Şimdi Ara

YENİ FORD TOURNEO COURİER ANA KONU (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.144
Cevap
51
Favori
489.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bakalım neyin nesiymiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat çok fazla bence bu araç için max 55.000 ideal bu babamda bu araçtan almayı düşünüyodu ama artık bu fiyatı görünce heralde yeni connect alırım daha iyi der :)
  • Şirket üzerine faizsiz ford ticari kredi ile klimalı 1.5 Transit Courier Kombi-Van modelini aldık. Tourneo'ların fiyatı uçmuş ama camlı kasa transit courier'ların fiyatı hala makul ölçekte 40 binler seviyesinde.

Transit courier kombivan ile tourneo courier arasındaki farklar:
    - Arka bagaj kapağı çift kapılı
    - Arka bagaj kısımda sağı solu kapatan plastik aksamlar ve bagaj örtüsü yok, zaten şirket aracında yük yüklemek için o plastik kısımlar hacmi çok düşürdüğünden kullanışsız.
    - arka 2 hoparlör yok sadece ön 2 hoparlör var
    - Arka yolcu kapısının arkasındaki 3. camlı kısım kapalı, 2014'lerde orası da camlıymış 2015'te orayı kapatmışlar.
    - arka yolcu kapısında kolçak ve bardaklık yeri yok
    - Deri kaplı ve kumandalı direksiyon yok, bu seçenek camlı kasalarda hiç yok sadece tam kapalı kasalarda var, bu biraz garip olmuş

Bunların dışında tourneo'nun trend donanımıyla aynı. Fiyata takıldıysanız ama almak istiyorsanız transit courier kombivan modeline de bir göz atın bence. Yalnız transit courier fiyat listesindeki baz fiyatlar klima hariç fiyatlar klima ortalama 1500TL artı getiriyor ona dikkat edin.

Araç görünüş olarak şöyle:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-ford-renk-otodan-2014-ford-tourneo-corier-1.5-tdci-trend-combivan-218751075/detay

• Bana kalırsa fiyatlarda bir yanlışlık var. Bu kadar zam gelmesi mümkün değil. Ayrıca aynı fiyatlar Tourneo Connect sayfasında da yazıyor.
    http://www.ford.com.tr/ticari-araclar/tourneo-connect/fiyat-listesi
  • Otokoçla görüştüm.

Titanium için 50.400 verdiler.

Web sayfasını söylediğimde onlar liste fiyatı, zararına satış yapıyoruz dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

Otokoçla görüştüm.

Titanium için 50.400 verdiler.

Web sayfasını söylediğimde onlar liste fiyatı, zararına satış yapıyoruz dediler.

Otokoç Ataşehir ile görüştüm. Titanum plus Metalik renk için 54.850 fiyat verdi. Web sitesindeki fiyatlar içinde dediğiniz gibi tavsiye edilen liste fiyatı dedi.
  • merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, 2015 model ford courier kullanıcısıyım. arka kelebek camı mandalı sorun çıkardı, garanti servis de değişti. 10 gün olmadan değişen yeni cam mandalıda sorun çıkardı. benim gibi arka cam mandalından dolayı sorun yaşayan var mı?
  • touchpad7 kullanıcısına yanıt
    7 aydır bagajı açmak için bagaj açma tuşuna 2 defa basıyorum. Hay Allah razı olsun..

Ama aracı alırken neden bunu söylmediler.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname45

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, 2015 model ford courier kullanıcısıyım. arka kelebek camı mandalı sorun çıkardı, garanti servis de değişti. 10 gün olmadan değişen yeni cam mandalıda sorun çıkardı. benim gibi arka cam mandalından dolayı sorun yaşayan var mı?

Benimkinde de sorun var. Değişecek.

• arkadaşlar spoiler tavsiye edermisiniz acaba savrulmayı önlüyor diyorlar ama doğru mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

2015 model fiyatı 45 bin kampanyalı fiyatı var bence bu fiyata bedava.

Bu fiyatı nerden aldın kardeşim mümkünse öğrenebilirmiyim?
  • Fiyatlar normalleşmiş
  • Şu araca verilen paraya değmeyeceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

quote:

merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, 2015 model ford courier kullanıcısıyım. arka kelebek camı mandalı sorun çıkardı, garanti servis de değişti. 10 gün olmadan değişen yeni cam mandalıda sorun çıkardı. benim gibi arka cam mandalından dolayı sorun yaşayan var mı?

Benimkinde de sorun var. Değişecek.

Alıntıları Göster
    genel sorun varmış mandallı camlarda. çözmeye çalışıyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname45 -- 14 Temmuz 2015; 22:14:40 >

• quote:

O sorun benim aracımda da 2.gün oldu. Servise götürdüm. Fabrikadan cam sevkiyatı durdu dediler. Napcaz dedim. Bantalayalım dediler. Böyle saçma sapan iş olurmu dedim çıktım gittim. Başka servislerle görüştüm hepsi aynı şeyi söylediler. Camı değiştirince yenisinde de aynı sorun oluyor diyerek , fabrika arge yapıyormuş. Yeni birşeyler yapacaklarmış... Muhtemelen cam kelebeğini yapıştırmalı değilde, camı delerek sabitleyecekler. Zaten böyle olması gerekir. Fiorinolar vs. hep o şekilde hiçbir sorun yok.

Ben sanayide orayı sağlam bi yapıştırıcı ile yapıştırdım. Şimdilik sorun yok. Tabi camı hiç kurcalamıyorum. Çok sert baskı var camda, kullanılsa kesinlikle yine atar orası. Bakalım fabrika bir çözüm bulana kadar bekleyeceğiz.

• Arkadaşlar aracın metalik boyalısının fiyatı konyada 53,750TL acaba her yerde fiyat aynı mıdır yoksa bölge bölge farklılık gösteriyor mu?
  • Biz aracımızı 45.000 TL'ye almıştık o zaman kampanya vardı şuanki fiyatı gerçekten yüksek piyasası iyi olduğu için fiyatları yükselmiş Şuanda Ford'un en çok satılan modelidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Larvus kullanıcısına yanıt
    Şimdi bu aracın 2. elini ortalama 49.000TL ye satıyorlar, geç kalmışız almak için :)
    Aklımda şöyle bir takıntı var şimdi mi alsam yoksa yıl sonu kampanyasını mı beklesem emin olamadım...
    2. el alayım diyorum herkes aracına temiz çizik dahi yok diyor alıpda sıkıntı çekme ihtimali daha yüksek gözüküyor.
    Ne yapsam bilemedim şimdilik beklemedeyim bakalım zaman ne gösterecek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tr_ugur_Tr

Şimdi bu aracın 2. elini ortalama 49.000TL ye satıyorlar, geç kalmışız almak için :)
    Aklımda şöyle bir takıntı var şimdi mi alsam yoksa yıl sonu kampanyasını mı beklesem emin olamadım...
    2. el alayım diyorum herkes aracına temiz çizik dahi yok diyor alıpda sıkıntı çekme ihtimali daha yüksek gözüküyor.
    Ne yapsam bilemedim şimdilik beklemedeyim bakalım zaman ne gösterecek...

2. elleri temiz kullanılmışsa, az kullanılmışsa ve ticari olarak kullanılmamışsa alınabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Otokoç'ta 1.yıllık bakımını yaptırdım. 429 tl. Aracın yakışı arttı demiştim. Sürücü güncellemesi yapılmış. Aracın sesi çok güzel oldu.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.