Şimdi Ara

yeni FOCUS alan yok mu? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
4.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Method Man

Peki hocam Skoda'nin octavia ve superb modellerine bence biraz goz gezdirin. Skoda'nin butun yeni kasalari titanium ayarindadir yada daha usttur diye dusunuyorum.

Skoda düşünmediğimiz modellerden üzgünüm. Sitesini inceledim fakat fiyat listelerine rastlayamadım.
  • Hocam octavia'larda ; 1.6 105 hpler 36.000 den basliyor 80.000 'e kadar gidiyor ve araclar hos gercekten. Superb ' lerde 50.000 tl den basliyor diye hatirliyor yine 2.0 motr olmasi lazim aracinda.

Volvo , ayarini piyasada yakalamaya calisan guclu , saglam araclar ureten skoda bence alici kitlesini arttirmaya basladilar...
  • merhaba arkadaşlar. Size birkaç sorum olacak bilginiz dahilinde yardımcı olursanız çok memnun olurum :) Opel astra classik 3 sedan 1.6 benzinli ile yeni ford focus 1.6 benzinli arasında kaldım. opele 37-38bin tl ford a ise style paketine 47bin istiyorlar. açıkçası aradaki fark fazla olmasına rağmen ford focus u daha bi beğendim. siz hangisini önerirsiniz?
  • Dikkatimi çekti volvo fiyatlarını araştırdımda aynı donanımlarda dizel s40 alınabiliyor ve fiyat 56.5 bin TL. Eşdeğeri focus 57.5 bin TL. Gidip satıcılara sormak yalzım neden volvo 'dan daha pahalı satıyorlar ve güvenlik donanımı volvo 'dan daha mı üstündür de daha pahalı satılıyor.

Octavia 'nın dizel modelleri için fiyat söyler misiniz ?

"mronur87", bahsini ettiğin yeni focus özelliklerini bir incelemelisin. Titanium paketi dışında alt donanım focusları biraz küçümsemişler. Sürücü koltuğunun yükseklik ayarı bile yok. Aldıkdan sonra pişman olma. Focus 'da sadece iç mekan daha cafcaflı.
  • Dizel octavia'lar 45.300 tlden baslayip diger donanimsal ozelliklere gore fiyatlari artmakta ve guzel araclar gercekten. Yanliz volvo isi aklima cok takildi fiyat babinda volvonun yakit tuketimi ile focusun kini bi karsilastirmak lazim.

Opel III ile focus arasindaki muhabbeti ele alirsak en duz focusu alip o kadar para vermektense opel III u de almam gider yeni opeli alirim hocam zaten dediginiz focus fiyatina 45 bin tl ye falan aliniyor arac fakat yakit tuketimi biraz fazlaydi sanirim turaroq du sanirim focus kasasi ismini hatirlayamadim ortalama 4.5 litre civari yakar onuda arastitin malum benzin uctu gidiyor :)
  • Dün gidip yeni fokus sedan tdci motoru test ettim.Kısaca motor çok sessiz, performansı ve tabiki yol tutuşu çok iyi.Araba çok tok gidiyor ve tkırtı çıtırtı yok arabada.Amaaa dışı güzelde, içi çok sıkışık kargaş burgaş geldi bana.Yeni çıkan arabalar genelde selefine göre büyük olur ama focusda küçülmüş.Ön koltuk çok gerde değilken bile (boyum 1.72) arkaya oturduğumda dizlerimin ön koltuğa sürtmesi ve arka tarafın çok basık tavanın alçak oluşu soğuttu beni.Arka tarf kümes gibi oluş açıkçası.Bundan dolayı bagaja bakmadım bile.Hadi neyse bunlar kişiden kişiye değişir diye düşünelim, bu sınıf alacaklar için dizelin titanyumunun fiyatını sorduğumda 67.000 tl gibi bir cevap verilmesi hadi ben yine uğrarım diyip arkama bakmadan kaçmama neden oldu
    ohaa yani..

• Harbi focus almayın arkadaşlar dizel volvo S40 lar 55 bin tl.
    Skoda Octavia dizeller 45 bin tl civarı
    Yeni astra dizeller 50 bi tl civarı

Ama titanium focuslar 60 küsür milyar !

Harbi focus almayın arkadaşlar dizel volvo S40 lar 55 bin tl.

Eski kasa Focus'un üretimi ve satışları bitsin, Otosan bu yeni Focus'lara mahkum kalsın, görecez bu fiyatlarda ısrar edip edemeyeceklerini.

Yalnız 60 bin TL üzeri olan fiyatlar X paketli Full + Full araçlar. TDCI Titanium metalik boya farkı ile 58 bin TL civarı, 58 de çok pahalı o ayrı mesele...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozyurt

quote:

Harbi focus almayın arkadaşlar dizel volvo S40 lar 55 bin tl.

Eski kasa Focus'un üretimi ve satışları bitsin, Otosan bu yeni Focus'lara mahkum kalsın, görecez bu fiyatlarda ısrar edip edemeyeceklerini.

Yalnız 60 bin TL üzeri olan fiyatlar X paketli Full + Full araçlar. TDCI Titanium metalik boya farkı ile 58 bin TL civarı, 58 de çok pahalı o ayrı mesele...

Bitirmez, aksine eski astralar gibi 2-3 sene satarlar

• Soylenmek istenen de o zaten focusa bu paralar cok bence. Hele fiesta nin bir buyugu tarzinda tasarimla piyasaya cikinca insanin icinden hic gelmiyor bu paralari vermek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunga77 -- 28 Temmuz 2011; 12:39:06 >

Orijinalden alıntı: ertunga77

ben 3 ay önce aldım ama comford modelini aldım 7 bin tl fark vardı yenisiyle arada mevcut kasada gayet tatminkar geldi bana ama yeni çıkanıda de gayet ii olmalı..

Şuanda bu 7 bin liralık fark 10 bin lira oldu.

Orijinalden alıntı: kartalgul

Arkadaşlar bu şartlarda Fluence hakkında düşüncelerinizi alabiliriyim Yeni fouc III ve fluence arasında kararsızım

Focus ile Megan Sport Tourer karşılaştırabilir, ikisi arasında kalabilirsiniz de; fluence biraz daha farklı.

Kasa çok geniş iç döşeme biraz daha eski stilde dizayn edilmiş ya da bana hitap etmiyor. Micra 'ya benzettim biraz içini.
    Meganların dizelleri tüketim konusunda çok meth ediliyor, fluence 'de onlar gibi olabilir.
    Biraz da geniş araç takıntısı oluyor insanlarda, uygun fiyta bulunca kaçırmıyorlar = )

Yeni 1.6 dizel mondeo çıkardılar 62 bin satış fiyatı.

• Çarşamba günü 50.500TL'ye style donanım ve plus paketli 1.6 TDCI 115hp focus 3'ümü aldım çok şükür. Renk kum gri ki ben çok beğendim, aracın hatlarını cok güzel gösteriyor. Arabanın yol tutuşu harika, süspansiyon tam olması gerektiği gibi, herhangi abuk bir ses vs. yok süspansiyondan, arabada fazlasıyla ses yalıtımı var diyebilirim, motor sesini biraz daha fazla duyulması fena olmazdı, gayet hoş bir sesi var. Hızlanması spor bir araba gibi değil tabi ama çok atak ve gayet yeterli, özellikle 2. viteste araba gerçekten harika gidiyor. Arabaya fazla yüklenildiğini düşünüyorum(büyük fiesta vs. ki fiestaya benzemesinde bir terslik göremiyorum) eğer dizel alınıcaksa donanım(özellikle dinamik tork kontrolü), iç dış dizayn, motor, kalite olarak tercih edilmesi gereken bir araç diye düşünüyorum. Aldığım Style+plus paketin titanium'dan ciddi bir farkı yok ve 50.500 bir ford için kötü bir fiyat değil sanıyorum. Arabadaki sıkıntı iç boyutlarla ilgili, ön yolcu koltuğu arabanın dış boyutuna göre gerekli genişlikte değil ve bagaj zaten malum...ama küçük boy stepneyle çözülmesi imkansız bir sorun da sayılmaz. focusu almadan önce Opel almayı düşünmüştüm iç-dış dizayn olarak daha şık ancak 1.3 95 hp'ye ve 0-100'e nerdeyse 15 saniyede çıkan bir arabaya o parayı vermek bana pek mantıklı gelmedi ve kendi fan sitesinde bile biton kronik arıza problemi dile getirilmiş. Megane'ın iç tasarımına ısınamadım bir türlü, citröen'de mantıklı geldi ancak kullanma şansım olmadı ve citröen yerine 2000TL daha verip ford almak daha mantıklı geldi bana. Belki bir yardımı dokunur araba almayı düşünen arkadaşlara. Birde focuslar %5 zamlanacakmış 2 Ağustos itibariyle doğru çıkacak mı merak ediyorum.

• Euro ve dolar uçtu bütün fiyatlar artacak zaten.

Çok tok satıcılar, sanırım renault megan veya yeni opel astra düşünmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iGroN -- 1 Ağustos 2011; 10:27:29 >
  • kardeş 2000tl indirim yapıyorlar bastırırsan ve ciddi olduğunu anlatabilirsen. firma adı vermiyorum yanlış anlaşılmasın ama 2 bayiyi kapıştırırsan fiyat kesin düşecektir. tabi yeni parti gelecek araçlarda fiyat ne olur bilemiyorum.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.