Şimdi Ara

Yeni gelecek suriyeliler.???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suriye hükümeti güneyden bombalama yapıyor diye 250 bininyolda 2 milyon kadar toplam Suriyeli Göçe hazirlaniyormus(!)

Suriyeli meselesini çözebilecek biri var mı sizce? Net söylüyorum soruyorum.. şu sinirlari sinir yapacak; geçenlerde Avrupa'ya kaçmaya çalışan kaç bin göçmen durdurduk filan diye açıklama yaptılar bırakın gitsinler ya(belli geçmek kolaymış deyip talep artabilir vs derler a talep ortada)

İstanbul'da Fatih ve civarı resmen kusacagim İzmir'de Basmane civarı full Suriye arap oldu...Uludağ'a çıktık geçen hafta teleferik teki tabelaların yüzde 50 su Arapça yüzde 30 Türkçe yüzde 20 diğer resmen anlayamıyordum ya..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha da beter olun Türkler azınlık kalir inşallah hak ettiniz 15 senedir akp.yi başta tutmanın cezası beter olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş işten geçti artık. O 2 milyonu da alacağız. Esad saldırılarını yoğunlaştırdı. Idlib'in güneyinden ve doğusundan saldırıyor hepsini bize doğru süpürecek. Geri dönüş yok artık. Suriyeli meselesini çözmek imkansız. BUnlara o kadar yüz verdik ki, para yardımlarını kessek, yaptıkları işler için vergi alsak, yös denen dandik sınav yerine T.C. vatandaşlarıyla aynı üniversite sınavına gireceksiniz v.s. desek kazan kaldırırlar.

Kendi ülkemizde yabancı olduk kimsenin gıkı çıkmıyor.
  • Bizim Türk milletine bakmıyorlar ama suriyeli araplara bakıyorlar.Kısaca biat eden halka müstehaktır diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 13 Ocak 2018; 15:33:18 >
  • şimdi bu kadar insanı kamplara falan sığdıramayız.

bu karda kışta sokaklarda falan olmaz. insanlığa sığmaz.

o yüzden bu insanları. malum kesimin evlerine yerleştirelim.

savaş bitene kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 13 Ocak 2018; 15:36:50 >
  • Şimdi reis reis diye şakıyanlar 10 sene sonra ölürse arkasindan küfredecek, kenan evren gibi bela okuyacaklar arkasindan, buraya yazıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #ülkemdesuriyeliistemiyorum

Acilen büyük çaplı bir eylemle sesimizi duyurmalıyız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aklıma bölgenin kürtler için boşaltılıyor teorisi geldi.zaten ypg nin olduğu bölgeler bağımsız devlet olarak sayılmayada başlandı.veya bölge israil için temizleniyor.önce araplar göç etmeye zorlanacak.sonra ypg bölgede hakimiyet kuracak sonra israil gelecek çökecek.sadece bir tahmin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.