|
Teşekkür ederim hocam. Arabayı kullandıkça ve alışmaya başladıkça birşey fark ettim. Normal hız ve devirlerde (örneğin 2000-4000 devir, 50-110km hız aralığı diyelim) araba pürüssüz gidiyor fakat devir 1000-1500 gibi düşük bir aralığına geldiğinde hafif salınma hareketleri oluyor. Özellikle dur-kalk trafikte ve düşük hızda seyrederken hissediliyor. Yaşanan hissiyat bir şanzıman vuruntusu veya motor sarsıntısı gibi değil. Hani acemi bir şoför trafikte sürekli sert gaz verir araba öne atılır sonra trafik yavaşlayınca da sert fren yapar ve araba ileri geri salınır ya işte buna benzer hafif bir salınım oluyor arabada. Düşük devir ve düşük sabit hızda da biraz olsun hissediliyor. Benimle birlikte sıfır City alan bir arkadaş da bu olayı fark etmiş. Netten araştırdığım kadarıyla VTEC teklemesi diye bir olay deniyor ve sorun değilmiş ama bilemedim. Bunu yaşayan başka City kullanıcıları var mı? Gerçi 1000km bakımında servise söyleyeceğim ama merak ettim açıkçası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 4 Haziran 2024; 20:25:48 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
by donanimhaber.com 
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı