Şimdi Ara

YENİ HİS X1950 PRO mu geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dx 10 için uzun teferruat gerektiğinden ötürü şuanda dx9 da f/p en mantıklı ekran kartı olan X1950 PRO almaya karar verdim..forumdan ve etraftan yaptığım incelemeler sonucunda HİS marka x1950 pro almaya karar verdim.. HIS ICEQözellikle 3 X1950 PRO dan etkilendim.. Fakat diğerlerinden hem performans hem de sogutma sistemi olarak daha kaliteli olan bu kartı bulamadım..

His in TR distribütörü MASCOM u aradım.. ellerinde bu modelden olmadığını ve 10 ekimde yeni X1950 PRO ların geleceğini söyledi.. iceq3 X1950 PRO dan farklı olarak 512 değil 256 mb olacakmış ve fansız bir soğutma sistemi kullanılacakmış,fakat chipset aynıymış.. soğutmada ICEQ3 kadar iddalı olmasa da sonuna kadar güvenebilirsiniz dedi...

beklicem ve görücem...

-Acaba HİS in bu modeli daha önceden piyasada var olan bi model miydi? Yoksa yetkilinin bahsettiği gibi TR pazarına yeni girecek bir X1950 PRO mu? açıkçası fiyatını merak ediyorum...

• Merhaba,

Bu dönemde sakın sıfır DX9 destekli bir ekran kartına para vermeyin. DX9 kart istiyorsanız 2. el bakın ya da DX10 destekli bütçenize uygun bir kart seçin.

Teşekkürler,

Hicks
  • dx 10 a geçicem ama şuanda vista kullanmak zor iş,bir yığın driver sorunu var,ayrıca vista sistem kaynaklarımı sömürcek
  • quote:

iceq3 X1950 PRO dan farklı olarak 512 değil 256 mb olacakmış ve fansız bir soğutma sistemi kullanılacakmış,fakat chipset aynıymış.. soğutmada ICEQ3 kadar iddalı olmasa da sonuna kadar güvenebilirsiniz dedi...

9 10 muhabbetine girmeyecem de alinmaz o kart 256 fansiz.2900 pro 8800gt 8700 filan diyor bak adamlar karisacak ortalik sonra git gene 1950 al ayri mesele ama yerinde olsam 1 ay beklerdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.