Şimdi Ara

Yeni gitar alacağım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epiphone Les Paul 100 mü yoksa Epiphone Les Paul Studiomu bu ikisi arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim

• studio
  • İkisini de alma Epiphone Les Paul Standard al, 30 lira var aralarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

studio

Hocam neden Studio aralarındaki farklar nelerdir?
  • Bence ikisi de değil...prs se 245
  • quote:

Orijinalden alıntı: adams86

Bence ikisi de değil...prs se 245

O kadar bütçem yok hocam ,max 1200
  • studionun manyetikleri lp100den daha iyi... Öte yandan arkadaşın dediği gibi prs se 245 lerde gayet güzel gitarlar... ben olsam epi studionun veya standardın yerine gözüm kapalı prs se 245 veya prs clint lowery tercih ederdim.. mydükka fiyatlarına bakmayın mydükkan normal fiyatlardan %20 pahalı satıyor... doremusicde fiyatları peşin alımda çok uygun mapazaya gitseniz pazarlıkla daha bile düşük fiyata alırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 12 Mart 2014; 20:37:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klasik gitar için tel önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

studionun manyetikleri lp100den daha iyi... Öte yandan arkadaşın dediği gibi prs se 245 lerde gayet güzel gitarlar... ben olsam epi studionun veya standardın yerine gözüm kapalı prs se 245 veya prs clint lowery tercih ederdim.. mydükka fiyatlarına bakmayın mydükkan normal fiyatlardan %20 pahalı satıyor... doremusicde fiyatları peşin alımda çok uygun mapazaya gitseniz pazarlıkla daha bile düşük fiyata alırsınız...

PRS SE 245 doremusicte 1130 tl nerdeyse standart ile aynı fiyattalar peki hocam standart veya studio ile aralarındaki farklar neler
  • tam teknik farklarına epiphoneun sitesinden bakabilirsiniz... genel olarak standard adı üstünde bildiğimiz les paul standardlarında görünüm ve özellik olarak... yapılış yılına göre kullandığı manyetikler vs. farkedebilir... son çıkan probuckerlı coil taplı standard plus top pro modelleri 1500 civarı ama çok güzel gitarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.