Şimdi Ara

Yeni Fear (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Blade GTR

diminishing return rules diye bi kural var.

1. fear tam etki

2. si %25 az

3. sü %75

4. sü %100

böyle bişi var 1-2 kere dispelleyebilirseniz işiniz kolaylaşır
    ---

bide priesti fear vereydiler 10-20 sn lik?

işte artık o kural tam işlemio.karşıdaki dot ile dmg alınca bile fear ın ilk etkisi %50 olabiliyor.bakam ben dönünceye kadar nolcakdirek age of conan a felanmı başlasam napsamwow u bırakamam ama ya idare edicez artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: pks1979

arladaslar rogue ile sinsi bir şekilde oynasaydiniz (bc) den 2 dotla yatmassin rogue isen saklanican ilk sen dalican dalmassan ölücen.. ama şu anda adama daliyosun basiyo sprinti shadow cloth u lol yaziyo fln =) bence bu nerf pek etkili olmaz gine comboya baglarsinir sadece biraz daha uraşırsınız warlock güçlü bi class evt baya güçlü ama rogue kadar dengesiz we haksızlık yok belki ben ud pri oldugum için bana öyle geliyordur wotf + insigna 2 kere feardan kurtulma şansi dot silence fln derken ya o alir ya ben ama zewklidir lockla kapaişmak rogue ölemi ???????????? rogue ler diyoki biz çok ezildik zamaninda şimdi ezicez yok abicim öyle bişi sizz ezildiyseniz blizzin suçu locklarin yada dier classlarin degil bence bi 6 ile 8 saniye arasinda bi cd konulmali feara 2 tane atilmali en fazla bence yeterlidir bakın prininki 30 saniye =) rogue de dotlari kaldirsin shadow cloak ile tamam ama o sırada büyü yesin hadi biz clothlarada 10 saniye immune stun wersinler uyarmi ?

herkes içini bi şekilde dokmeye calısıyoda niye burda bunları anlatıyonuz gidin orjinal forumda anlatın....10 sn stun immune yazık oldu ya oyle guzelim bi pot vardı nerf geldi onada .....ayrıca stunların cooldownı var.....aklında olsun eger kidneyde cooldown olmasaydı kesilmeyen sınıf olmazdı stunlockla

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.