Bildirim
YENİ FİAT OTTİMO C HB
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bravo cruze karışımı bişey olmuş dış tasarım fena değilde içi bildiğin çöp -
içi oyuncak gibi olmuş -
bu da satmaz -
iç tasarım ps2 den fırlama gibi -
alfa giuliettayı andırıyor -
Ulan fiat. Dış çok güzel de o iç ne öyle -
Ben böyle araba yapsam içinin fotoğrafını yayınlamaya utanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
'İçine ' etmişler resmen. -
Yok artık! Bravo gibi bir iç tasarım harikası --bana göre-- araçtan sonra bu iç tasarım nedir? Tamam konsol Dodge Dart'tan alınmış direkt ama onunki güzel değildi ki zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uluğbey01
'İçine ' etmişler resmen.
İyidi -
Bence gayet şık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
citroen c4 benzettim dışı güzel içi 5 para etmez şahsi fikrim. -
Şu piano black kaplama çin malı araca da girdiyse Golf'e falan yaklaşılmaz artık. -
bu fiat markası gerçekten sadece ticari amaçlı araç üretiyor mpv araç almak için 500l yide incelemeye gittiğimde dış tasarımı heybeti tmm bu dedim içine bindim koltukları malzeme kalitesini gördüm hiç fiyat bile sormadım buda aynı durumda dış tmm güzel hb tarz içinde içi eski brodway gibi ne bu -
o iç ne Allah aşkına.. -
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
quote:
Orijinalden alıntı: Bulbulinho
Yok artık! Bravo gibi bir iç tasarım harikası --bana göre-- araçtan sonra bu iç tasarım nedir? Tamam konsol Dodge Dart'tan alınmış direkt ama onunki güzel değildi ki zaten.
Size göre olduğunu iyi ki belirtmişsiniz.
Tasarım harikası; (!)
Hangi açıdan baktığımıza göre değişir. Paylaştığınız fotoğraf en boş modeli Active donanıma ait ve baya direksiyonu falan oyuncak edilmiş. C segment araçlar arasında değerlendirildiğinde, gerçekten en iyisi yine bana göre. Siz beğenmezseniz kendi zevkinizdir.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yok artık! Bravo gibi bir iç tasarım harikası --bana göre-- araçtan sonra bu iç tasarım nedir? Tamam konsol Dodge Dart'tan alınmış direkt ama onunki güzel değildi ki zaten.
Size göre olduğunu iyi ki belirtmişsiniz.
Tasarım harikası; (!)
Hangi açıdan baktığımıza göre değişir. Paylaştığınız fotoğraf en boş modeli Active donanıma ait ve baya direksiyonu falan oyuncak edilmiş. C segment araçlar arasında değerlendirildiğinde, gerçekten en iyisi yine bana göre. Siz beğenmezseniz kendi zevkinizdir.
Evet. Size göre şık.
http://www.netcarshow.com/fiat/2011-bravo/800x600/wallpaper_5f.htm
Örneğin bu da en üst noktasıdır. Megane III, Golf 6, Leon gibi araçlarla kıyasladığınızda güzeldir.
-
-
Hiç yoksa ekranı konsola gömülü yapmışlar..
Buda bir başarı..
Benzer içerikler
- tata xenon
- ford fiesta 1.0 ecoboost yorum
- tamponsuz araba kullanmak cezası
- renault symbol 1.2 joy yorumlar
- fomoco nedir
- seat leon phev
- volkswagen id.4
- chery omoda 5 sıfır fiyat
- suzuki jimny 5 kapı
- byd atto 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X