Şimdi Ara

Yeni Evliler veya Evlenecekler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumdaşlar,

    Beyaz eşya alıma sıkıntısına girdim giricem aranızda tecrübeli arkadaşlar muhakkak vardır. Orta bütçeli bir insan olarak bana sunacağınız Buzdolabı,çamaşır makinası, fırın ve bulaşık makinası için marka,model önerilerinizi merak ve çaresizlikle bekliyorum.



  • Fiyat ve güzel sağlam olarak Profilo öneririm.
  • hotpoint ariston... benım tum beyaz esyalar hotpoınt. ozellıklerıne gore dıerlerınden daha uygun ve kalıtelı... ben cok memnunum.
  • lcd tv im samsung
    buzdolabı nofrost regal
    çamaşır makinası vestel (hiç tavsiye etmem)
    set üstü ocak vestel (hiç tavsiye etmem)

    Mobilya olarak araştır markalara çok fazla gitme derim kendinde yaptırabilirsin...Ben yatakodası (elbise dolabı ve tuvalet aynası var sadece) salon ve oturma odasını 4000 liraya aldım ucuz oldu gayette kullanışlı 7 ay oldu...
  • Allah mesut etsin şimdiden, yakında evlenecekler kervanında olan birisi olarak önerilerim şu şekilde.

    Evdeki tüm tadilat işleri için Bauhause... (Parke, mutfak dolabı, banyo dolapları, boya, vb.)

    Beyaz eşya olarak Simfer'in indirimli ankastre seti var 699 TL (davlumbaz, ocak, fırın) bunu tavsiye ederim. Ya da diğer markaların kampanyalarını takip edebilirsiniz.

    Beyaz eşya olarak da kayınvalidemdeki tüm beyaz eşyalar Bosch marka ve hepsi son 1 yıl içerisinde alındı ve hepsi sıkıntılı! Kaç defa servis çağırdılar sayamadım... Ama yinede Bosch, Beko, Siemens öneririm. Samsung marka çamaşır makinası kullanmış biri olarak kesinlikle uzak durmanızı öneriyorum...

    Mümkün mertebe bütün eşyaları (ankastre hariç) aynı markadan almayı deneyin, renk ve bütünlük sağlaması açısından önemli buluyorum bu detayı.

    Açık söylemek gerekirse tüm ürünleri ankastre de dahil Siemens'den almak isterdim ama fiyatları çok yüksek kalıyor bu şekilde. Annemin evindeki Arçelik'lerin sağlamlığını ve yerli marka oluşunu göz önünde bulundurarak (bu arada İngiltere'nin en çok satan beyaz eşya markası Beko'dur...) Beko'dan ya da Arçelik'ten bakacağız ilk olarak...




  • Çok teşekkürler ilgilenenlere hakikaten öyle Bosch markası hep sıkıntılıymış duydum.

    Vestel gerçekten kimse tavsiye etmiyor yoksa yerli marka olarak hakikaten almak isterdim çok araştırdım.

    Hotpoint bizi aşıyor sanki fiyatlarda

    Bauhause olaylarına daha girmeyi düşünmedim ama aklımda orası ve ikea var kesinlikle.

    Özellikle arçelik ve Siemens arasında kalmıştım bende bugün siemense gittim fiyatlar çok uçuk değil arçelikle rakipler çoğu üründe.

    Tv almayacağımız için sıkıntı yok bu konuda =)

    Marka da 2 isme düşmemiz güzel oldu gerçekten Siemens ve Arçelik. Hem servisinin uygunluğu hem yerli olması beni arçeliğe karşı yakınlaştırıyor.Siemensin alman malı olması da ayrı bir yakınlık sebebi.Siemens kullanan varmı? =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.