türkiyede en fazla millet abaza abaza bakarda iran suudi arabistan falan ne yapcakları belli olmaz onların ..
quote:Orijinalden alıntı: Tritium quote:Orijinalden alıntı: tahrikk Parçaların! Senden böyle bir mesaj beklemezdim. Daha doğrusu yılların kadrolu Fethullah Gülen savunucusundan beklemezdim. Ben 2011 üyesiyim hacı ağabey, sen başkasıyla karıştırdın.
quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn Çarpılacaklar görecekler ya çarpılma diye bişey ysajsdnıdbdhbfsf Avatarındaki sen misin ? Not : Bloğu yedin ve forumda en sevilmeyen üyelerdensin.
quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn Çarpılacaklar görecekler ya çarpılma diye bişey ysajsdnıdbdhbfsf Avatarındaki sen misin ? Not : Bloğu yedin ve forumda en sevilmeyen üyelerdensin. umrumda mısın?
quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn Çarpılacaklar görecekler ya çarpılma diye bişey ysajsdnıdbdhbfsf Avatarındaki sen misin ? Not : Bloğu yedin ve forumda en sevilmeyen üyelerdensin. umrumda mısın? Boşver bende küçükken böyleydim Meraktan bloğu kaldırdım
quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn quote:Orijinalden alıntı: hærun quote:Orijinalden alıntı: BrkyTgkn Çarpılacaklar görecekler ya çarpılma diye bişey ysajsdnıdbdhbfsf Avatarındaki sen misin ? Not : Bloğu yedin ve forumda en sevilmeyen üyelerdensin. umrumda mısın? Boşver bende küçükken böyleydim Meraktan bloğu kaldırdım her mesajını alıntılayacağım kaldır kaldır dur