Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.351
Cevap
201
Favori
529.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran görüntüsünü attığınız mesajda 802.1q kısmı etkinleştirilip oradaki vlan id kısmına 35 girilecek.

• moonlapsevertigo kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın ilgine mutlaka deneyeceğim ama gpon cihazı direk asusa bağlayacağım değil mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet wan portundan bağlamak gerekiyor asusta ethernet portlarından birini wan olarak tanımlamak gerekiyor.

Benim ac55” te wan portu var ama ?

Kusura bakma mesajdan cevap veremedim sana teli eklemem gerekiyormuş. Abone olduğumdan beri uğraştığım olayı senin sayende çözdüm, ne desem boş minnettarlığımı sunuyorum bu çoğu insanın mağduriyetini giderecek inan. Bu söylediğin hareketin neden etkili olduğu açıklaması ı rica ediyprum neyi değiştirdi ve en kısa zamanda sana yemek ısmarlamak istiyorum vallahi az olur ama :) sağol varol

• Valla sevindim. Vlan id nedir bilmiyorum bilen arkadaşlar daha iyi açıklama yapabilir, ama olması gerekiyor ayarlarda. Güle güle kullan :)

Çok sağolasın inanılmaz bir sevinç inan basit gelebilir ama bu kadar olur İstanbul” dayım yollarımız kesişirse başım üstüne selamlar

• Creative52 C kullanıcısına yanıt

Hocam hala stabil şekilde çalışıyo mu ? Bu modeli almak istiyorum fakat bu kopma sorunlarını okudukca korktum açıkçası

• akgonul kullanıcısına yanıt
    Stabil derken, gayet iyi çalışıyor şimdilik sorun yok

• -Chimaera kullanıcısına yanıt

Hocam sorun çözüldü mü ?

Evet sağolsun yukarıda yazışmalarda görüleceği üzere Arkadaşımızın yıl olan soruna son dokunuşları ile Ttnet altyapısı, Turknet kullanıcısı olan ben kendi modemimi kullanabiliyorum. :) bunu deneyip dublex olduğu için yetmezse daha güçlü bir şey bakabilirim

Bu arada sanırım e-wan girişli bir modem işini görür

Pardon bana yazmamışsın atladım, kusura bakma

• Beyler bende Türknet fiber kullanıyorum. Gpon cihazı var ve tplink modem verdiler bana. Ama benim kendime ait asus dsl ac68u modemim var. Ben şimdi kendi modemimi kullanabilir miyim?

• DSL AC51 modelini VDSL olarak kullanıyorum ama bir gün boyunca açık kalınca download hızım 2mbitlere kadar düşüyor. Ping ve upload ise düşmüyor. Bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? Sorun modemde mi yoksa hatta mı olabilir? Burda belirtilen stabilite ayarlarını yaptım düzelmedi. Turknet kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus DSL-N14U modemi ttnet fiber hatta bir türlü kullanamadım. Ewan portu açıyorum otomatik bağlantıda gpon adresini görüyor ama kullanıcı adı ve parola girecek yer olmadığı için internete çıkmıyor. Otomatikten pppoe'ye aldığım zaman kullanıcı adı ve parola giriyorum bu sefer vlan id girilecek bölüm olmadığı için bağlantı sağlanmıyor. Çözümü yok sanırım modemi elden çıkarmaya karar verdim :(

• Himurajutsu kullanıcısına yanıt
    Ewan var ise gpon cihazdan gelen hattı wan girişine takarak wan ayarlarımdan ethernet wan yapacak sonra aşağıda ppoe ile giriş seçerek kulanıcı ad ve şifre ve en önemlisi yukarıda Arkadaşın yazdığı detayı yaparak kullanabilirsin.

• fuatmeral F kullanıcısına yanıt
    TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

• Son olarak 892.1@olan alanı etkinleştirip vlanıd 36 yaparsan bende oldu inşallah sende de olur

Doğru karar

• 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.