Şimdi Ara

Yeni HDD'ye İşletim Sistemi Kurmak Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Bugün Laptop'uma yeni bir hdd aldım sıfır yani hdd yi taktım ve bilgisayarı açtım normal olarak işletim sistemi bulunamadı dedi.Sonra windows 7 cd'sini taktım ve yeniden başlattım.Boot ayarlarını yaptım öncelik dvd rom'da.Yeniden başlattım fakat cd'den önyükleme için bir tuşa basın yazısı gelmiyor öyle siyah ekranda bekliyor bilgisayar.Bunun sebebi nedir? Lütfen Yardımcı Olun Şimdiden Teşekkürler..

• cd saglammi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

cd saglammi

Evet cd kesinlikle sağlam diğer bilgisayarımda denediğimde önyükleme yazısı çıktı ve açılıyor cd'de bi problem yok Bu arada ilgilendiğin için teşekkürler Yardımlarınızı Bekliyorum :) ..
  • sisteme format atarken önce sistem donanımı incelenir ve bir sorunla karşılaşırsa kurulum ekranına geçilmez.
    Büyük ihtimalle ram de problem olabilir. olmuyorsa hdd yi sök başka bir PC de format at
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranceturkey

sisteme format atarken önce sistem donanımı incelenir ve bir sorunla karşılaşırsa kurulum ekranına geçilmez.
    Büyük ihtimalle ram de problem olabilir. olmuyorsa hdd yi sök başka bir PC de format at

Peki birşey sorucam ben bide xp cdsi ile kurulumu denedim biosta sata modu IDE iken yine önyükleme yazısı gelmedi fakat AHCI yaptığımda yazı geldi ve kuruluma başladı ancak bi süre sonra mavi ekran çıktı eminmisiniz ramlerden olduğuna

• Ve benim yeni hard disk alma nedenim bilgisayar sürekli donmaya başlamıştı çok yavaşladı ve bir süre sonra windowsun yüklenme ekranında kalmaya başladı hiç açılmıyodu bu yüzden yenisini aldım ama şimdide işletim sistemi yükleyemiyorum

• Bide eğer ramlerdense bende 2tane ram takılı biri 1 gb diğeri 2 birini çıkarsam sorun düzelebilirmi lütfen yardım 160 liram boşa gitmesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardımcı olun lütfen ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.