Şimdi Ara

Yeni honda civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dün kızılay(ankara)da yeni kasa honda civic gördüm baya inceleme sansım oldu.. İc kısım olarak ödüllü tasarım kullanılmış bi önceki kasayla ayni hemen hemen.. Dışına gelecek olursak bir önceki kasa efsane olacak bence. En cok tutulan civic modelinin böyle bi kasaya sahip olmasını anlayamadım pek beğenmedim.. Tabiki zevk meselesi :) bugünde taxi olarak gördüm keciörende :) sizin bu civic için dusunceleriniz neler?

• Eskisinden daha çok beğendim.
    Arka tasarımı pek hoşuma gitmedi sadece. (Stopların etkisi sanırım)
  • Ön tasarımı bi onceki kasasına göre bence iyi...Ama arkası için aynı seyleri soyleyemiycem.Ama alınabilir bir c segment araç fiyatı da cok uygun
  • arka koltuğu biraz bunaltıcı geldi bana,kafam tavana deyiyodu dik oturunca,koltuğu geride kullanan bi şöför,arka yolculara eziyet çektirirtasarım olarak ufaktan corolla yı anımsattı bana,ama ön konsol dizaynı çok iyi,şöföre dönük konsol güzel olmuş.
  • Ön kısmını bende sevdim özellikle tampondaki keskin hatlar sert ve güzel göstermiş aracı, arka taraf renault symbole benzemiş sanki.. geri kalanı herzamanki honda kalitesi tabiki :)
  • Stopların uzantısı dışında güzel olmuş dış tasarım.
  • Elantraya göre çok iyi fiyata satılıyor ki her türlü tercih sebebi Civic...

full Elantra+Otomatik: 58.500..
    full Civic+ Otomatik: 49.300..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Honda civic 2013 HB Parça
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

Elantraya göre çok iyi fiyata satılıyor ki her türlü tercih sebebi Civic...

full Elantra+Otomatik: 58.500..
    full Civic+ Otomatik: 49.300..

Birde full civicte sunroof, ısıtmalı deri koltuk, geri görüş kamerası derken lüks araçları aratmayan standart donanımlar var.
  • Elantra da geri görüş kamerası opsiyonel,
    deri döşeme sadece kapı içleri ile koltukların bir kısmında ayrıca koltuk ısıtma yok...
    buna rağmen 10 bin lira fazla fiyat istiyorlar...
  • Aslında almadan önce ben de alışamayacağımı düşündüm ama dün beyaz elegance'ını gördüm gerçekten yakışıklı geldi.Uygun fiyatı da cabası.Ne de olsa o bir honda ve hayat onda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 24 Ocak 2012; 17:36:00 >
  • tasarımı çoğu arkadaşın aksine benim çok hoşuma gitti. ayrıca fiyatı da çok uygun
  • Evet fiyatı sasırtıcı sekilde uygun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.