Şimdi Ara

Yeni gitar aldım yardıma ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün SX STL/ALDER/3TS Elektro Gitar aldım amfiden falan bi sorunum yok ama ağır tonları çalamadım gitarda mı sorun var yoksa bende mi :D

• S-S manyekli mi
  • Klasik gitarda yuvarlağın olduğu kısma bir bak hiç 2li manyetik var mı. 3 tane S(Tekli) var büyük ihtimal sende o da sert tonları çalmana engel. Keşke almadan önce iyi araştırsaydın.
  • STL bildiğim kadarıyla Telecaster tarzı oluyor. Tele tarzı gitarlar ağır müzikler için uygun değildir. Hafif tonlar için ideal.
  • hmm şöyle cevaplasam :D
     Yeni gitar aldım yardıma ihtiyacım var
  • O gitar zaten ağır tonlar için tercih edilebilecek belkide son gitar fakat asıl sorun ekipmanda. Düzgün bi amfi ve düzgün seçilmiş bi pedal/processor ile o gitardan da "kısmen" sert tonlar alınabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 31 Temmuz 2014; 5:01:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marshall mg10 var elimde overdrive ne bilmiyorum ama onla beraber ağır tonlar çıkıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vendettA önerebilceğin pedal amfi falan var mı tekrar para biriktirmeye başlıyorum bu gitarla öğrenip daha araştırıp tarzıma uyanı alcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-D

vendettA önerebilceğin pedal amfi falan var mı tekrar para biriktirmeye başlıyorum bu gitarla öğrenip daha araştırıp tarzıma uyanı alcam.

Pedala falan girme hiç.O amfiyle hiçbir pedal düzgün kullanılmaz.Amfideki gain/overdrive potansının açık olduğundan emin ol.Amfin kötü olduğu için pek tatmin olamayabilirsin.
  • neyse sorun değil ya en azından öğrenirim bununla, 1 sene idare etsin beni öğrenmemi sağlasın o zaman baya araştırıp alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.