Şimdi Ara

Yeni film sitesi tasarımım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni yaptığım tema hakkında sizlerden eleştiri düşünce alıcağım temayı kodlayıp ücretli olarak satmayı düşünüyorum .. Wordpress entegresinide yapıcağım baya özellikli olacak.

Değerli yorumlarınız benim için çok önemli yorumlarınızı bekliyorum

• ilk gozume carpan kategorilerin azligi daha sonra. en ustte slayt gecisli yerde kac kere izlendiginin yazmamasi gerek bence oraya yeni cikanlari koyacaklari icin .yeni oma ozelligi yeter.digerleri icinde kisiye kalmis ben.olsam koymam izlenme sayisini brosurun altina.
    daha sonra gunun filmi uyelik girisini ustunde olmaliydi bence ve renkler cok koyu degilde biraz.yumusatilmali
    arama bolumu cok yanlis yerde resme ara ara bakarak yaziiyorum yeni gordum
    en son eklenen en cok yorum diye yazilan yerle ustu arasinda cok bosluk var beyaz bosluk hatta o barin bence sag alta yada en ustteki bara tasinmasi gerek

son olarak en ustteki barda hakkimizda falan fian la kategoriler ayni duzlemde dikkat cekmiyor ben.suana kadar girdigim hic bi sitenin hakkimizdasina girmedim anasayfasina degilde hep logosuna tikliyorum ama tabi bunlar olmasi gerke o yuzda saga yapistirabilirsin bu yazilar

dediklerim paitte bi deneyip gozune hos gelirse kodlamayi degistiirebilirsin kucuk seyler ama buyuk onemdeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: antidot38

ilk gozume carpan kategorilerin azligi daha sonra. en ustte slayt gecisli yerde kac kere izlendiginin yazmamasi gerek bence oraya yeni cikanlari koyacaklari icin .yeni oma ozelligi yeter.digerleri icinde kisiye kalmis ben.olsam koymam izlenme sayisini brosurun altina.
    daha sonra gunun filmi uyelik girisini ustunde olmaliydi bence ve renkler cok koyu degilde biraz.yumusatilmali
    arama bolumu cok yanlis yerde resme ara ara bakarak yaziiyorum yeni gordum
    en son eklenen en cok yorum diye yazilan yerle ustu arasinda cok bosluk var beyaz bosluk hatta o barin bence sag alta yada en ustteki bara tasinmasi gerek

son olarak en ustteki barda hakkimizda falan fian la kategoriler ayni duzlemde dikkat cekmiyor ben.suana kadar girdigim hic bi sitenin hakkimizdasina girmedim anasayfasina degilde hep logosuna tikliyorum ama tabi bunlar olmasi gerke o yuzda saga yapistirabilirsin bu yazilar

dediklerim paitte bi deneyip gozune hos gelirse kodlamayi degistiirebilirsin kucuk seyler ama buyuk onemdeler

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
    İlk olarak bu çizim aşamasında oldğuğu için kategorileri fazla yazıp abartmadım dinamik olunca zaten siteye göre artış gösterecektir kategori sayısı .Kaç kere izlendi bölümünde haklısınızız onu kaldırmayı düşünüyorum bende . Renk konusuna gelince renkler panelden yönetilebilir yapmayı düşünüyorum yani o temayı kullanan kişiye bağlı birşey.Arama bölümünü jquery ile efektli yapmayı düşünüyorum yani tıklandığında arama bölümü dahada büyüyecek.Son olarak en çok yorum alan bölümü ise css düzeltilebilir kodlarken kayma şansı yok .

Teşekkür ederim değerli yorumunuz benim için çok değerlidir ....

• tasarımı neden satıyosunkı işletemezmisin mesajındanda anladığım kadarıyla baya biliyosun kardesim ilk aşamada tek yapman lınk eklemek daha sonra bağlantıların olur bı sekılde diğer sitelerden once getirebilecegın fılmler olur hıc olmasa cogu yonetıcı baska sıtelerden kopyala dahi yapamıyor yanı sız lınklerı kopyalasanız bıle eger sıtenin performas ve kullanılabilirliği iyi olursa tasarımı satmaktan cok gelir elde edebilirsiniz.

Neden bu kadar usenmedem yazdım sızıde yordum belkı cogu kısı uzun dıye okumadı ama
    hayallerımı gerceklestırmıssınız

• quote:

tasarımı neden satıyosunkı işletemezmisin mesajındanda anladığım kadarıyla baya biliyosun kardesim ilk aşamada tek yapman lınk eklemek daha sonra bağlantıların olur bı sekılde diğer sitelerden once getirebilecegın fılmler olur hıc olmasa cogu yonetıcı baska sıtelerden kopyala dahi yapamıyor yanı sız lınklerı kopyalasanız bıle eger sıtenin performas ve kullanılabilirliği iyi olursa tasarımı satmaktan cok gelir elde edebilirsiniz.

Neden bu kadar usenmedem yazdım sızıde yordum belkı cogu kısı uzun dıye okumadı ama
    hayallerımı gerceklestırmıssınız

Ben öğrenciyim film sitesi baya ilgi ister düzenli film eklemek .... Benim bilgim var bu konuda ama öğrenci olduğum için malesef uğraşmıyorum tema yapıp satıyorum

• Renk konusunda yönetim panelinden değiştirilebilir diyorsun o yüzden renk seçimleri konusunda birşey demeyeceğim. Sadece tek renk kullanılması kötü durmuş.
    En üst kısma bence gerek yok. Zaten sağ panelde giriş yap kısmı var. illa koyacaksan sağdaki logoların en/boy oranı düzgün değil gibi. Özellikle kayıt ve giriş butonlarındakilerin. Üstteki slidera sadece poster bir de poster altına film ismi yazsan yeterli. İzlenme sayılarını filmin sayfasında gösterirsin. Alttaki film "kutu"larına biraz daha bilgi ekleyebilirsin. Film konusu, oyuncular, film süresi, film türünü,-yapabilirsen - IMBD ya da başka siteden aldığın filmin puanını, vizyona giriş tarihini vs. Örnek bir tasarım yaptım.

Şimdilik bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZT7 -- 11 Kasım 2014; 15:09:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZT7

Renk konusunda yönetim panelinden değiştirilebilir diyorsun o yüzden renk seçimleri konusunda birşey demeyeceğim. Sadece tek renk kullanılması kötü durmuş.
    En üst kısma bence gerek yok. Zaten sağ panelde giriş yap kısmı var. illa koyacaksan sağdaki logoların en/boy oranı düzgün değil gibi. Özellikle kayıt ve giriş butonlarındakilerin. Üstteki slidera sadece poster bir de poster altına film ismi yazsan yeterli. İzlenme sayılarını filmin sayfasında gösterirsin. Alttaki film "kutu"larına biraz daha bilgi ekleyebilirsin. Film konusu, oyuncular, film süresi, film türünü,-yapabilirsen - IMBD ya da başka siteden aldığın filmin puanını, vizyona giriş tarihini vs. Örnek bir tasarım yaptım.

Şimdilik bu kadar

Güzel yorumunuz icin tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • temayı satmadı kendi mail.ru dan lımklerı alıp host domaın falan fılanı halledıp yayınlarsa herhangı bır sıkıtısı olurmu arkadasın lınklerı aldıgı yer konusunda
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: köpeğe kafa atan kedi

quote:

temayı satmadı kendi mail.ru dan lımklerı alıp host domaın falan fılanı halledıp yayınlarsa herhangı bır sıkıtısı olurmu arkadasın lınklerı aldıgı yer konusunda
    ?

Nasıl yani ?

suankı temaya mail.ru(yabancı altyazılı filmlerin oldugu yer)dan aldığımız film lınklerini verıp yayına sunsak linki aldğımız adam bize sıkıntı cıkarırmı benım uyeliğimden alamazsın fılmlerı gıbı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.