Şimdi Ara

Yeni golf TSI mi? TDI mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni golf 1.4 TSI 120 hp veya 1.6 TDI 105 hp kullanan var mı? İkisinin arasına kararsız kaldım..Görüşlerinize ihtiyacım var..

• ne kadar kilometre yapıyorsunuz bu önemli bir kriter olur bu seçimde.

kendi adıma tsi tercihinde bulunurdum açıkcası ama beklentiler farklı olabilir tabi
  • Kesinlikle TDİ.
  • gönül: tsi
    akıl: tdi
  • 1.6 TDI 105 HP 16V DOHC Motor

+

7-DSG Çift Kavramalı Vites Kutusu

Yeni golf TSI mi? TDI mi?
  • Benzinliğin önünden geçerken fiyat tabelasına bakman karar vermene yardımcı olur.
  • Golf TSI 122 beygir DSG comfortline - 49600TL
    Golf TSI 122 beygir DSG highline - 53200TL
    Golf TDI 105 beygir DSG comfortline - 53900 TL

Sanki Comfortline TDI almak en mantiklisi gibi duruyor. Sehirici 100km'de 2 lt kar edince, TSI ile TDI arasindaki farki kisa surede kapatirsiniz. Ayrica ustune aracinizin ikinci eli daha degerli kalir.

Aslinda Golf arac bulmak su siralar cok cok diye biliyorum. Feci kuyruk varmis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 1.2 tsi mi tdi mi diyenlere..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • günümüz şartlarında dizel versiyon tabiki
  • TDI alın çip yaptırın aynı hesaba gelir Hem performanslı hem ekonomik
  • yılda yapacagın km ye baglı
    tsi motor u cok iyi yapmışlar turbo sesini duyabiliyosunuz nhet bı sekılde ve hızlanmalar kalkıs desen zımba gibi
    dizel icin bsy dıyemıcem ve aracın garantısı bıttıkten sonra kork :D
    tdi masraf cıkarırsa agır olur
    yanı tdi demeyelımde dizel diyelim
  • Az km'de yapsan ben TDI al derim.İlla ki yakıt olayı çok frk ediyor arabada.
  • Volkswagen yeni TDI motorların rakipleri olan common rail dieller kadar başarılı olmadıkları konusunda bir duıyum aldım... Bu konuda herhangi bir bilgisi olan varmı?
  • Golf alıp da yanında bir de Golf R stop lambalarından almamak ayıp olur artık...

Yeni çıkan golf R arka stop lambaları gerçekten çok değiştirmiş arabanın arkasını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Golf alıp da yanında bir de Golf R stop lambalarından almamak ayıp olur artık...

Yeni çıkan golf R arka stop lambaları gerçekten çok değiştirmiş arabanın arkasını...

Bu arada stopların toplam maliyeti 1330tl.

Detaylı bilgi için:http://www.vwtr.net/forum/golf-vi/golf-viya-turkiyede-ilk-r-led-uygulamasi-t13835.0.html (Üye olmanız gerekebilir.)

• çok çok güzel olmuş,bir tek stopların tasarımını sevmiyordum ama bu gerçekten iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Golf alıp da yanında bir de Golf R stop lambalarından almamak ayıp olur artık...

Bu arada stopların toplam maliyeti 1330tl.

Detaylı bilgi için:http://www.vwtr.net/forum/golf-vi/golf-viya-turkiyede-ilk-r-led-uygulamasi-t13835.0.html (Üye olmanız gerekebilir.)

Çok fazlaymış ama yaaa... 1300 lira edecek ne varki bunlarda.

İlerde düşecektir diye düşünüyorum fiyatları, bi çok golf kullanıcısı tercih eder sanırım...

• Performasn olarak her türlü tsı ama benzin yakında 4 lira olacak ve 3.5 liraları özleyeceğiz.Bence tdı alın rahat rahat binin arabaya.Tsı anca lpg takıldığı zaman binilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

gönül: tsi
    akıl: tdi

+ 61
  • Performans hız istiyorsanız tartışmasız TSI, ama yok bnm için performans fazla önemli değil, ekonomi önemli diyorsanız TDI.
  • off bu arabaya bayılıyorum
    param olsa hemen alırım

cevap:TSI
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.