Şimdi Ara

Yeni GTX 1060(ASUS GTX1060 GDDR5 6GB 192Bit Nvidia Dual GeForce DX12 Ekran Kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus'un yeni gtx 1060 Dual GeForce modelini gördüm.Normal Gtx 1060 ile aralarındaki fark nedir?
    Bilen varsa aydıntalırsa sevinirim.

Aralarındaki 200 TLlik farka değermi?

Şimdiden teşekürler.Herkese iyi forumlar

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-gddr5-6gb-192bit-nvidia-dual-geforce-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldschoolplayer -- 29 Temmuz 2016; 23:46:13 >

• Normal kartlar "Referans tasarım"dır. GPU üreticileri olan AMD ve nVidia'nın kartı tamamen kendileri yapmıştır. MSI, Asus, Gigabyte gibi markaların yaptığı ekran kartları ise "Partner tasarım" veya "Custom model" diye adlandırılır. Bu modellerdeki soğutma sistemleri çok daha iyidir. Aynı zamanda çekirdek hızları da arttırılmıştır. Bana kalırsa her zaman partner tasarımlar alınmalıdır.
  • Kaan_kahveci10 kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizi biliyorum söylemek istediğim şudur;
    Vatan bilgisayarda 2 farklı 1060 var.2 modelde founders edition değil zaten.2si arasındaki farkı merak ediyorum
  • Hocam 2 tane faklı partner tasarımın arasında soğutma sistemi ve çekirdek hızlarında küçük farklılıklar olur. Bir ekran kartında aynı markadan 2 veya daha fazla model bulunabilir. Aralarındaki farkıda yine biraz önce dediklerim belirler. Mesela Asus STRIX GTX 1060'in soğutması diğerine göre daha iyi. Fakat güç tüketiminde diğeri daha fazla. Çekirdek hızındada daha fazla. Bunun gibi karşılaştırmalar yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan_kahveci10 -- 30 Temmuz 2016; 0:41:29 >
  • Kaan_kahveci10 kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza çokta uzak değilim.Küçük farklılıklar için 200 tl gibi fark olması şaşırttı.Yoksa 2 kartında çekirdek hızlarına ve güç tüketimlerine bakmıştım.
  • Beyler 2 fanlı mı oyunlar için daha iyi 3 fanlı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    3 fan kesinlikle bu gücteki kartlar icin israftir, paraniz neye yetiyorsa onu alin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu kartın Directx 12 ibâresini kaldırın. Maxwell Serisi de 12.1 destekliyordu sözde, Pascal da farklı değil. İşlem öncelik sırası gibi Directx 11 özelliklerini daha yeni destek listesine kattılar.
  • Ben de dün aynı soruyu sordum lakin led aydınlatma filan yokmuş bu kartta görsellik benim için önemli o yüzden Msi stoğunu bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

3 fan kesinlikle bu gücteki kartlar icin israftir, paraniz neye yetiyorsa onu alin.

Hocam ama 3 fan demek daha fazla overclock demek değil mi ben sese çok takılmam açıkcasi ama karti uzun sure kullanmak istiyorum ilerde overclok edebilirim

• ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    Hangisinle led yokmuş hocam 2 fanlı olanda mı ?
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    hocam kart ne kadar yüklenirseniz yüklenin 60 dereceyi geçmediği için şuan maksimum olarak yüzde 25 devirde dönüyor 3fanda.Yani benim HDD'nin devir hizindan başka ses duymuyorum kasadan ciddili bir şekilde.Kendisi oto 2000mhz'lere çıkartıyor kartı uygun kosullarda o durumda sıcakliği 63'ün üzerine çıkmıyor
  • afkazankayaa kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bilgi verdiğiniz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

Hangisinle led yokmuş hocam 2 fanlı olanda mı ?

Evet iki fanlı beyaz asusta

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.