Şimdi Ara

YENİ GOLF 6 KULLANAN VARMI? (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
4
Favori
163.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: caslann

En üsteki fotoğrafta şişman adam var fark o mu acaba?

evet nasıl bildin
  • Hmm.. Üstteki arabaya herkes yüzünü dönmüş alttakine sırtını. Bu olabilir mi?
  • versiyonu 5.75 e yükseltmişler ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: makin_ali

Hmm.. Üstteki arabaya herkes yüzünü dönmüş alttakine sırtını. Bu olabilir mi?

saka bi yana gti on numara ya bu arabayı gorunce bizim golfler bombos geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 18 Nisan 2009; 0:24:39 >
  • sis farı

yoksa dalgamı geciyordunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sline

sis farı

yoksa dalgamı geciyordunuz ?

yok be abi ben ciddi sordum bunlar makaraya çevirdi

farklı olan tek şey tampondaki sinyal kimsede şu diyemedi haaa herkes sadece bakıyo demekki
  • Biri xenon ve far içinde uzanan gri kısımla karakterli bir görünüm verirken diğeri palio solenin verdiği bakışı veriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fottili

Biri xenon ve far içinde uzanan gri kısımla karakterli bir görünüm verirken diğeri palio solenin verdiği bakışı veriyor

• Dün golfümün lastiği patladı, lastik hava basıncı düşük uyarısı keşke sesli olsa, taksici amca arka lastik hava püskürtüyo diyene kadar fark etmedim uyarıyı. Sonra inip değiştirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xuNiQ

Dün golfümün lastiği patladı, lastik hava basıncı düşük uyarısı keşke sesli olsa, taksici amca arka lastik hava püskürtüyo diyene kadar fark etmedim uyarıyı. Sonra inip değiştirdim.

arabaya cevşen veya nazarlık tak demedi deme demi ibrahim
  • herkese selamlar

bugün akşam üstü 4 gibi florya daki MEZ' e ugradım ellerinde bir adet 1.4 tsı dsg comfortline var rengi reflkeks gümüş ilgilenen arkadaşlar vrsa haberi olsun plakası bile takalı GL plaka sahibi vazgeçmiş orda duruyodu bilgilerinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmrlm -- 25 Nisan 2009; 22:21:03 >
  • yeni golf alan yokmu varsa resim paylaşa bilirmi
  • Birçok forum sitesinden ve yeni golf kullanıcılarından elde ettiğim bilgilere göre anlaşılan çok çektiren bu 1.4 Tsi motor bu motordan şikayet edilen konuların başında gaz yememe turbo patlatma tehlikesi fabrika verilerine uymayan aşırı yakıt tüketimi sabahları çalışmama problemi ve yanlışlıkla lpgbtaktıran bazı kişilerin motor indirmesi gibi problemler motor tamiri servis yedek parçaları gözönüne alınırsa 4000 ytl tutuyormuş ben bir ara gerçekten almaya niyetlenmiştim ama yeterli araştırma sonucu açıkçası direkten döndüm tüm bu olumsuzluklar dikkate alındığında genede 1.6 atmosferik motorlu araçlar iyi bir seçim olacaktır
  • golf 6 nın sis farı h1 mi h3 mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiatpalio

Birçok forum sitesinden ve yeni golf kullanıcılarından elde ettiğim bilgilere göre anlaşılan çok çektiren bu 1.4 Tsi motor bu motordan şikayet edilen konuların başında gaz yememe turbo patlatma tehlikesi fabrika verilerine uymayan aşırı yakıt tüketimi sabahları çalışmama problemi ve yanlışlıkla lpgbtaktıran bazı kişilerin motor indirmesi gibi problemler motor tamiri servis yedek parçaları gözönüne alınırsa 4000 ytl tutuyormuş ben bir ara gerçekten almaya niyetlenmiştim ama yeterli araştırma sonucu açıkçası direkten döndüm tüm bu olumsuzluklar dikkate alındığında genede 1.6 atmosferik motorlu araçlar iyi bir seçim olacaktır

bu şikayetleri okumuş olduğunuz forumları bizimle paylaşabilirseniz bizde ögrenmiş oluruz...

• Sevgili Arkadaslar ben yeni golf 6 aldim kullaniyorum. su an icin bir sikayetim yok sadece o kadar pahali arabanin aliminyum cantlari olmasi lazimdi dediginiz gibi.
    Ama sadece Türkiyede deyil Almanyada da ayni cant kapagi var cantlarida buradada cok pahali ama arabayi daha tam inceleme firsati bulamadim bana guzel geldi. seslimi sessizmi derseniz sessiz asiri sessiz deyil ama eskilere bakarak sessiz durumda. eger sormak istediginiz bir sey olursa derhal hay hay cevap veririm Ben hemi araba tamircisiyim arabalardan anladigim icin bana kotu gelmedi ama inceleme firsatim olmadi herkese iyi gunler..
  • Hocam selam, yeni golf aldım 1.4 160 beygir Highline beyaz araç geldi ama yarın bayiye gidip inşallah teslim alacağım :)

çekebilirsem fotoğrafları koymaya çalışırım

quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

yeni golf alan yokmu varsa resim paylaşa bilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sutumfi

Sevgili Arkadaslar ben yeni golf 6 aldim kullaniyorum. su an icin bir sikayetim yok sadece o kadar pahali arabanin aliminyum cantlari olmasi lazimdi dediginiz gibi.
    Ama sadece Türkiyede deyil Almanyada da ayni cant kapagi var cantlarida buradada cok pahali ama arabayi daha tam inceleme firsati bulamadim bana guzel geldi. seslimi sessizmi derseniz sessiz asiri sessiz deyil ama eskilere bakarak sessiz durumda. eger sormak istediginiz bir sey olursa derhal hay hay cevap veririm Ben hemi araba tamircisiyim arabalardan anladigim icin bana kotu gelmedi ama inceleme firsatim olmadi herkese iyi gunler..

quote:

Orjinalden alıntı: haks446

Hocam selam, yeni golf aldım 1.4 160 beygir Highline beyaz araç geldi ama yarın bayiye gidip inşallah teslim alacağım :)

çekebilirsem fotoğrafları koymaya çalışırım

ikinizdende resim show bekliyoruz birde hangi donanımı kaça aldınız bilgilendirseniz memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme_oki -- 8 Mayıs 2009; 12:59:30 >

• merhaba, yaklasik 3 aydir golf 1.4 122 dsg highline kullaniyorum ve cok memnunum. ben kesinlikle tvsiye ederim
  • golf 6 bence güzel oldu, golf 4 e benziyor incelik olarak ve çok şık durmuş yeni çıkacak polo nun ön kısmı golf 6 yı anımsatıyor.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.