Şimdi Ara

Yeni Gelen Telefon (1020) Açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 1 saat önce aldım geldim kargodan, büyük titizlikle çıkardım tüm parçalarını. Sim kartı taktım ve güç tuşuna bastım ancak süpriz! Telefon ne yaparsam yapıyım açılmıyor Şarja takıncı windows tuşu tepki veriyor (yanıp sönüyor) ancak telefon açılmıyor bi türlü.
    2 saat şarjda dursun açılmazsa geri yollayacağım Kaç gündür büyük hevesle yolunu gözle ama telefon açılmasın....

• Biraz şarjda bekletince açıldı ben heyecan yapmışım
    Yalnız telefon açıldığında Turkcell simgesi göründü. Ben cihazı sarelektronik adlı biyerden aldım Hani turkcellden iade edilen sorunlu cihazı tekrar mı kakaladılar diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Biraz şarjda bekletince açıldı ben heyecan yapmışım
    Yalnız telefon açıldığında Turkcell simgesi göründü. Ben cihazı sarelektronik adlı biyerden aldım Hani turkcellden iade edilen sorunlu cihazı tekrar mı kakaladılar diye düşünüyorum

hattın türkcell mi?
  • quote:

Turkcell piyasaya telefon dağıtabiliyor , ürünü ilk sen açtıysan jelatinlerini ilk sen kaldırdıysan bunları kafana takma. Turkcell logosunu istemiyorsan daha sonra navifirmden rom atarsın kalkar. Ama rom yüzünden garanti bitebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwalker23 -- 15 Ekim 2014; 12:48:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

hattın türkcell mi?

evet

• Bazı telekominikasyon firmaları kampanyalı cihaz satıyorlar logosunu filanda boot ekranına koyuyorlar. Sıkıntı yapma bence nokia software recovery tool ile romu flashla gitsin. garantiden filan çıkmazsın.
  • Navifirm ile önce windows 8 gdr2 at sonra nsu'dan en güncel surumu flaşla country variant olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni telefon alıcam da
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.