Şimdi Ara

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.350
Cevap
203
Favori
528.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu guncellestirme olayi epey kafami karistirmaya basladi.Simdi benim cihaz yarin elime gecicek guncelleme yaparken sorun yasarsam modemi pc ye bagliyamam macbook air kullaniyorum ethernet girisi yok.İlk kurulumuda wifi uzerinden baglanip yapmayi dusunuyorum bu oluyor degilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Arkadaslar bu guncellestirme olayi epey kafami karistirmaya basladi.Simdi benim cihaz yarin elime gecicek guncelleme yaparken sorun yasarsam modemi pc ye bagliyamam macbook air kullaniyorum ethernet girisi yok.İlk kurulumuda wifi uzerinden baglanip yapmayi dusunuyorum bu oluyor degilmi ?

wifi veya kablo değil, otomatik güncelleme yapmak istediğinde yapmayacaksınız sadece. güncelleme istiyorsanız siteden firmware dosyasını indirip modemin arayüzünden seçip yapacaksınız hepsi bu
  • Gittim vatandan birebir değişim yaptım.tam hatırlamıyorum ama 1.08 e güncelleme yaptım arayüzden kendisi buldu yükledi sonra pert :) şimdi anladım ki bios gibi tehlikeli bu iş.yedeği falan alınabilse olabilir ama ben çok uğraştım şimdi yapmıyorum :)
    Hey arkadaşım dediğini dememedim vatan serviste yaparız ama olmazsa garanti dışı kalır dediler bende birebir değişim istedim. Ilginize teşekkür ederim evin her yerinde full çekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Arkadaslar bu guncellestirme olayi epey kafami karistirmaya basladi.Simdi benim cihaz yarin elime gecicek guncelleme yaparken sorun yasarsam modemi pc ye bagliyamam macbook air kullaniyorum ethernet girisi yok.İlk kurulumuda wifi uzerinden baglanip yapmayi dusunuyorum bu oluyor degilmi ?

wifi yöntemi çok sağlıklı değil cihazı brick yapabilirsiniz
    en mantıklısı firmwareyi indirip usb ye atın ve kablo ile başka bir pc de flashlayın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut_fb

Gittim vatandan birebir değişim yaptım.tam hatırlamıyorum ama 1.08 e güncelleme yaptım arayüzden kendisi buldu yükledi sonra pert :) şimdi anladım ki bios gibi tehlikeli bu iş.yedeği falan alınabilse olabilir ama ben çok uğraştım şimdi yapmıyorum :)
    Hey arkadaşım dediğini dememedim vatan serviste yaparız ama olmazsa garanti dışı kalır dediler bende birebir değişim istedim. Ilginize teşekkür ederim evin her yerinde full çekiyor.

hayırlı olsun kardeşim

mutlu sona ulaştığına sevindim.

şanslıymışsın değiştirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Gittim vatandan birebir değişim yaptım.tam hatırlamıyorum ama 1.08 e güncelleme yaptım arayüzden kendisi buldu yükledi sonra pert :) şimdi anladım ki bios gibi tehlikeli bu iş.yedeği falan alınabilse olabilir ama ben çok uğraştım şimdi yapmıyorum :)

hayırlı olsun kardeşim

mutlu sona ulaştığına sevindim.

şanslıymışsın değiştirmişler.

Teşekkür ederim dostum ama şansla alakası yok yasal hakkımız :)

• quote:

evet te uğraştırabilirlerdi de yok servise gidicek yapabileceğimiz şey yok felan vatanın yapmadığı şey değil.
  • cihazı aldığım gün ben de kendi arayüzünden otomatik güncelleme bulma yoluyla güncellemiştim son sürümüne . sağlıklı değil mi bu yöntem arıza yaşayanlar olmuş sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

evet te uğraştırabilirlerdi de yok servise gidicek yapabileceğimiz şey yok felan vatanın yapmadığı şey değil.

Aradan 24 saat geçse aynen dediğin gibi yaparlardı haklısın.Bu arada eline emeğine sağlık dostum bu konu modemi seçmemde yardımcı oldu hakkını helal et Ama kurcalamaya korkar oldum

• quote:

Aradan 24 saat geçse aynen dediğin gibi yaparlardı haklısın.Bu arada eline emeğine sağlık dostum bu konu modemi seçmemde yardımcı oldu hakkını helal et Ama kurcalamaya korkar oldum

rica ederim.

cihazın dilini ingilizce yapıp otomatik güncelleme yapmadığın sürece istediğin gibi kurcalayabilirsin.
  • Ilk sayfaya, "OTO. Firmware update yapmayin" gibi bir ifade yazarsaniz iyi olur :)

• Çocuklar için ebeveyn kontrolü yapan bir modem arıyorum.

Amacım bilgisayarlardan değilde modemden baştan filtrelemek. Mesela kızım you tube'dan bir dizi izliyor. Ben o diziyi izlemesini istemiyorum. Bu dizinin adını modemden filtrelemeliyim.

Bunun gibi görmelerini istemediğim tüm isimleri ya da web sayfalarını yazdığı zaman bu sitelere girememeli o bilgilere ulaşmamalılar.

Bu modemde bunu yapabiliyor muyuz ?

Şu da olabilir. İki adat internet yayını yapar, birincisinde ben kullanırım, herşey açık olur, çocuklar için misafir gibi bir yayın yaparım onlar oradan bağlanır ve yukarıda bahsettiğim kısıtlar olur.

Tüm sayfaları okudum modem aklıma yattı, eğer bu firewall özellikleri de varsa almayı düşünüyorum.

Yardımcı olabilir misiniz.

Saygılar

Deha
  • bu modemde tivibu ile ilgili gelişme varmı?
  • dehay kullanıcısına yanıt
    hocam link filtreleme var. çift yayın şekli yok öyle olmaz zaten.
  • Link filtreleme de kelime bazlı filtreleme de yapabiliyor muyuz _?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehay

Link filtreleme de kelime bazlı filtreleme de yapabiliyor muyuz _?

Teşekkürler

ben şuan 55U ' dayım da anahtar kelime filtreside bulunmakta.

büyük ihtimal 14U ' dada vardır aynı yazılım çünkü.
  • Süper, e?er öyleyse 14U yu alyrym. 55U da alabilirim , fiyata takylmyyorum ama 14u yeni çykty?yndan daha do?ru seçim olur diye dü?ündüm.

Do?ru dü?ünmü? müyüm

Kelime filtreleme olmazsa olmazlarymdan çünkü.

Te?ekkürler
  • arman41 kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün elime ulaştı hemen kurulumu yaptım.Bizim ev triplex telefon konumundan dolayı çok kablo karmaşası olmasın diye modemi en üst kata kuruyorum bunuda aynı yere kurdum.Sinyal olarak hiçbir sorun yaşamadım evin bütün odalarından çekiyor.Macbook air de hep full gösteriyor ip5 de bazı odalarda 2 çubuk çoğu yerde 3 cubuk gösteriyor.En alt kat dahil bütün odalarda speedtest yaptım hepsinde kesintisiz ve stabil olarak 8mbitin hepsini kullanıyor.Anten dbi olayına gelirsek kutu kitapcık vs her yeri karıştırdım dbi ile ilgili hiçbir bilgi yok.Sadece 3x external dual band detachable antennas yazıyor.
    Edit:Ayrıca son firmware dosyasınıda siteden indirip wifi üzerinden yükledim bir sorun olmadı.

TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]TRNİN EN BÜYÜK ASUS MODEM REHBERİ | N16, AC750, AC51, AC55U, AC68U, AC88U[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 12 Ağustos 2014; 17:22:24 >

• hey kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi yaptım sorunsuz kuruldu güncel sürüm.
  • Güzel konu hocam, teşekkürler.

Eğer yapabilirsenşz veya sizin ihtiyacınız varsa bir powerline adaptör incelemesi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.