Şimdi Ara

===> Yeni HTC Desire (Bravo) | 1GHz - 3.7' WVGA AMOLED - Android 2.1 <=== (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.340
Cevap
14
Favori
213.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wholet

Oxygen 2.0 çıktı yükledik tabi 2.3 olunca içinde 2.3 gerçekten güzel ya oxygen kullananlar hemen yüklesin kullanmayanlar oxygene geçsin Bana kalırsa alette hız farkı oldu bence hem daha güzel 2.3 yani

Bide eklemek istiyorum o ekran kapanırken ki görüntü çok hoş oluyor

Oxygen romunda Google sesli arama (Türkçe destekli) özelliği var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 20 Aralık 2010; 21:23:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akay635

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Oxygen 2.0 çıktı yükledik tabi 2.3 olunca içinde 2.3 gerçekten güzel ya oxygen kullananlar hemen yüklesin kullanmayanlar oxygene geçsin Bana kalırsa alette hız farkı oldu bence hem daha güzel 2.3 yani

Bide eklemek istiyorum o ekran kapanırken ki görüntü çok hoş oluyor

Oxygen romunda Google sesli arama (Türkçe destekli) özelliği var mı?

bakıyorum şimdi google voice da settingsden turkçe seçip yapıyoruz heralde ? öyle yaptım

ve destekliyor türk hava yolları dedim buldu bunu sormuştunuz heralde ? widget koymuştum ben google search yanındaki voice a bastım aranıyor yani türkçe ama settingsden tabii türkçe seçmek lazım forum donanımhaber i de algıladı ama tabi ingilizce seçip yaptığımız navigate to starbucks olmuyor onun için ingilizce seçmek lazım sadece sesli arama yapıyor

bişii sorucam bide quadrant çalışmıyor bende download ediyor serverdan orda kalıyor anlamadım gitti edit: commentlere bakarak öğrendim ki 2.3 de çalışmıyormuş 2 kişi yazmış biri nexus s de işe yaramıyor diğeride 2.3 de çalışmıyor heralde demiş kaldı demiş yollarken sonuçları napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 20 Aralık 2010; 22:56:07 >

• Teşekkürler Wholet.

Leedroid v2.3b romunu kullanıyorum. Memnunum ama romun içinde gereksiz bulduğum bir çok uygulama var ve pil durumu da pek iyi değil. Oxygen romunu deneyeyim diyorum. Oxygen romunda göze batan olumsuz yönler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

Teşekkürler Wholet.

Leedroid v2.3b romunu kullanıyorum. Memnunum ama romun içinde gereksiz bulduğum bir çok uygulama var ve pil durumu da pek iyi değil. Oxygen romunu deneyeyim diyorum. Oxygen romunda göze batan olumsuz yönler var mı?

bence yok cidden çok hızlı bi rom bence geç bir dene ve gör gereksiz birşey yok zaten pil ömrüde gayet iyi bu 2.3 biraz daha pil yiyor 2.2 den o kadar o da normaldir 2.2 ye göre fark var çünkü Tavsiye ederim gerçekten güzel bi rom sade ve hızlı ve 2.3

• Hocam bende oxygen kullaniyorum xda ya baktim ama 2.3 u bilamadim bir link varsa alabilirmiyim denemek istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

Hocam bende oxygen kullaniyorum xda ya baktim ama 2.3 u bilamadim bir link varsa alabilirmiyim denemek istiyorum...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=879168

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=829734

• arkadaşlar aranızda leedroid 2.3 veya Z ROM v0.5 rom kullanan varmı acaba ben bunların ikisinide zipli olarak indirdim rootlu telefonuma recover ve room manerger kurdum room maneger içinden sd karttan yükle olarak kolayca yüklenebiliyormu acaba..
  • Arkadaşlar aranızda Sense HD Rom kuran yok mu.Ben RCMixHD kurdum gerçekten mükemmel bir rom.Desire HD nin tüm özeeliklerine sahip oluyorsunuz.Mesela internet geçişi özelliği geliyor.Bilgisayarınızın internetini telefona aktarıyorsunuz. h++p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789830 burdan incelemenizi tavsiye ederim.Videolar var.Görsellik mükemmel.HTC Sense yi bırakıp nasıl ablak gibi 2.3 ü yüklüyorsunuz anlamıyorum.Ben şahsen Sense HD li 2.3 bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mojo_jojo

Arkadaşlar aranızda Sense HD Rom kuran yok mu.Ben RCMixHD kurdum gerçekten mükemmel bir rom.Desire HD nin tüm özeeliklerine sahip oluyorsunuz.Mesela internet geçişi özelliği geliyor.Bilgisayarınızın internetini telefona aktarıyorsunuz. h++p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789830 burdan incelemenizi tavsiye ederim.Videolar var.Görsellik mükemmel.HTC Sense yi bırakıp nasıl ablak gibi 2.3 ü yüklüyorsunuz anlamıyorum.Ben şahsen Sense HD li 2.3 bekliyorum.

2 haftadan beri denemediğim sense hd romu kalmadı ama hepside bir müddet sonra sapıttı o yüzden en temizi oxygen zaten sense arayüzünü pek sevemedim oxygen hem sade hemde gingerbread 2.3 kullanıyor kesinlikle tavsiye ederim adamg anında gingerbread olayınıda çözmüş

• quote:

Arkadaşlar aranızda Sense HD Rom kuran yok mu.Ben RCMixHD kurdum gerçekten mükemmel bir rom.Desire HD nin tüm özeeliklerine sahip oluyorsunuz.Mesela internet geçişi özelliği geliyor.Bilgisayarınızın internetini telefona aktarıyorsunuz. h++p://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=789830 burdan incelemenizi tavsiye ederim.Videolar var.Görsellik mükemmel.HTC Sense yi bırakıp nasıl ablak gibi 2.3 ü yüklüyorsunuz anlamıyorum.Ben şahsen Sense HD li 2.3 bekliyorum.

HD romuyla ilgili linkteki konuda bilgiler vardır... ben RCMixHD yerine DHD romunu tavsıye ederim daha hafif ve stabil bir romdur...

http://forum.donanimhaber.com/m_44854847/tm.htm

@harmonyoa

ustam bende bi sıkıntı olmadı sende ne oldu tam olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_zeus -- 21 Aralık 2010; 9:35:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem_zeus

quote:

HD romuyla ilgili linkteki konuda bilgiler vardır... ben RCMixHD yerine DHD romunu tavsıye ederim daha hafif ve stabil bir romdur...

@harmonyoa

ne bilim hocam çökmeler felan oldu o yüzden oxygene geçtim sense romlar bana ağır geliyor buarada bu oxygenin son versiyonunda applanet hata veriyor yükleyen arkadaş acaba sendede aynı hatayı veriyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: harmonyoa

quote:

quote:

@harmonyoa

ne bilim hocam çökmeler felan oldu o yüzden oxygene geçtim sense romlar bana ağır geliyor buarada bu oxygenin son versiyonunda applanet hata veriyor yükleyen arkadaş acaba sendede aynı hatayı veriyormu?

erdem zeus ustamın önerdiği DHD rom gerçekten cok başarılı. DHDden önce oxygen rom kullanmıştım DHD oxygenden daha stabil çalışıyor. oxygen roma göre daha az sayıda force closela karşılaştım.

• ve bu arada appbrain.com'a erişemeyenler
    host dosyasına

216.239.38.21www.appbrain.com

satırını eklesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XyByDy -- 21 Aralık 2010; 15:56:53 >
  • merhaba arkadaslar, dun almis oldugum Desire ile ben de araniza katilmis bulunmaktayim..

cihaz vodafone cihazi ve bildiginiz uzere market yok.. yaptigim ufak capli arastirmalar sonucu marketi yuklemek icin de ya custom rom yuklememiz ya da root yapmamiz gerektigini ogrendim..

simdi asil sorum su olacak bu cihazda vodafone'a ozel bi rom bulunmakta acilista vodafone logosu var vs.. madem market icin romu degistirmek lazim, HTC'nin herhangi baska bir ulke icin yayinladigi ya da uluslararasi bi rom versiyonunu yukleyebilir miyiz? herhangi bi sorun cikar mi?

ve ayrica bu isin ehli olmus bi arkadasimiz root etme rom yukleme vs gibi bilgileri iceren bi konu baslatsa super olur.. cunku konu cok uzamis ve aramalarda da faydali olamaz bi hale gelmis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monsieurje -- 21 Aralık 2010; 16:33:35 >
  • İşyerinde bir ağa bağlı olan bilgisayarımdaki internet bağlantısını data kablosu ile telefonumla paylaşabilir miyim acaba ?
  • @fatihy

Desire HD tabanlı bi rom yüklersiniz eger usb kabloyla bilgisayardakı interneti tele aktarabiliyorsunuz... kablo takildıgında sadece sarj , HTC sync gibi seceneklerın bulundugu kısımda internet geçişi diye secenek var oradan bağlanabilirsin
  • quote:

@fatihy

Desire HD tabanlı bi rom yüklersiniz eger usb kabloyla bilgisayardakı interneti tele aktarabiliyorsunuz... kablo takildıgında sadece sarj , HTC sync gibi seceneklerın bulundugu kısımda internet geçişi diye secenek var oradan bağlanabilirsin

suan dhd romundan vazgecememe sebebim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kbrdy

merhaba arkadaslar, dun almis oldugum Desire ile ben de araniza katilmis bulunmaktayim..

cihaz vodafone cihazi ve bildiginiz uzere market yok.. yaptigim ufak capli arastirmalar sonucu marketi yuklemek icin de ya custom rom yuklememiz ya da root yapmamiz gerektigini ogrendim..

simdi asil sorum su olacak bu cihazda vodafone'a ozel bi rom bulunmakta acilista vodafone logosu var vs.. madem market icin romu degistirmek lazim, HTC'nin herhangi baska bir ulke icin yayinladigi ya da uluslararasi bi rom versiyonunu yukleyebilir miyiz? herhangi bi sorun cikar mi?

ve ayrica bu isin ehli olmus bi arkadasimiz root etme rom yukleme vs gibi bilgileri iceren bi konu baslatsa super olur.. cunku konu cok uzamis ve aramalarda da faydali olamaz bi hale gelmis..

my market, applanet ve slideme market işini görür. root sonrası garanti dışı kalabilir aletin bence önce aleti tanı derim. ve vodafone romdan kurtulmak için illa root yapmak gerekmiyor
    WWE RUU yüklersin işini görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: XyByDy

ve bu arada appbrain.com'a erişemeyenler
    host dosyasına

216.239.38.21www.appbrain.com

satırını eklesinler

hocam telefonda host dosyası nerde tam olarak pcde yapıyorum giriyor ama pcye indirmiyor programları birde applanet gibi paralı uygulamalar bedavamı burdada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XyByDy

quote:

Orijinalden alıntı: kbrdy

merhaba arkadaslar, dun almis oldugum Desire ile ben de araniza katilmis bulunmaktayim..

my market, applanet ve slideme market işini görür. root sonrası garanti dışı kalabilir aletin bence önce aleti tanı derim. ve vodafone romdan kurtulmak için illa root yapmak gerekmiyor
    WWE RUU yüklersin işini görür.

root'u market icin demistim.. RUU acilimi nedir bu arada? bi de rom yuklemek icin herhangi ekstra bi islem yapmak gerekiyor mu? Mac kullanarak yukleyebilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.