Şimdi Ara

Yeni Hardiske Recovery yaparken hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toshiba notebook umun hardiskini değiştirdim daha önceden yapmış olduğum Recovery Cd ile yeni hardiskime kurulum yapmaya çalışıyorum kurulum bitiyor recevery cd sini çıkarın bölümüne kadar geliyorum bilgisayar tekrar kapanıp açıldıktan sonra şöyle uyarı alıyorum.(windows kur windowsu bu bilgisayarın donanımı üzerinde çalışacak şekilde yapılandırılmadı) Acil yardım bekliyorum Teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bios güncel ram leri yer değiştirdim setup tan AHCI yaptım yinede sonuç aynı.Win 7 cd ile kurulum yaptım kuruldu fakat ben ilk aldığım günkü gibi recovery bölümününde olmasını istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampi -- 16 Ekim 2012; 10:55:50 >
  • Recovery DVD niz bozulmuş olabilir. Recovery bölümü elzem bir bölüm değil. Bu şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. İşin iyi yanı en az 10GB daha yeriniz olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampi

Arkadaşlar toshiba notebook umun hardiskini değiştirdim daha önceden yapmış olduğum Recovery Cd ile yeni hardiskime kurulum yapmaya çalışıyorum kurulum bitiyor recevery cd sini çıkarın bölümüne kadar geliyorum bilgisayar tekrar kapanıp açıldıktan sonra şöyle uyarı alıyorum.(windows kur windowsu bu bilgisayarın donanımı üzerinde çalışacak şekilde yapılandırılmadı) Acil yardım bekliyorum Teşekkürler...

bilgisayarı aç yeniden başlat yeniden başlat yazısı geldimmi her bilgisayarda değişiyor ama şunları dene . ctrl+f11 - f11 - f10 bastınmı bilgisayar cdsiz kendini recovery eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutkingg
    bilgisayarı aç yeniden başlat yeniden başlat yazısı geldimmi her bilgisayarda değişiyor ama şunları dene . ctrl+f11 - f11 - f10 bastınmı bilgisayar cdsiz kendini recovery eder.

Selam
    Yeni veya sıfır bir HDD'de recovery bölümü olmayacağına göre, bunu nasıl yapacak konu sahibi arkadaş? Konuya vakıf olmadan bilgi yazıyorum diye forumu kirletiyorsunuz inanın!

Konu sahibi arkadaş @kampi ise, şunu yapabilir.
    Önceden recover DVD'sini takın ve yeniden yükleyin. Çalışmamasının nedeni, yeni HDD üzerinde önyükleme olmadığından kaynaklandığını belirtmek isterim.
    Ama şimdi yeni işletim sistemi kurduğunuz için, önyükleme birimi oluştuğundan, önceki yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.

Aslında Windows kurmadan önce, başlangıç onarma işlemini çalıştırsaydınız, yeniden Windows kurmanıza gerek kalmayacaktı..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.