Şimdi Ara

## Yeni Gran Turismo 5 Oyun İçi Video ## (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
0
Favori
3.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen trailerlari demo diye mi yüklüyorsun? DEMOS bölümünde degil GTHD bu 1. GTHD full sürüm ne zaman geliyor
  • tek pisti olan oyundan bahsediyorum,anlatabildimmi acaba??lemmingside yükledim GTHDden daha cok eglendiriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: GRI-pin

tek pisti olan oyundan bahsediyorum,anlatabildimmi acaba??lemmingside yükledim GTHDden daha cok eglendiriyor
    GT 5in demosu degil iste o Anlamada problem var
  • quote:

tek pisti olan oyundan bahsediyorum,anlatabildimmi acaba??lemmingside yükledim GTHDden daha cok eglendiriyor

dostum gt hd normalde yeni gran turismo olarak yapımına başlandı ps3 promosu için sonra vazgeçildi. ve gt 5 yaparız dediler 2008 de (full u için) gt hd den vazgeçildi yapıldığı kadarını da ücretsiz olarak ps storeden yayınlama kararı almışlardı yani gt hd yi full oyun olarak görmek ve demo olarak görmek yanlış. gt hd bir bonus olarak görülebilir.
    bu arada gt serilerine dandik dienin ya aklından şüphe ederim ya fanboydur derim yada topu küçükken inşata kaçmıştır derim.
  • YENİ BİR HABER
    Asıl oyun öncesi izlenim sunan Prologue çıkışlarının sonuncusu, kullanıcılarıyla bu yıl sonunda buluşmaya hazırlanıyor. Hem "Bluray Disk" hem de "Playstation Network" üzerinden sunulacak Gran Turismo Prologue ücretsiz olmayacak. PSN'den indirilen versiyonu ise hasar modellemesi içermeyecek. 16 kişiye kadar çevrimiçi çoklu oyuncu desteği olan GT5'de Lotus, Mitsubishi, Nissan ve Ferrari markalı araçlardan oluşan 40 araç ve "Eiger Nordwand", bir "Londra şehir pisti" ve "Sukuka pistleri" yer alacak. Sony'ye göre gelişmiş yapay zeka sayesinde büyük bir meydan okuma bizleri bekliyor olacak. GT5'i erkenden tatmak isteyen Playstation 3 kullanıcıları yıl sonunda "GT5 Prologue'a" kavuşacaklar.

KAYNAK:merlinin kazanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

quote:

yada topu küçükken inşata kaçmıştır derim.

bunun anlami nedir? ve kime diyorsun?
  • hani 58 gun vardi yil sonu nerden cikti ...hani ucretsizdi ...artik bi karar versinler sikildim yaw bi tane oyunla 4 ay idare ettim yeter artik cikarsinlar adam gibi oyun....haber icin sagol sony
  • PS3 sahiplerine üzüldüm ama kendi adıma sevindim, millet online gt5 prologue oynarken çatlardım
    Yıl sonunda birşeyler yaparız artık.
    Yalnız bu son haberlerin habire değişmesi sinir bozmaya başladı, önce ekimin sonunda psn den vereceklerini duyurmadılarmı, şimdi niye yıl sonu?
  • Ya ertelenirse
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.