haberimiz oluyor. Yani sessiz sedasiz getirdiler. Biraz reklam sart. Gerci tucson da guzel reklam yapti hyundai. Stok artinca reklama gideceklerdir.

Donanimdan yine calmislar. Astrada oldugu gibi.

Benzinli manuel in giris fiyati hic fena sayilmaz. Bu motor lpg ile uyumlu mu bilmiyorum ama oyleyse iyi is gorur. Style in edition plus astra sedandan daha bos olacagini sanmam. Astra 55 bin bu 56. Belki indirimde yaparlar bilemiyorum.

• donanimi bir gorelim, style orta halliyse tutar bu arac

• Fiyatını yanlış gördüm sandım, iki kez baktım. Bu fiyata hangi donanımları içeriyor acaba. Öyle fazla bir eksiği yoksa araç felaket iyi satar. Motor, tasarım ve fiyat şu an için müthiş görünüyor.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Takdiriniz için teşekkür ederim. Assan daha Elantra'nın lansmanını yapmadığı için bende sosyal medya paylaşımında öğrendim, geldiğini. Bu yıl, yeni modeller çok olunca böyle tuhaflıklar da yaşanması normal. Bu hafta, Renault Talisman' da bayiler de yerini alırken, Megane' nın da Türkiye' ye giriş yaptığını öğrendik. Yeni model bazında çok hareketli bir yıl olacak, bence firmalarda biraz hazırlıksız bu konuda.

Estagfurullah takdir bize dusmez.

Talisman icin bayiye ugradim bugun. Bu hafta gelecekmis bayiye. Fiyatlara satis mudurude saskin. Indirim olmazsa bu fiyatlardan araba satamayiz diyorlar.

Yarin ogle arasi hyundai yede gidip elantra gelmis mi diye bakacagim.

Hele satislarda biraz dusse cok guzel bir yil olur diye dusunuyorum.

• Entersandir 2015 Makyajsiz kasa 2000 Tl daha fazla fiyata satiliyor, ayni donanim ve otomatik sanzimanla...Hyundai' nin resmi sitesinde...

• içi leon ha

good morning hello good morning hello where's ernie I dont know where's ernie I dont know...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Bugün, ben de Hedef Renault' ya uğradım Talisman vardı. Talisman piyasayı karıştıracak gibi.

Bu mesaja eklenen görseller:

***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA ***** YENİ HYUNDAİ ELANTRA 2016 ***** TÜRKİYE' DE SATIŞTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 2 Mart 2016; 3:00:32 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.