Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.790
Cevap
56
Favori
565.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bugüne kadar Shell v-power nitro ve total excellium dışında mazot kullanmadım,kullanmam.En ufak bir sıkıntım da olmadı.
  • 2013 model s2 sportstyle 1.6 120 lik bravo için 55bin TL fiyat nasıldır? (skydome var, km 50bin civarı.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • connectpeople kullanıcısına yanıt
    Hocam değişen yok ve tramer temiz ise güzel bi pazarlıkla 52-53 civarına alınabilir.
  • dizel partikul filtresi hangi yıl hangi donanimdan itibaren var?
  • 120liklerin hepsinde var diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

120liklerin hepsinde var diye biliyorum

105 lik 2011 active plus donanimlarda?
  • Hocam yanlış bilgilendirmeyeyim fakat 105liklerde dpf yok biliyorum.
    Hatta forumda birisi dpf ile uğraşmayayım diye 105lik aldım diyodu, Geçmiş sayfaları bi gözden geçir.

• Akadaslar 2008 fiat bravo 1.4 tjet emotıon 62000 km orjinal istedıgınız ustaya gostermeye muayyer..yokus destwgı,abs esp,dijital klima ,hız sabıtlıyıcı,elektrıklı yan aynalar,4 cam otomatık,direksıyondan kumandalı stepne daha kullanılmamıs, celık jant,gercek garaj arabası cılıyetten 32.500 tl 2,5 parca boyalı(sol rka kapı ve arka camurluk) 0542 372 72 90

• Akadaslar 2008 fiat bravo 1.4 tjet emotıon 62000 km orjinal istedıgınız ustaya gostermeye muayyer..yokus destwgı,abs esp,dijital klima ,hız sabıtlıyıcı,elektrıklı yan aynalar,4 cam otomatık,direksıyondan kumandalı stepne daha kullanılmamıs, celık jant,gercek garaj arabası cılıyetten 32.500 tl 2,5 parca boyalı(sol rka kapı ve arka camurluk) 0542 372 72 90

• Arkadaslar,klima ile ilgili herhangi bir cozum ureten ya da tamir ettiren varmi.ben araci yeni aldim.klima sicak-soguk derecelerde ve tum yonlerde(cama yolcuya ve ayaklara) sikintisiz calisiyor,fakat bugun farkettim kontagi acinca klimadan surekli bir ses geliyor.ses sanki kucuk motorlar olurya,onlarin sesi gibi geliyor.daha once mareada da ayni sorunu yasamistik.mareaclub diye sitemiz vardi ve orda sorunu cozen arkadaslar olmustu.havalandirma kapaklarini yonlendiren kucuk bir motorun dislilerinin tozlanip gorevini yerine getirememesinden dolayi sicak soguk ayirmasini yapamiyordu.sokup temizleyince sorunu cozuyorduk.kibrit kutusu kadar bir kutu icinde dandik bir parcaydi bu isi yapan.yenisine 450 lira fiyat istiyorlardi.bahsettigim motorun fotosunu ekliyorum. marealarda gaz pedalinin sag ust tarafina dogru zor ulasilan bir yerdeydi.bravoda da sorun bu motorla alakali olabilirmi ve yerini biliyormusunuz.birde benim klimadan gelen bahsettigim ses neden olabilir,benzer sorunu yasayan oldumu.ona gore sokmeye calisayim bir yerleri

• Bir sorum olacakti. Araba calisirken kontagi bir kere kapattığınızda arac komple kapaniyor. yani iki seviye seklinde degil.acarken 2 seviye kapatirken 1 seviyede arac stop ediyor teyp falanda kapaniyor. bu normal mi?

• Seatta da tek kademede kapanır, fakat kontağı çıkarmadan teyp kapanmaz.

• onurmaurer kullanıcısına yanıt
    dpf 120 hp lik araçlarda mevcut hocam euro5 motorlarda 105 liklerde dpf mevcut değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

Arkadaslar,klima ile ilgili herhangi bir cozum ureten ya da tamir ettiren varmi.ben araci yeni aldim.klima sicak-soguk derecelerde ve tum yonlerde(cama yolcuya ve ayaklara) sikintisiz calisiyor,fakat bugun farkettim kontagi acinca klimadan surekli bir ses geliyor.ses sanki kucuk motorlar olurya,onlarin sesi gibi geliyor.daha once mareada da ayni sorunu yasamistik.mareaclub diye sitemiz vardi ve orda sorunu cozen arkadaslar olmustu.havalandirma kapaklarini yonlendiren kucuk bir motorun dislilerinin tozlanip gorevini yerine getirememesinden dolayi sicak soguk ayirmasini yapamiyordu.sokup temizleyince sorunu cozuyorduk.kibrit kutusu kadar bir kutu icinde dandik bir parcaydi bu isi yapan.yenisine 450 lira fiyat istiyorlardi.bahsettigim motorun fotosunu ekliyorum. marealarda gaz pedalinin sag ust tarafina dogru zor ulasilan bir yerdeydi.bravoda da sorun bu motorla alakali olabilirmi ve yerini biliyormusunuz.birde benim klimadan gelen bahsettigim ses neden olabilir,benzer sorunu yasayan oldumu.ona gore sokmeye calisayim bir yerleri

Fiatbravo tr de çözümü var.

• anka0658 kullanıcısına yanıt
    www.fiatbravotr.com
    Fiat Bravo
    http://www.fiatbravotr.com/forum/forum.php

Üue olmanı tavsiye ederim, konularda var serkan komple tüm klima sistemini söküp toplamıştı ondan fikir alabilirsin
  • Tesekkurler arkadaşlar.siteye uye oldum,detayli sekilde inceleyecegimsimdilik bu sekilde kullanmanin klimaya ya da elektronik kisimlara herhangi bir zarari olurmu

• aracı yeni alinca sagi soluyla ugrasmak zevkli oluyor. orjinal ince telli gibi jantlarım var. bunu kalın 5 kollu jantla degismek istiyorum. yakın zamanda orjinal jantlarını satan oldu mu kactan alıyorlar? bi de arabada jant canlandırması yapan web sitesi biliyorsanız bekliyorum.
  • Akadaslar 2008 fiat bravo 1.4 tjet emotıon 62000 km orjinal istedıgınız ustaya gostermeye muayyer..yokus destwgı,abs esp,dijital klima ,hız sabıtlıyıcı,elektrıklı yan aynalar,4 cam otomatık,direksıyondan kumandalı stepne daha kullanılmamıs, celık jant,gercek garaj arabası acılıyetten döşemeler ilk günkü gibi yepyeni harika temiz..32.500TL 2,5 parca boyalı(sol rka kapı ve arka camurluk) 0542 372 72 90

• Extra resìmler

• kapaniyot hocam. acilista problem yok 2 kademe. 1. kademe teybi aciyor. 2. si marş. ama kapanirken tek. benm aractami sorun var acaba

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.