Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
757.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kkvan

quote:

Orjinalden alıntı: subuti35

1.3 75 hp lik multijette gelecekmi acaba ?

Hayır bu motor kullanılmayacak.

1.9 mu kullanılacak yoksa
  • iç mekan fotolarını devlet sırrı gibi saklıyorlar. istanbuldaki fuarda tamamlanmamıştı. o yüzden camlar siyah film kaplıydı.

aradan aylar geçti bursa fuarına hazır dediler. orada da değişen bir şey olmadı. yine içini göstermediler.

nedir kardeşim bu , neden bu kadar gizlilik ???. bir çok yeni model resmi duyuru yapılıp piyasaya çıkmadan iç - dış fotolarını

veriyor medyaya . amaç merak uyandırıp bayiilere koşmayı sağlamaksa tamamda hakikaten sıktı artık.her hafta basında bir haber

ortada bir şey yok daha doğrusu varda göstermiyorlar. umarım iç mekan merak eden ve bekleyenlerin beklentilerini karşılar....
  • İnş ya fiatın iç tasarımları pek ii olmadı şu ana kadar grande puntoda biras güseldi inş bu güzellik yükselişi linea da sürer o kadar bekletiler düzgün bişe olsun
  • ARKADAŞLAR BENCE LİNEA MAYISTA DA ÇIKMAYACAK BAKIN GÖRÜRSÜNÜZ. TABİ BU BENİM KANAATİM.
  • hayır gelmeyecek ayrıca doblo larda 1300 kg yakın ve çok iyi 1,4 benzinli satıyor. motor kaldırmıyor diye düşünmemek lazım
  • BU kadar beklemeden dolayı insanlar hüsrana uğramasa bari.
  • Ben şahsım adına bekliyorumda yani alacağımdan değil. Ev aldım aracımda satıldı. Para biriktiriyorum. Şubatta alacaktım aksilikler çıktı. İnşallah güzün yada kışa doğru alırız bir marea. En azından onun içini biliyoruz. Atalarımız derki "Eldeki kuş Daldaki kuştan iyidir." Saygılar...

• Fiat Marka Direktörü Okan Baş, lansmanı mayıs ayının ilk haftasında yapılması planlanan yeni otomobil modeli ‘’Linea’’ ile ilgili, ‘’Türkiye için çok önemli olan C segmentinde bugüne kadar iyi, güçlü bir oyuncumuz yoktu, burada eksikliğimiz vardı. Şimdi o eksikliği çok net şekilde gideriyoruz’’ dedi.

Okan Baş, 170 milyon euroluk yatırımla Bursa’da üretilen ve Avrupa’ya ihraç edilecek olan ‘’Linea’’nın, henüz lansmanı yapılmamış olmasına rağmen, çok beğenildiğini ve olumlu tepkiler aldığını söyledi. Baş, bütün büyük oyuncuların C segmenti ve sedan otomobiller alanında faaliyet gösterdiğine dikkati çekerek, şöyle konuştu, “Albea, C segmentinin altlarında mücadele ediyordu. Şimdi Linea ile birlikte biz C üste hitap edeceğiz. Çünkü araç o karakterde bir araç ve bunun bize büyük bir güç vereceğini düşünüyoruz. Linea, bir kere tamamen farklı bir araç. Sedan segmentinde de dinamik çizgilere sahip ve çok şık. Bizim yeni Fiat marka değerlerinin de en önemli temsilcisi olacak.’’

Fiat’ın değişim ve yenileşme içinde olduğunu, bu yeni yüzün ilk temsilcisi olarak sunulan ‘’Grande Punto’’nun, geçen yıl çok büyük başarı kazandığını anlatan Baş, ‘’Linea’’nın da Fiat’ın marka değerlerine güç vereceğini ve daha yukarılara taşıyacağını dile getirdi.

• SİZCE LANSMANINA 1 AYDAN DAHA AZ KALAN BİR ARACIN HİÇBİR ÖZELLİĞİNİN BİLİNMEMESİ NORMAL Mİ? BENCE DEĞİL.
    2006 ARALIKTA LANSMANI YAPILAN ARAÇLA BURSA OTOSHOWDA YAPILAN AYNI. BU YÜZDEN DOLAYIDIR Kİ BENCE BU ARAÇ MAYISIN İLK HAFTASI YETİŞMEYECEK. TELEVİZYONLARDA VE GAZETELERDE HALA FİAT DOBLO İÇİN REKLAM VERİLİYOR. AMA LİNEADAN ESER YOK. BENCE BİZ KENDİ KENDİMİZE GELİN GÜVEY OLUYORUZ. HA BEN İNANMIYORUM AMA İNŞALLAH MAYISIN İLK HAFTASI DA SATIŞA SUNULUR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: assistant79

SİZCE LANSMANINA 1 AYDAN DAHA AZ KALAN BİR ARACIN HİÇBİR ÖZELLİĞİNİN BİLİNMEMESİ NORMAL Mİ? BENCE DEĞİL.
    2006 ARALIKTA LANSMANI YAPILAN ARAÇLA BURSA OTOSHOWDA YAPILAN AYNI. BU YÜZDEN DOLAYIDIR Kİ BENCE BU ARAÇ MAYISIN İLK HAFTASI YETİŞMEYECEK. TELEVİZYONLARDA VE GAZETELERDE HALA FİAT DOBLO İÇİN REKLAM VERİLİYOR. AMA LİNEADAN ESER YOK. BENCE BİZ KENDİ KENDİMİZE GELİN GÜVEY OLUYORUZ. HA BEN İNANMIYORUM AMA İNŞALLAH MAYISIN İLK HAFTASI DA SATIŞA SUNULUR.

fiat linea çalışmaları uzun zamandır sürüyor...seri üretime 18 martta girilmiş ve yeterli stok yapılmıştır.
    çeşitli prototiplerin tasarım,mekanik ve yol testleri başarıyla bitirilmiştir..

2 mayısta lansmanı yapılarak satışa sunulacaktır.

istanbul ve bursa fuarlarında sergilenme nedeni çok yoğun talep ve meraktır.

içinin gösterilmeme nedeni de resmi lansmanının yapılmasını beklemekten ibaret bir ilke kararıdır.

c üst sınıfta satışa sunulacak bu harika sedan ülkemize ve dünyaya hayırlı olsun.

saygılarımla....

• Ya hiç değilse Mareanın 1,6 103 hp'sini kullansalardı. 1,4 T-Jet ler çıkınca kaldırırlardı. Ekstra bir maliyeti yok bu işin çünkü.Motor hazır zaten . 1,4 77 hp yi duyunca millet alır mı bilmem. C sınıfı bir araçta max. güç 90 hp olmamalıydı. Benzinli düşünenler Linea'ya bakmaz şu aşamada. Yıl sonuna kadar 18000 satış hedefi hayal olabilir. Dizeller arasında lider olur o ayrı ama benzinliler arasında pek şansı yok.
  • Doğanlar bile 950 kg'lik kasaları ile 86 beygir.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkvan -- 12 Nisan 2007; 19:31:11 >
  • quote:

Ya hiç değilse Mareanın 1,6 103 hp'sini kullansalardı. 1,4 T-Jet ler çıkınca kaldırırlardı. Ekstra bir maliyeti yok bu işin çünkü.Motor hazır zaten . 1,4 77 hp yi duyunca millet alır mı bilmem. C sınıfı bir araçta max. güç 90 hp olmamalıydı. Benzinli düşünenler Linea'ya bakmaz şu aşamada. Yıl sonuna kadar 18000 satış hedefi hayal olabilir. Dizeller arasında lider olur o ayrı ama benzinliler arasında pek şansı yok.

1.6 ve 1.8 benzinlisi de çıkacaktır..bunlar tamamen yeni çok üstün özelliklere sahip benzinli motorlardır...
    şu anda üretime verilen benzinli motor da fiatın en yeni motorlarındandır..tüketim ekonomisi sunan ve aynı zamanda yüksek torku düşük devirlerden üst devirlere taşıyan çok verimli,sessiz ve performanslı bir motordur...beklentileri fazlasıyla karşılar ancak daha fazla performans isteyenler ekim ayına kadar bekleyecekler...120 ve 150 hplik tjetler gelecek tabii.....1.6 ve 1.8 konusunda kesin bir tarih yok ama sürprizlere de hazır olmalı diyorum...

dizelde de yeni bir 1.4 ve 1.6 da bu arada hazırlanıyor.....

• HÜSEYİN AVNİ KARDEŞİM SIRF SENİ KONUŞTURABİLMEK ADINA BÖYLE YAZDIM. BİLGİLERİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.
    BİR SORUM DAHA VAR EĞER CEVAPLAYABİLİRSEN. ACABA C+ SEGMENTİNDE ÇIKACAK OLAN LİNEANIN FİATIDA C+ GİBİ Mİ OLACAK? YOKSA 28.500 YTL'DEN BAŞLAMASI DOĞRUMU? EĞER CEVAPLAYABİLİRSEN ÇOK SEVİNİRİM. VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

quote:

Ya hiç değilse Mareanın 1,6 103 hp'sini kullansalardı. 1,4 T-Jet ler çıkınca kaldırırlardı. Ekstra bir maliyeti yok bu işin çünkü.Motor hazır zaten . 1,4 77 hp yi duyunca millet alır mı bilmem. C sınıfı bir araçta max. güç 90 hp olmamalıydı. Benzinli düşünenler Linea'ya bakmaz şu aşamada. Yıl sonuna kadar 18000 satış hedefi hayal olabilir. Dizeller arasında lider olur o ayrı ama benzinliler arasında pek şansı yok.

1.6 ve 1.8 benzinlisi de çıkacaktır..bunlar tamamen yeni çok üstün özelliklere sahip benzinli motorlardır...
    şu anda üretime verilen benzinli motor da fiatın en yeni motorlarındandır..tüketim ekonomisi sunan ve aynı zamanda yüksek torku düşük devirlerden üst devirlere taşıyan çok verimli,sessiz ve performanslı bir motordur...beklentileri fazlasıyla karşılar ancak daha fazla performans isteyenler ekim ayına kadar bekleyecekler...120 ve 150 hplik tjetler gelecek tabii.....1.6 ve 1.8 konusunda kesin bir tarih yok ama sürprizlere de hazır olmalı diyorum...

dizelde de yeni bir 1.4 ve 1.6 da bu arada hazırlanıyor.....

@havnitekin

hoşgeldin yoktun 2 gündür . LİNEA'yı görmeye mi gittin yoksa ?

• quote:

Orjinalden alıntı: assistant79

fiat firması bu yıl aldığı bir kararla üretim kalitesinin rakiplerinin üstüne çıkarılmasını ve "çok ucuz satış "fiyat politikasından vazgeçilerek "ucuz araç sınıflandırmasında ayrı araç üretimi" prensibinin uygulanması esasına geçmiştir.

palio ve albea da dahil olmak üzere tüm gam kalitesi arttırılmış,üretim bandı ve satış sonrası hizmetlere ve kalite standartlarına yenilikler getirilmiştir.

ucuz araç üretimi ayrıca gündemde olup yaygın halk kitlelerinin talebi..geliştirilmiş uno projesiyle özellikle Türkiye ve bazı avrupa ülkelerinde çok çok ucuz ama standartları yüksek bir aile aracının piyasaya sürülmesine ön ayak olacaktır....

fiat lineanın fiyatlarına gelince:
    lansman süresince tanıtım fiyatları uygulanacak ve büyük olasılıkla talep yüksekliğinden kuyruklar oluşacaktır.

stok seviyesinin yükselmesi,ihracatın başlaması ve lansmanın sona ermesiyle rakiplerinden yüksek olmayan avantajlı fiyatlar gündemde kalacaktır....

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 13 Nisan 2007; 23:18:38 >

• ilk bakışta aşk bu olsa gerek
  • Dün sabahtan akşama kadar Bursa'daydım Linea'yı çekmek yine nasip oldu.
  • HANİ TEST SÜRÜŞLERİ BİTMİŞTİ SERİ ÜRETİME GEÇİLMİŞTİ HALEN DAHA TEST SÜRÜŞLERİ YAPIYOLARMIŞ RESİMDE DE GÖRDÜĞÜMÜZ GİBİ. BU NASIL İŞTİR ANLAMADIK
  • Günlük işlerinde kullanıyorlardır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.