Şimdi Ara

yeni ford foceu titanium alacagim yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Moskova'da yasiyorum arabami degistirecegim, su anda lada samara var :) ama tas gibi arabadir kendisi saolsunlar iyi yapmislar:))

Ilk basta ikinci al audi baktim 2006 quattro sonra servisi pahali olur diye vazgectim
    Sonra mazdanin yeni kasa mazda 3 e baktim cok begendim ama biraz fiyat olarak beni asti
    Bugun bi arkadasim VW JETTA arabasini satiyor ona baktim 2008 model 50000 km 1.6 motor temiz bayan kullanmis

Hafta sonu Ford bayiine gitmistim 2010 titanium forda baktim fiyat olarak uygun servis ucreti sizin dediginiz gibi az ve en azindan sifir yeni araba olmasi beni forda yonlendirdi

Bu hafta sonu siparis vermeye gidecegim sanirim
    2010 1.6 titanim metalic boya metalik deniz grisi diye bir renk otomatik vites ve ekstra paket onerdiler cunku onda ESP varmis(anlayacaginiz gibi araba konusunda biraz zayifim) burada 35.000 lira yapiyor

Ne dersiniz ha dostlar her turlu yorum ve tavsiyenizi bekliyorum. Yani su fonksiyon bu fonksiyon diyebliceginiz ne varsa, alirken suna iyi bak sunu sor diyebileceginiz ne varsa lutfen degerli yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Simdiden hepinize cok tesekkurler

• tüm opsiyonlaı tercih edin güle güle binin
    Isıtmalı koltuk moltuk ne varsa opsiyon hepsinin olduğu aracı alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

tüm opsiyonlaı tercih edin güle güle binin
    Isıtmalı koltuk moltuk ne varsa opsiyon hepsinin olduğu aracı alın.

Sanirim o dediklerinizin hepsi kis paketinde var onuda aliyorum zaten. Bu sun roof olayi yoktu sanirim aracta bunun fabrika cikisinda sun roof olani varmidir aceba?
  • Var burada x pakete sunroof adaptif halojen far parçalı deri koltuk var. ama rusların donanım zevki ile otosanınki uyuşmuyor Kış pakaeti diye bir olay yok burada.

Siz tüm donanımlarını alın oralarda opsiyon fazlalığı vardır. Isıtmalı koltuk rusyada iyi gider die düşünüyorum. Ayrıca tcs li esp de şart (ki esp alıyosanız tcs yanında geiyor ) Renk olarakta koyu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

Var burada x pakete sunroof adaptif halojen far parçalı deri koltuk var. ama rusların donanım zevki ile otosanınki uyuşmuyor Kış pakaeti diye bir olay yok burada.

Siz tüm donanımlarını alın oralarda opsiyon fazlalığı vardır. Isıtmalı koltuk rusyada iyi gider die düşünüyorum. Ayrıca tcs li esp de şart (ki esp alıyosanız tcs yanında geiyor ) Renk olarakta koyu olsun

Mustafa-T saol yorumun icin zaten kis paketini her kosulda aliyorum malum sonra bi yerlerimiz donar alim Allah :)
    Ama simdi ESP nin ne oldugunu biliyorum ama TCS ne bilmiyorum!!! Byunu basit bir dille anlatan bir arkadas olursa cok sevinirim

• esp olan fordlarda tcs olur genelde. Anlamı da çekiş kontrol sistemi yani anti patinaj.
  • Tesekkurler Mustafa Bey

Arkadaslar yokmu baska yorum yapabilecek.......

Tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Focus yeni kasa çıkaracak.Bunu da hatırlatayım.
  • yapma ya desene simdi alsam kafadan 6-7 bin dolar kaybim olur
  • Ama şu da var son seri çıkan araçalr kronik sorunlarını en fazla aşılmış araçlardır. İlk çıkanlar pahal ıve bol süprizlidir
  • Arkadaslar oyle yada boyle bugun 2010 Ford Focus Titanium 2.0 ototmatik deniz grisi (asfalt yada defne diyolar Turkiyede sanirim) full siparisini verdim total olarak 36 bin lira yapiyor. Mayis 15 geliyor arac.

Simdi bugun test drive da benim arac olmadigi icin titanium 1.6 manuel vites denedim biraz ses geldi ama 2.0 da bu kadar olmaz sanirim degil mi?

Bu arada Sony cok sik duruyor arabada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.