Şimdi Ara

YENİ FLUENCE 1.5 DCI 90Hp Hakkında Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni fluence 1.5 dizel 90 hp düz vides modelinden satın almak istiyorum.

Özellikle içinizde bu araçtan kullananlar tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.. Ben çok fazla hız yapan biri değilim ve bu araç bana fazlasıyla yeter... Şimdi sizlere olan sorularım şunlar;

1. Bu motor 85 beygirlik motorla aynı gibi görünüyor. Farkı nedir?
    2. Yakıt tüketimi nedir?. Bir depo ile kaç km yaptınız?
    3. Bu araç 5 ileri. Ve ben 85 beygirde gördüğüm kadarıyla 130 km ye geldiğinde araç neredeyse bitiyor. Aynı durum bu motordada varmı?
    4. Son olarak bu makyajlı kasa eski fluence'a göre daha alçakmış. Yol tutuşu ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Teşekkür Ederim ...

• Bu yeni motor.2500 devirde 130 km hıza ulasiyo.
    85 likte 108 km hiza ulasiyodu.
    Ortalama 5 lt tuketim.yakalanir gercek sartlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 90 bg 2012 model eski kasa var. istanbul rize arası tam 1 depo ile yani 60 lt ile uzun yol, ortalama hiz 140 ile 1100 km yol gittim.araç 150 ile gidildiğinde bile kasmıyor ve yormuyor. şehir içi 5.4 - 5.6 arası yakıyor. güzel bir araç. laguna keyfini hissettiriyor.

Mrb. Arkadaşlar
    benim aracım 2012 model 1.5 dci business (fluence) 90 hp. 5. vites eski kasa
    Aracımı 40.000 km 2 el aldım ve 1 aydır kullanmaktayım.
    deposunu fulledim ve km. sıfırladım yarım depo olmadı 480 km. yol yaptım yakıt ortalaması yol bilgisiyarında 5.1 litre gösteriyor benim tahmini bir depo ile 1100 ile 1200 km arasında yol yapacam (istanbul bahçeşir ile avcılar arasında yol yapmaktayım bir de otobandan silivriye gitmekteyim)
    aracın gidişi ve ivmelenmesi bana göre yeterli yol müsaitken otobanda 180 km. kadar hızını rahat bir şekilde cıkartıyor.ses ve rüzgar sesini pek hissettirmiyor.
    Genel olarak sessiz konforlu bir araç.
    Herkeze İyigünler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.