Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.799
Cevap
57
Favori
575.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu nereden açılır bilemedımbende burdan yzmak istedim
    2001 model fait bravonun teyp deki saat ayarı nasıl yapılıyor

• yeni aracınız hayırlı olsun.maşallah çok güzel görünüynor.Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus88
    yeni aracınız hayırlı olsun.maşallah çok güzel görünüynor.Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.

Teşekkür ederim.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın..Aracın rengide duruşu da çok şık..Allah kaza bela göstermesin..

Birde sanırım aracı Ankara'dan alıp Zonguldak tarafına bir yolculuk olmuş ilk günden..Yanılıyor muyum

Orijinalden alıntı: Bora_T

Hayırlı olsun güle güle kullanın..Aracın rengide duruşu da çok şık..Allah kaza bela göstermesin..

Birde sanırım aracı Ankara'dan alıp Zonguldak tarafına bir yolculuk olmuş ilk günden..Yanılıyor muyum

Evet Zonguldak Çaycuma
    Bu da linki

http://www.autobild.de/artikel/fiat-...t-1171481.html

Orijinalden alıntı: Bora_T

Eğer önler çift olarak 110 ise arka daha pahalıdır bence..Aman ha alıştıra alıştıra sölesinler

İstedikleri kadar alıştırsınlar. Bir yıl boyunca her hafta silecek lastiği değiştirsem, onların vereceği fiyattan daha az tutar. Onun için değiştirmeyi düşünmüyorum.

Sormayı unuttum ya silecek fiyatını. Biraz telaşlıydım. Pazartesi yine gidicem aracı bırakmak için, o zaman sorarım.

quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Yeni araba almanın ya da arabanın yeni olmasının en güzel taraflarından birisi de silecek değiştirme derdinin olmaması herhalde :)

Haluk

Ben sıfır araç alıp 3-4 yıl binme taraftarıyım artık.
    Bir aralar kafayı modifiyeye takmıştım. Sonra baktım 2 yılı dolunca araç eski zevkini vermiyor. Buna modifiye için masraf yapıp uğraşacağıma, alırım yeni araç, gayet konforlu binerim.... Dedim.

quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

Merhaba arkadaşlar bugun arabayı teslim aldım. Şu an çok mutluyum ve doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.

Hayırlı olsun. Kazasız, belasız inşallah.

_______________ Stratovarius _____

• quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

Autobild dergisinin 100.000 km lik sorunsuzluk testinde Fiat Bravo 64 araç içinde 7.ci sırada yer alarak sağlamlığını kanıtlamış bir araç
    bu derginin Alman dergisi olduğunu hatırlatmak isterim
    Bu da linki

http://www.autobild.de/artikel/fiat-...t-1171481.html

Bu mesajınızı alıp reklam panolarına yapıştırmak lazım. Kocaman kocaman...
    Uygun fiyata, yüksek donanım veriyorlar ama insanlar halen fiat işe yaramaz deyip duruyor. ESP ye, cc ye, yokuş desteğine gereksiz diyenler var. Bizim forumda bravo savaşı veriyorum. Yakında dışlanabilirim.O zaman bende buraya yazarım artık.

_______________ Stratovarius _____

• Ben de Siyah Bravo 120hp Multijet Dyn.plus Dualogic aracımı geçen hafta aldım.
    bana süpriz olan pozitif yanlarını sayacak olursam Türkçe menü, Türkçe konuşması, direksiyon dan ipod ve telefon kontrolü, eco drive uygulaması..
    fakat kullandıkca farkettiğim negatif yanlarından biri sol cam direği çok uygunsuz duruyor yahu sol açıyı gelen aracı göremiyorum.. koltuğu yatırıp biraz buna alışmam gerekecek herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

Ben de Siyah Bravo 120hp Multijet Dyn.plus Dualogic aracımı geçen hafta aldım.
    bana süpriz olan pozitif yanlarını sayacak olursam Türkçe menü, Türkçe konuşması, direksiyon dan ipod ve telefon kontrolü, eco drive uygulaması..
    fakat kullandıkca farkettiğim negatif yanlarından biri sol cam direği çok uygunsuz duruyor yahu sol açıyı gelen aracı göremiyorum.. koltuğu yatırıp biraz buna alışmam gerekecek herhalde..

Hayırlı olsun aracın arkadaşım.

Aramıza hoşgeldin.

Haluk

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

Ben de Siyah Bravo 120hp Multijet Dyn.plus Dualogic aracımı geçen hafta aldım.

Aracınız hayırlı olsun..Güle güle kullanın..

Bende Bravo kullanıcısıyım... Şu anda 2010 model Active Plus Dualogic t-jet İnci Beji kullanıyorum, ondan önce t-jet 150 hp sport'um vardı... Bu fiyatlara alınan en üst kalite Bravo....

Oneplus One
    Kullanıcılar Kulübü

Renault Megane HB 1.5 dCi 110 hp GT Line
    http://www.ceedclubtr.com
  • Arkadaşlar merhaba,

Aracım 2111 km yi gösterirken sabah erken saatlerde Ankaradan yola çıktım. Yaklaşık 4 saatlik bir yolculuktan sonra İstanbula geldim. Şehiriçinde de 1 saate yakın kullandıktan sonra şimdi bilgisayar başında izlenim yazma zamanı.

1. Cruise control 40 km den itibaren aktif oluyor. Bunu zaten biliyordum ama 190 km üzerinde aracı hızlandırmıyormuş onu öğrendim. :)

2. Düz yolda en fazla 200 km sürat yaptı araç. Ayağım döşemeye temas etti anlayın yani. Yokuş aşağı 220 gibi süratleri görür ama. Kadran yanılma payı da yaklaşık 10 km civarında. Açıklanan resmi hızı yakalamakta bir sıkıntı yok (195 km)

3. Aracın 140 km ye kadar sessizliği gerçekten çok iyi. Ancak bu süratten sonra gerek motor gürültüsü, gerekse de yol gürültüsü biraz daha artıyor ve de 170 üzerindeki süratlerde uğultu çok var. Otobanda bazı yerler kaymak asfalt ve de bazı yerler daha düşük kalitede asfalt. Gürültü açısından çok fark yapmadı. (Auriste çok ama çok belliydi bu ayrım.) Araçtan hiçbir çıtırtı tıkırtı gelmedi yol boyunca.

4. Sabah 6 civarlarında depoyu doldurttup yola koyuldum ve de yol bilgisayarımı sıfırladım. Neredeyse hiç 110 altına düşmedim ve de yolun yarısını aracın hızını 130'a sabitleyip geldim. Rodajı yeni tamamlamış olan aracımın motorunu açmak için 7-8 dakika kadar dip gaz geldim. Hatta cruise control 190 a kadar devrede olduğundan bu süratin üstüne çıkmak için gazı kökledim. 190-200 lerde gelirken anlık tüketim 12.5 litreyi gösteriyordu. İstanbula geldiğimde de genel ortalamam 6.5 litreydi. İçindeki yakıtla Ankaraya geri dönebilirim eğer biraz daha efendi kullanırsam.

5. Bagaja ne bulduysak tıktık ve de henüz daha altta kalan derinlik kısmının doldurdu. Çok kullanılışlı. Auriste bu kadar eşyayı ancak şapkalığı çıkartarak aldırabilirdim.

İstanbul multijet taksi kaynıyor. Ankarada ise çoğunluk lpg li taksilerde.

Haluk

If you can't afford a new German car, then you definitely can't afford a used one.

• Selam Haluk

Güzel bir yolculuk olmuş belli ki Yolda otoban olunca her türlü varyeteyi deneyebiliyorsun,ee araçta buna müsait

Yakıt tüketimi iyi denilebilecek düzeyde...Dip gaz,son hız denemesi gibi agresif kullanımlara rağmen tüketim değeri makul..

Yol sesine gelince,geçenlerde konuşmuştuk lastiklerden dolayı olduğunu varsayarak Bravo'mun biraz fazla kabin gürültüsünün olduğunu düşünüyorum..Biraz fazla derken ilk zamanlara göre ve olması gerektiğini tahmin ettiğim seviyeye göre bana daha uğultulu geliyor..Fırsatım olursa yumuşak ince bahçe hortumu alıp (yada benzeri birşey) tüm kapı fitillerinin içini beslicem ve birde fitillere WD40 uygulamayı düşünüyorum..

Bagaj bana da yeterli geliyor.."Yetmez daha büyük bir bagaj lazım" diyenlerin zaten ya SW yada sedan bir araç tercih etmesi lazım..

Sözün kısası kullandıkça "iyiki almışım" dedirten bir araç Bravo..Allah kaza bela göstermesin..

• Nasipse bende yakında alıyorum. Şu an 2000 model bravo 1.6 sx var tek arzum yenisi

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Siz Bravonuzu gençleştireceksiniz desek yanlış olmaz Umarım gönlünüzdeki Bravo'ya sahip olursunuz en kısa sürede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phaldor -- 11 Ocak 2011; 20:53:23 >
    308 GP Yarışı, 91 Zafer, 155 Podyum, 68 PP, 77 EHT, 7 Şampiyonluk, Tek Kral Michael Schumacher

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Evet aralık fiyatları bitti artık..Çok büyük bir değişiklik beklemiyorum ben..Kampanya sonrası ayar çekecekler muhtemelen..

545 km sonunda bugün lamba yanarken girdim benzinliğe..Aynı istasyon-aynı pompadan doldurttum tabanca atana kadar..

Toplamda 50.05 lt aldı ve 195,69 TL ödedim (benzinin lt fiyatı 3,91 TL istasyon OPET)..Bu da demek oluyor ki ortalama tüketimim 9.2 lt..Bu hesabı ve yol bilgisayarı verileriyle karşılaştırınca,yol bilgisayarı ortalama 0,5-0.6 lt eksik gösteriyor anlaşılan..Km'de tüketim ise yuvarlak rakam 36 krş..

Yol bilgisayarı değerlerini paylaşayım..

Gidilen yol :545.1 km
    Ortalama tüketim : 8.6 lt
    Seyahat süresi : 15:45
    Ortalama Hız : 34 km/h

Kullanım şekline gelirsek..Hiç şehir dışı uzun yolum yok..Evle iş arası E-5 + otoban bağlantı yolu..Günlük kullanımda da evden çıkıp en fazla ilçe merkezine gidiş-dönüş toplasan 10 km etmez..Bunun dışındaki tüm kullanımlar E-5 üzerinden.Aslında değerler beklediğimden yüksek..Bunda bu hafta sonu dur kalk trafiğe girmemin etkisi var..Cumartesi akşamı Tuzla'dan Üsküdar'a E-5'ten yoğun trafikte gidiş (özellikle Pendik köprüsü-Cevizli köprüsü arası ve Küçükyalı karayolların'dan Kozyatağı'na kadar yine yoğun trafik)..Oradan Kadıköy rıhtıma kadar yine ışıklar ve dur-kalk sıkışık trafikte gidiş..Pazar akşamı da Tuzla'dan Sahrayıcedid Optimum'a kadar yer yer dur kalk trafikte gidiş..

Yine de kabaca 550 km menzil fena sayılmaz herhalde benzinli bir araç için..

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.