Şimdi Ara

Yeni Ford Ranger Kulübü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.887
Cevap
20
Favori
363.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • duck, hi-rider'ı kaça aldığını sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.
  • büyük boyutları beni çekimser bırakıyor. fiestadan sonra TIR'a binmiş gibi olurum heralde . yerden yüksekliği ve ford'un uygun fiyatları nedeniyle RANGER'ı beğeniyorum.

    peki bu araçlar 2500 motor olduğundan hangi vergi sınıfına giriyor. otomobiller gibi bin küsür YTL mi bunlarında yıllık vergisi.

    yeni araçlarına kısa süre önce kavuşan herkese hayırlı olsun diyorum. kazasız belasız sürüşler, kendinize ve yeni arabalarınıza dikkat edin
  • eğer 4*4 alırsan vergisi gerçekten fazla. aynı otomobil gibi. ama 4*2 ticari sınıfta oluyor ve oldukça uygun. hatta otomobilden bile uygun.
    quote:

    Orjinalden alıntı: xpug

    büyük boyutları beni çekimser bırakıyor. fiestadan sonra TIR'a binmiş gibi olurum heralde . yerden yüksekliği ve ford'un uygun fiyatları nedeniyle RANGER'ı beğeniyorum.

    peki bu araçlar 2500 motor olduğundan hangi vergi sınıfına giriyor. otomobiller gibi bin küsür YTL mi bunlarında yıllık vergisi.

    yeni araçlarına kısa süre önce kavuşan herkese hayırlı olsun diyorum. kazasız belasız sürüşler, kendinize ve yeni arabalarınıza dikkat edin




  • karenin cevap için saol, ama cevabın yeni bir soruya neden oldu

    4*2 ticari sınıfta oluyor ve vergisi uygun, ama benim ticari işletmem yok, üstelik de bu aracı (eğer olursa) binek olarak kullanacağım. bu durum bir sorun çıkarmıyor değil mi? yine ticari sınıftan sayılıyor araç.

    ben de tam THUNDER modelini inceliyordum, tüh. bunun 4x2'si çıkmaz mı acaba
  • hayır, vergilendirme sınıflandırmasında ticari araçlar katagorisinde değerlendiriliyor.Herhangi bir ticari firmaya kayıtlı olması gerekmiyor.Ayrıca thunder modelinin 2 çeker olanının adı hi-rider.Dış görüntüde sadece ön koruma barı, thunder jant ve krom kaplama kapı kolu, yan aynalar var.Diğer dış ölçütler ve görüntüsü aynıdır.web siteden de görebilirsin zaten.
  • teşekkür ettim alonsor25. bu sitedeki arkadaşların anında görüntü cevapları çok işe yarıyor
  • xpug arkadaş benden önce davranmış. cevap doğru. ben de seninle aynı araçla ilgileniyorum ama 2. ele düşmesini bekliyorum. l200 ve ranger arasında zamanı gelince bir tercih yapacağım. ama 0 almam şimdilik imkansız.
    quote:

    Orjinalden alıntı: alonsoR25

    hayır, vergilendirme sınıflandırmasında ticari araçlar katagorisinde değerlendiriliyor.Herhangi bir ticari firmaya kayıtlı olması gerekmiyor.Ayrıca thunder modelinin 2 çeker olanının adı hi-rider.Dış görüntüde sadece ön koruma barı, thunder jant ve krom kaplama kapı kolu, yan aynalar var.Diğer dış ölçütler ve görüntüsü aynıdır.web siteden de görebilirsin zaten.
  • arkadaşlar gerçekten çok güzel bir araç gibi görünüyo, nası olsa ford. ama ben hiç kullanmadım. sadece şu dikkatimi çekti, bu kadar büyük ve yapılı bir aracın 4 teker disk fren olması gerekmezmiydi. çünkü babamın arkadaşında 2006 land rover freelander var, sormuştum memnunmusun diye o da memnunun ama ani renlerde arkasını atıyo tek eksiği 4 teker disk fren olmayışı demişti.
  • ford.com.tr'de fiyatlar sayfası açılmış, 3 gündür hata oldu mail attık diye kandırıyorlardı.

    4x2 hi-rider 34216YTL bu aracı 32000 ve altına almak mümkün olabilir bence. rakip modeller ile karşılaştırınca bu fiyatlar gayet uygun gibi görünüyor.

    4 disk olmayışına
  • Ranger 4x2 Çift Kabin XLT 4x2 Hi-rider A/T tavsiye edilen anahtar teslim peşin fiyatı 36.077,88 YTL
    imis biz 34 civari bir fiyata aldik manueli icin de 32-32.5 filandi yaklasik unuttum sadece yaklasik soyleyebiliyorum
  • Ranger güzel bir araç. Ama bence bu sınıfta NAVARA nın rakibi yok...
  • maşallah diyelim. hocam bu hi riderlarda tampon ve çamurlukları komple kasa renginde (mesela bu araçta siyah) olanı var mı? yoksa hepsi çift renk mi? piyasadaki araçları da hep böyle görüyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: ducky

    biraz da resim koyalim hazir kar kis heryer pickup un zevki bu havada cikiyor


     Yeni Ford Ranger Kulübü


     Yeni Ford Ranger Kulübü


     Yeni Ford Ranger Kulübü


     Yeni Ford Ranger Kulübü







  • belki baz modelinde tek renktir bir bilgim yok ben de hep cift renk biliyorum
  • ford bu arabadasatısı cok yapmak ıcın ılk once on stılı degıstırmelı bence
  • mrblar Adım Cem ...Arkadaşlar bizde istettik hi-rider modelinden gelecek ama merak ettiğim bişey vardı.lastik ebatları.resimde gördüğüm kadarıyla pek geniş değil.Mesela nissan skystar modelinde lastikler çok geniş ve arabaya büyük bir görünüm sağlıyor...Bisorum olacaktı arkadaşlar. hi-rider modelinin yüklekliği nissan skstaa SSS modeliyle aynı yüksekliktemi acaba?yada alçak ve dahamı yüksek?beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar ford hi-rider modelinde turbo seceneği varmı acaba?varsa nasıl kullanılıyor yada hangi devirde..
  • arkadaşlar, bu tür araçların kasasını kapatıyorlar görmüşsünüzdür mutlaka, bunun için herhangi bir resmi işlem yapılıyormu.
  • sscasta resmi islem yapilmiyor sadece kapak icin ama arkayi jip gibi camli kapatirsaniz bilmiyorum onu araci 0 alacaksaniz bayiye sorabilirsiniz
    hi-rider bu araclar turbolu zaten de turbo secenegi derken oyle seri modda calismasi icin ozel bir dugme yok aracin yukseklik bilgilerinewww.ford.com.tr den bakabilirsiniz
    mod sitelerinde ford ranger a uyumlu jant bakmistim maksimum 20 inch vardi lastik ebatlarini unuttum ama
  • duck çok saol teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
  • ducky

    odtü mü orası? öğrenci misin yoksa "hoca" mı

    fotoğraflardaki gibi ortamlarda sadece arkadan itiş sorun olmuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.