Şimdi Ara

Yeni Hatta Taşıma --> İnternet Hızı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. vodafone hattı avea veya turkcelle çevirmeyi düşünüyorum.

şimdi avea da 1000 dk + 1 gb internet (sınırsız--hız düşümü 128 kb) 40 TL ye malolacak

turkcell de 1000 dk + 1000 sms + 1gb internet (sınırsız - hız düşümü 96kbps) 53,9 TL ye malolacak

aradaki farkı vermeye değer mi? sms hiç kullanmıyorum. benim için özellikle internet önemli. antalya kaş da aveanın interneti gayet hızlı. (birisinin telefonunda gördüm. benim vodo bağlanmaya çalışırken avea çoktan download yapmıştı) telefonum ise htc sensation 4g

siz hangisini tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar merhaba. vodafone hattı avea veya turkcelle çevirmeyi düşünüyorum.

şimdi avea da 1000 dk + 1 gb internet (sınırsız--hız düşümü 128 kb) 40 TL ye malolacak

turkcell de 1000 dk + 1000 sms + 1gb internet (sınırsız - hız düşümü 96kbps) 53,9 TL ye malolacak

aradaki farkı vermeye değer mi? sms hiç kullanmıyorum. benim için özellikle internet önemli. antalya kaş da aveanın interneti gayet hızlı. (birisinin telefonunda gördüm. benim vodo bağlanmaya çalışırken avea çoktan download yapmıştı) telefonum ise htc sensation 4g

siz hangisini tavsiye edersiniz?

Hiçbiri.Alternatif düşünün derim.

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/AkilliKamuTarifesi

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/YokYokTarifesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yok yok tarifesi güzelmiş. peki interneti nasıldır aveanın? turkcelle göre değerlendirirseni sevinirim.

ayrıca 2 gb dan sonra hiçbir şekilde nete girmemesi için ne yapmak lazım. var mı androidde bununla ilgili bir program?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

yok yok tarifesi güzelmiş. peki interneti nasıldır aveanın? turkcelle göre değerlendirirseni sevinirim.

ayrıca 2 gb dan sonra hiçbir şekilde nete girmemesi için ne yapmak lazım. var mı androidde bununla ilgili bir program?

Android ics(4.0) ve uzerinde mobil veri sayaci var,sayaci fatura kesim tarihlerine gore ayarlarsan istedigin rakama uyari koyabiliyosun(mesela 400 mb)ve o zaman bağlantini kesersin.Ayrica cihazin nete baglanmamasi icin bildirimler cubugundan mobil veriyi kapat o zaman nete girmez.

Aveanin internetine gelince benim bulundugum yerde avea 3g daha kaliteli.Kardesim turkcell ayni anda hiz testi yapinca aveada 2 mbit hiz alirken turkcell 1,5 mbit civari hiz aliyor tabi bulundugun yer onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanbl -- 17 Eylül 2012; 8:43:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.