Şimdi Ara

Yeni HDD' im ile Kinect oynayamıyorum. [ ÇÖZÜLDÜ ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2,3 gün önce 250GB HDD aldım. Bu HDD takılı iken dashboard ım son sürüm olmasına rağmen kinect oyunlarını oynayamıyorum. Dashboard en güncel sürüm olmasına rağmen ( hatta kinect tuner menüsü bile var ) sistem update yapmalısınız diye uyarı geliyor. Fakat usb ye dashboard update i attığımda ve kinect adventures oyunun taktığımda update e başlamıyor, hiç görmüyor yani.

Fakat eski HDD imi yani 120GB yi takınca kinect i sorunsuz kullanabiliyorum. Ve böyle bir uyarı ile karşılaşmıyorum. Yeni aldığım HDD yi formatladım, eski HDD m deki profil bilgilerimi yeni HDD ye aktardım fakat hala sorunum düzelmiş değil.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Eskı hardıskınızdekı bılgıler duruyorsa. Yenı hardıskınızı formatlayıp, dıger harddıskınızdekı bılgılerınızı aktarmadan deneyın ıstersenız. Aklıma baska bır sey gelmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Eskı hardıskınızdekı bılgıler duruyorsa. Yenı hardıskınızı formatlayıp, dıger harddıskınızdekı bılgılerınızı aktarmadan deneyın ıstersenız. Aklıma baska bır sey gelmıyor.

USB bellek ile profilimi aktardım fakat yine olmuyor.
  • Dashboard sürümü 2.0.12611.0 mıdır acaba?

İnternette aynı hatayı alanlar olabilir. Hatanın İngilizce'sini tam olarak yazarsan daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 9 Aralık 2010; 16:15:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Dashboard sürümü 2.0.12611.0 mıdır acaba?

Evet.
  • Harddiskin sahte olması ihtimali olabilir mi?
    Veya bir ihtimal, kinect için gerekli sistem dosyalarının eski HDD'nde olup, yenisinde olmaması.
    En sağlıklısı yeni harddiski takıp, cihazı Live' a bağla. Eğer tekrar update yapması gerekliyse bu kez sistem dosyalarını yeni harddiske yükleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R

Dashboard sürümü 2.0.12611.0 mıdır acaba?

İnternette aynı hatayı alanlar olabilir. Hatanın İngilizce'sini tam olarak yazarsan daha iyi olur.

Hata bildiğimiz sistem update yapmalısınız hatası. Hata kodu vesaire yok.

@evo_4 öyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum. Orijinal kutusunda geldi, hdd nin üzerinde microsoft barkodu vesaire herşey tam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 9 Aralık 2010; 16:35:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hdd yan sanayi olduğu için olabilir sanmıştım ama orjinal diyorsun, alla alla bir araştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ben hdd yan sanayi olduğu için olabilir sanmıştım ama orjinal diyorsun, alla alla bir araştırmak lazım.

Yeni dashboard çıkarsa belki o zaman bulup yükleyebilir ve sorunum hallolabilir. Çünkü USB ye şuan kullanmakta olduğum dashboard ı atıyorum mecbur ( en son sürümü zaten kullanıyorum ) ve update i halihazırda yüklü diye yapmıyor.
  • @GoldPunch, yan sanayi HDD bir ihtimal tabiki ama üzerindeki barkod ve MS hologramına kanma. Çoğu çakma HDD'ler orijinal gibi kutulanıp hologramlı vs. satılıyor zaten.
  • 120ligi takip cache'i temizlesen, sonra 250'liligi takip onunkini de temizleyip denesen?
  • Hdd'in %100 orjinal olduğuna emin misin nereden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Hdd'in %100 orjinal olduğuna emin misin nereden aldın?

DH den bir arkadaştan aldım.

quote:

Orijinalden alıntı: Yeshua Kristos

120ligi takip cache'i temizlesen, sonra 250'liligi takip onunkini de temizleyip denesen?

Bilgileri siliyor mu bu işlem ?
  • Cache temizleyince oyun güncellemeleri gidiyor.
  • Sorunumu hallettim arkadaşlar. Başka bir yerden dasboard ı indirdim, sürümü farklıymış. Xbox ı açtığımda bu sefer bu sürümü tanıdı ve sorunsuz şekilde yükledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.