Şimdi Ara

Yeni gelen patch junglelara yaradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerdeyse tüm early game itemleri nerflenmiş, artık oyun başında bota veya mide attığınız bir gankla az riskle çok öne geçebilir durumda olucaksınız. Özellikle karşınızda lee sin varsa bot lane olarak çok dikkatli olun ve sık wardlamaya dikkat edin. Şimdi bu en çok supportlara vuracak adc korumak için oyun başı çok sık wardlayıp para kasamaz hale gelecekler. Daha çok heala sahip suplar tercih edilecek(nami top pick olabilir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jarvan oynayacam bisey degismeyecek.. Zaten rahat gank atiliyordu yine oyle olacak

• 10 hp ve 1 dmg düşmüş yeheee artık tüm oyunları yenebileceğim
  • Arkadaşım kaç kere support oynadın çok merak ediyorum.

1) En kötü ihtimal lane'e yakut kristal ile giderim. Ward itemi için sadece 400 gold lazım olur.
    2) İlk lane aşamasında eski para gerektiren bir şampiyonla oynuyorsan zaten; eski para + 1 ward + 2 pod + trinket ile o lane'i her türlü tutarsın. 3 dakika boyunca karşı kule dibinde durmazsan. Zaten eski para bence en rahat para ihtiyacını karşılayan item. %80-%85 ihtimal ilk base'imde totem itemini tamamlamış oluyorum.
    3) O mavi zımbırtılı item gerektiren şampiyonlar için ise lane'e o item + 2 mana +2 hp + trinket ile giderim. Safe oynamaya çalışırım, hitlerle ve mana regen sayesinde atabileceğim skillerle asisti de alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

Arkadaşım kaç kere support oynadın çok merak ediyorum.

1) En kötü ihtimal lane'e yakut kristal ile giderim. Ward itemi için sadece 400 gold lazım olur.
    2) İlk lane aşamasında eski para gerektiren bir şampiyonla oynuyorsan zaten; eski para + 1 ward + 2 pod + trinket ile o lane'i her türlü tutarsın. 3 dakika boyunca karşı kule dibinde durmazsan. Zaten eski para bence en rahat para ihtiyacını karşılayan item. %80-%85 ihtimal ilk base'imde totem itemini tamamlamış oluyorum.
    3) O mavi zımbırtılı item gerektiren şampiyonlar için ise lane'e o item + 2 mana +2 hp + trinket ile giderim. Safe oynamaya çalışırım, hitlerle ve mana regen sayesinde atabileceğim skillerle asisti de alırım.

Sanırım oyuna geçen sezon veya bu sezon başladın. Sezon 2 nin sonunda supportlar sadece 3 ward + pinkle ve para kalırsa pot alarak başlardı. Sonra jungleların early gücünü azalttılar ve yeni sup itemleri getirdiler. Hem life steal rünlerine gelen değişiklikler hem de doranın yediği nerfler ile artık oyun başı adcler lanede zorlanıcak özellikle vayne, kog gibiler.

Aklı olan botu kamplar diyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.