Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yeni Nissan Qashqai 1.6 dci xtronic visia.. bugün kredim onaylandı perşembe teslim edecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BH0613

Oncelıkle herkese selamalr...
    Bızde 2014 model 0 km punto 1.4 fire start stop lu urban donanımlı ve premıum paketlı bı arac almayı dusunuyoruz.toplam 43 bın oluyor sıte fıyqtı ıle.acaba bayı bunu 40 a cekermı ya da ne kadar ındırır bırde.77 bg araba performans konusunda nasıldır.
    not: su an 92 model stw toros kullanıyorum toros 75 bu 77 bg :)

Peşin paraya bayiiler çok iner, hatta dans bile ederler. Ama vadeli, kredili alıcaksanız 3 bin zor iner.Misal ben 2012'de fiyatı 38.250 olan aracı kredili aldım.Fiyatını 37.000'den aşağı dişmedi, çok dil döktüm. Birde ne alabilirseniz kar. Aracınızda eksik gördüğünüz şeyleri isteyin eğer çok indirim yapmıyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Yeni Nissan Qashqai 1.6 dci xtronic visia.. bugün kredim onaylandı perşembe teslim edecekler

Hayırlısı olsun kazasız belesız. Bende 2012 Temmuzda almıştım Punto'mu hala kullanıyorum bakalım ne zaman değiştireceğiz?
  • teacherofenglish T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.. Allah daha güzellerini size nasip etsin.. aslında arabamı satmayı düşünmüyordum çokta memnundum ama fiat grubu ne hikmetse 2. Elde hızlı değer kaybediyor! hatta doğuş oto (wv grubu) takasta arabama 32.000 TL teklif etti! Onlara kızgınlığımdan ilan verdim 1 haftada satıldı arabam... tiguan düşünüyordum onlara kızdığım için Qashqai aldım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: teacherofenglish

quote:

Orijinalden alıntı: BH0613

Oncelıkle herkese selamalr...
    Bızde 2014 model 0 km punto 1.4 fire start stop lu urban donanımlı ve premıum paketlı bı arac almayı dusunuyoruz.toplam 43 bın oluyor sıte fıyqtı ıle.acaba bayı bunu 40 a cekermı ya da ne kadar ındırır bırde.77 bg araba performans konusunda nasıldır.
    not: su an 92 model stw toros kullanıyorum toros 75 bu 77 bg :)

Peşin paraya bayiiler çok iner, hatta dans bile ederler. Ama vadeli, kredili alıcaksanız 3 bin zor iner.Misal ben 2012'de fiyatı 38.250 olan aracı kredili aldım.Fiyatını 37.000'den aşağı dişmedi, çok dil döktüm. Birde ne alabilirseniz kar. Aracınızda eksik gördüğünüz şeyleri isteyin eğer çok indirim yapmıyorsa.

Hocam ben bankadan faizsiz kredi çekip ödeme yapmayı düşünüyorum bu durumda hatırı sayılır miktarda indirim yaptırırım.premium paketi kesin alacagım ama su güvenlik ekipmanlarını bulundugu paket i almaya niyetim yok.olmazsa fiyatı fazla zorlamam onu isterim.skydome ye pek ılık bakmıyorum yazın iceriyi cok sıcak yapıyormus zaten tavana 3 bin lirada veremem :)

• BH0613 kullanıcısına yanıt
    Cam tavanın puntoya kattığı en önemli önemli özellik, aracın içini çok daha havadar yapması ve aydınlık göstermesi..

• Benimde 2012 aralık çıkışlı 22.500 km de 1.3 punto loungem var. Kar beyazı çok temiz bir araç, hanım satıp ev almamızı istiyor aslında ben de istiyorum ama bir türlü ilan veremiyorum ayrılık zor geliyor. İlan versem ne kadar eder piyasası acaba. Ayrıca cam tavanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey45 -- 8 Ağustos 2014; 22:57:12 >
  • Aracınız 41- 42000 gibi eder diye düşünüyorum.
  • Ben de 2012 Punto 1.2 Pop alarak aranıza katılmış bulunmaktayım, ilk izlenimlerim gayet iyi, yakıt olarak özellikle LPG'li de olmasından kaynaklı çok tasarruflu.Sadece dik bayırlarda biraz çekiş problemi yaşıyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Kardeşime araba almayı düşünüyoruz. 2011 model dizel 33.000 km'de EVO 1.3 Multijet Dynamic Punto 33.250,00 Tl fiyatı nasıl sizce?
  • cuneytuces C kullanıcısına yanıt
    Ek donanım paketi var mı? asist kit, skydome vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Ek donanım paketi var mı? asist kit, skydome vs.

Yok hocam.
  • Km düşük , araç temizse fiyat normal gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Km düşük , araç temizse fiyat normal gibi.

Aracı inceleyip haberdar ederim. Teşekkür ederim yanıtınız için.
  • quote]Orijinalden alıntı: ChonDanger

Aracınız hayırlı olsun nasıl memnunmusunuz nissan markasından.
    Benim puntodan önce 2012 micra maceram oldu 2 aydayanabildik tabi micrayla sizinki belki karşılaştırılamaz ama ne servisinden nede micranın kalitesinden memnun kalmadım.
    Trafikde yokuşta dur kalk yaptık baskı bakata yandı 2200km de sevi garantiden değişti. bir daha garantiden değişmez dedi. Servisin ustasına verdim direksiyonu sanayide bir yokuşta durdurdum hadi yürü dedim adam kalkış yaptı her taraf balata yanık kokusu doldu. usta abi sat bu arabayı kurtul dedi. daha neler anlatabilirim micra için 5000tl 2012 yılında zarar ederek zor sattım arabayı. Puntodan çok memnunum. Siz umarım mutlu olursunuz.
  • artpoint A kullanıcısına yanıt
    Eşimin arabası 2011 model otomatik micra 0 almıştık 3 yılını doldurdu, şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık eşim severek kullanıyor.. sizin şansınıza sorunlu bir araca denk geldiniz! Bu beyaz eşya ve araba alma işi belli noktada tamamen şans... geleyim qashqai ye micradan memnun olduğumuz için alırken tereddüt yaşamadım 1 aydır kullanıyorum oldukça memnunum.. 1.6 dizel motor oldukça iyi..

• bu neden oluyordur acaba beyler sizce

araç durduğu yerde frene basıp dreksiyonu çevirince bir gıcırtı sesi geliyor bu neden olur
    birde başıma şu olay geldi tatildeyken araba ile giderken city modu kapandı 2 kere yolda giderken.. ..
    daha öncede yazmıştım bunu bu konuya aslında dreksyonum eskisi kadar yumusak değil diye.
    bu sefer başıma bu olay geldi ..
    tekirdağdan donerken 70 90 arası giderken dreksyon manevrası biraz garip geldi bana stabil gelmedi kontrol biraz daha zor oldu nedense.
    arabam daha 5300 km de ..2012 1.3 multijet easy model..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Eşimin arabası 2011 model otomatik micra 0 almıştık 3 yılını doldurdu, şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadık eşim severek kullanıyor.. sizin şansınıza sorunlu bir araca denk geldiniz! Bu beyaz eşya ve araba alma işi belli noktada tamamen şans... geleyim qashqai ye micradan memnun olduğumuz için alırken tereddüt yaşamadım 1 aydır kullanıyorum oldukça memnunum.. 1.6 dizel motor oldukça iyi..

Otomatik lerde sorun yok micraların düz viteslerinde var. Sağlıkla kullanın aracınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bu neden oluyordur acaba beyler sizce

araç durduğu yerde frene basıp dreksiyonu çevirince bir gıcırtı sesi geliyor bu neden olur
    birde başıma şu olay geldi tatildeyken araba ile giderken city modu kapandı 2 kere yolda giderken.. ..
    daha öncede yazmıştım bunu bu konuya aslında dreksyonum eskisi kadar yumusak değil diye.
    tekirdağdan donerken 70 90 arası giderken dreksyon manevrası biraz garip geldi bana stabil gelmedi kontrol biraz daha zor oldu nedense.

Araç hareket halindeyken. City modu hızlandıkça devreden çıkar hıza göre sertleşir direkdiyon diye biliyorum. Sıkıntılarınızı yetkili servise götürüp anlatın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

bu neden oluyordur acaba beyler sizce

Araç hareket halindeyken. City modu hızlandıkça devreden çıkar hıza göre sertleşir direkdiyon diye biliyorum. Sıkıntılarınızı yetkili servise götürüp anlatın bence.

İsiklara gelirken dururken oldu city hepten devre dişi kaldi ekrandaki city yazisi gitti normalde olmuyordu boyle tekrar tuşa bastim city gazisi ekrana geldi .

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.