Şimdi Ara

yeni expansion ne zaman gelir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slmlar. cok uzun süredir wow oynamıyorum. ozellikle yeni expansionların geldigi zamanlar baya hosuma gidiyor. wow u takip etmedigimden herhangi bir soylenti vs varmı bilmiyorum ama sıradaki expansion hakkında bilgisi olan var mı? pandarian gelirken son boss orgrimarın lideri (thralın yerine gelen, adını unuttum) demişlerdi. onun bulundugu instance acıldı mı? panda ne zaman biter sizce?

sanırım wow yeni expansionları yaz sonu cıkartıyordu degil mi?

• yeni expansion 2014 yaz sonuna anca gelir
  • 5.3 bugün geldi. Küçük bir patch, yeni raid falan yok. Raid içeren patch 3 ay önce geldi. Siege of Orgrimmar büyük ihtimalle 5.4 de gelecek, onun gelmeside en az 5 ay sürer. Yeni ek paketi blizzconda açıklarlar şu an bir söylenti dolaşmıyor. Spoiler niteliğinde Illidanın geri geleceğine dair söylentiler var ama sonraki pakette mi yoksa başka bir zaman mı bilinmiyor.
  • konuyla tamamen alakasız ama hayvani bir ms sorunu var oyunda, başka yaşayan var mı acaba?
  • sözde artık paketler arası zaman fazla olmıcaktı ama duruma bakılırda çokta erken geleceğini sanmıyorum..

ms sorunu genelde yaşanıyor galiba çok yazan oldu
  • Blizzard çok hantal çalışıyor. Tahmini surelere 5 6 ay siz ekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence 2014 başında görürüz patchi.. öncekine göre blizz expansion cıkarma hızını epey artırdı.. 3 aya son büyük patch cıkar .. onunlada 3-4 ay oyalansak 2014 başında 6 gelir.. acaba bu sefer konu ne olacak.. umarım troll olmaz yine.. agırlıklı naga bekliyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bence 2014 başında görürüz patchi.. öncekine göre blizz expansion cıkarma hızını epey artırdı.. 3 aya son büyük patch cıkar .. onunlada 3-4 ay oyalansak 2014 başında 6 gelir.. acaba bu sefer konu ne olacak.. umarım troll olmaz yine.. agırlıklı naga bekliyorum..

blizzard'ın son contenti 3-4 ayda geçiştirmesi mümkün değil.
  • Blizz exp çıkarma hızını arttırmadı bu tamamen algıda seçicilik, başka birşey değil.

WoW piyasayaya 23 kasım 2004'te çıktı.
    784 gün sonra The Burning Crusade piyasaya çıktı. (16 Ocak 2007)
    667 gün sonra Wrath of the Lich King piyasaya çıktı. (13 Kasım 2008)
    754 gün sonra Cataclysm piyasaya çıktı. (7 Aralık 2010)
    658 gün sonra Mists of Pandaria piyasaya çıktı. (25 Eylül 2012)

Yani öyle sürekli daha kısa sürelerde falan çıkmıyor exp'ler, bir erken bir geç çıkarıyor Blizzard, ancak ortalaması 2 yılın 1-2 ay altında olduğu için tarih yavaş yavaş geri gidiyor. Bu da size sanki sürekli daha hızlı exp çıkıyormuş gibi bir izlenim yaratıyor o kadar. O sebeple 2014 yaz sonundan önce bir exp çıkması hayal gibi birşey.
  • Bende biliyorum expansionların 2 yılda bir cıktıgını ama playerların azaldıgı ve expansion geçişlerinde geri geldikleri ile ilgili bir söyleşi oldu ve adamlar expansionları hızlandıracaklarını söylediler..

"Players come back for expansions, and patches help a little bit, but players are always lost over time until the next expansion. Blizzard is trying to get content and expansions out quicker to make sure everyone has something to do."
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Bende biliyorum expansionların 2 yılda bir cıktıgını ama playerların azaldıgı ve expansion geçişlerinde geri geldikleri ile ilgili bir söyleşi oldu ve adamlar expansionları hızlandıracaklarını söylediler..

"Players come back for expansions, and patches help a little bit, but players are always lost over time until the next expansion. Blizzard is trying to get content and expansions out quicker to make sure everyone has something to do."

Onun bir altında da şu ibare mevcut:

"When quitting the game, players mention that the game changes too fast and they couldn't keep up."

Hangisine göre hareket edeceklerini zamanla göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 22 Mayıs 2013; 23:12:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.