Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.893
Cevap
58
Favori
1.096.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • resimlerde gördüğümde sanki profilden arka bagaj amerikan sedanları gibi epey uzun gelmişti. bu da sanki virajlarda savrulacakmış gibi bir his veriyor. bugün otobüsle giderken yanımızdan city geçti ki arkası o kadar da uzun değilmiş. demek istediğim fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor yakından görmek lazım, ayrıca bilmeyen biri bu bagaj mı 500 L diyebilir
  • Arkadaşlar bugün gittim, gördüm, beğendim ve aldım..
    Fotoğraflarda göründüğü gibi değil.. Özellikle arabaya önden baktığınızda çok güzel görünüyor..
    Sport ya da Comfort alacağım, o kısmı açık bıraktık, ellerine geldiği gibi teslim edecekler..
    Sport ile comfort un teknik olarak farkları yok.. aralarında 1.5milyar oynuyor.. Satış danışmanı,
    bu aynaları ve kapı kolarını sonradan boyatsan, iki tane kendin daha kaliteli hoparlör taksan
    yan cubukları sonradan taktırsan inan 1,5milyar etmez dedi.. Ben de çok sabırsızım, hangisi ilk elinize ulaşırsa
    onu almak istiyorum dedim.. Bu ısrarlarıma dayanamayıp sanırım 4-5gün içerisinde teslim edecekler..
    Hayırlı olsun bana.. :)))




  • Kahverengi döşeme almazsanız büyük hata edersiniz.
  • evet kahverengi döşemesi mükemmel olmuş..
  • Tekrar mrb bende aracı bu gece teslim aldım. Etrafına bile bakamadan alıp eve geldim. 2 aylık oğlum ve eşimle beraber aldık. Beklediğim gibi bi araba, kullanırken güven veriyor bence. 15-20 km bi yol yaptım sessiz, arka koltuk mesafesi iyiymiş eşim söyledi, daha ilk km leri olmasına karşın motor gücü iyi ancak tam olarak yarın bu konuyu yorumlarım. O parayı hak ediyor. Parkedip balkondan bakınca yahu bu bagaj ufak ama diyo insan öyle değil. Ha bide 1000km kontrolü diye bişi var canımı sıktı. Ben inşallah haftaya 1200km yol yapıp memlekete gideceğim ne bakımı ya ben ist. gelince araba 2500 olur. Herkese kazasız belasız vede sorunsuz yolculuklar. Merak eden arkadaşlar için izlenimlerimi yazarım.
  • ccecy ne renk aldın? iç döşemesi ne renk?
  • Bej aldım içide bej(kahve rengi). Bence kahverengi iç çok güzel yakışmış. Eşimle beraber hep civic lerin içine bayılırdık bunu da o niyetle aldım.
  • ben daha teslim almadım ama bayrama yetiştireceklerini söylediler.. Benim de hoşuma galaksi gri gitti.. Onun da içi kahve.. ve hakkatten çok güsel olmuş o renk.. Süper ya..
    Güle güle kullan hayırlısı olsun.. Bagajı gördüğünde tepki verdin mi? Ben oha dedim kaputu açınca..
  • Bi ara ben de galaxi gri alcaktım bilinçsiz bi satış temsilcisi onun içi bej değil dedi vazgeçtim. O bagaj işi ve koltukların fonksiyonel kullanımı, benzin deposunun ortalıkta olmayışı, motoru ,bu arabayı aldırır.
  • Hani şu arka koltukların arasında herhangi bir yükselti yok ya.. Direk düz geliyor.. Bu hondadan başka kimsede yokmuş.. Zaten dediğin gibi koltuklar o kadar fonksiyonel ki..
    Ben nasıl uyuyacam geceleri onu düşünüyorum.. İnşallah uzamaz teslim almam..
    Ses sistemi nasıl? Bir de sen hangi seçeneği aldın?
  • Beklemek çok zor inşallah çabuk ve sıkıntısız kavuşur hayırlısıyla kullanırsın. İnan sesi fazla açmadım oğlum vardı arbada. Yarın onlar yokken denerim ben. Comfort modelini aldım. Ne bilim kromaj felan kaplı, bir de arkadaşımda jazz var. Yan çıtaları yok jazz da servis 750 ytl istiyo taktırmaya. Yan çıtalar gerekli bence. Sen dikkat edersin par sırasında yandaki araçtan birisi kapına sürter boya çizilir. Ama bence tüm versiyonları parayı hak ediyor.
  • bende comfort aldım..
    yarın daha ayrıntılı bir yorum yaparsan sevnirim..
    iyi geceler..
  • alanlarn hepsine hayırlı olsun güle güle kullansınlar.Bende öğretmenim galiba ekonomik araçlar hep bizim ilgimizi çekiyor.birde performansı unutmayalım.
  • inşallah diğer arkadaşlar gibi bizde bir araba sahibi olabiliriz.
  • inşallah kardeşim..

    quote:

    Orjinalden alıntı: sys20

    inşallah diğer arkadaşlar gibi bizde bir araba sahibi olabiliriz.
  • Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin izlenimlerini paylaşmanı bekliyoruz güle güle kullan
    quote:

    Orjinalden alıntı: ccecy

    Beklemek çok zor inşallah çabuk ve sıkıntısız kavuşur hayırlısıyla kullanırsın. İnan sesi fazla açmadım oğlum vardı arbada. Yarın onlar yokken denerim ben. Comfort modelini aldım. Ne bilim kromaj felan kaplı, bir de arkadaşımda jazz var. Yan çıtaları yok jazz da servis 750 ytl istiyo taktırmaya. Yan çıtalar gerekli bence. Sen dikkat edersin par sırasında yandaki araçtan birisi kapına sürter boya çizilir. Ama bence tüm versiyonları parayı hak ediyor.
  • arkadaşlar bundan 2 hafta önce hyudai getz 1.4 aldım. yani araba ajanta.. fakat acayip yakıt tüketiyor yaww. az yakar diye injeksiyonlu araba aldık ama getz benzinli tam bir felaket.. kilometrede 200-250 ykr. yakıyor...ama şimdi karar verdim tüp taktırıcam....
  • Motordan başlıyayım arkadaşlar. 1339 cc araba gibi değil, (bilmeyen birisi kullanırken anlayamaz) daha ilk km lerde böyleyse çok iyi performansı. Bir kaç defa yokuşlarda denedim hiç sorun yok. Ses sistemi harika bir tane cd oluşturdum dinledim hoparlörler de çok iyi sonuna kadar açtım ses temiz çıkıyor. Tipik japon ufak çakıl ve kum seslerini alıyor ama kasislere felan düşünce bi ses duyulmuyor, motor seside gelmiyor(yoldaki kum nereye vurup o çıkırtıları yapıyo bilmiyorum). Kullanımı çok rahat, güven veriyor bana yalnız park ederken arkasına dikkat etmek lağzım. Verdiğim para helel olsun, bugün alsam yine bu aracı alırdım. Herkese hayırlı yıllar.
  • walla çok güzel kardeşim ya içine sinmesi,memnuniyetin falan!
    allah olmayanlarada nasip etsin inşallah,hondayı kullanan bilir dioduk ama artık herkes duymaya başladı...
    quote:

    Orjinalden alıntı: ccecy

    Motordan başlıyayım arkadaşlar. 1339 cc araba gibi değil, (bilmeyen birisi kullanırken anlayamaz) daha ilk km lerde böyleyse çok iyi performansı. Bir kaç defa yokuşlarda denedim hiç sorun yok. Ses sistemi harika bir tane cd oluşturdum dinledim hoparlörler de çok iyi sonuna kadar açtım ses temiz çıkıyor. Tipik japon ufak çakıl ve kum seslerini alıyor ama kasislere felan düşünce bi ses duyulmuyor, motor seside gelmiyor(yoldaki kum nereye vurup o çıkırtıları yapıyo bilmiyorum). Kullanımı çok rahat, güven veriyor bana yalnız park ederken arkasına dikkat etmek lağzım. Verdiğim para helel olsun, bugün alsam yine bu aracı alırdım. Herkese hayırlı yıllar.




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.