Şimdi Ara

Yeni Evleneceğim - Beyaz Eşya Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

16 Mayıs'ta Allah Kısmet Ederse Evleneceğim. Yeni Evime Beyaz Eşya Bakmaya Başladım. Beyaz Eşya'da Akıllara Kazınan Marka Dersek Büyük Bir Kısım Bosch ve Siemens Diyecektir. Bende Düşünceyle Yola Çıkarak Beyaz Eşya Setimi Bosch Olarak Belirledim. Aşağıda Listeleyeceğim. Ama 3-4 Gündür Forumları Gezdiğimde Çamaşır Makinesi ve Bulaşık Makinesi İçin Bosch Seçilebilir Ama Buzdolabı Bosch'tan Alınmaz Gibi Yorumlar Okudum. Sıfırdan Alacağım İçin Aslında Aynı Marka Olmasını İstiyorum. İnternette Okuğumda Marka Seçimleri Olarak; Buzdolabı İçin: "Sharp - Arçelik - LG - Samsung", Çamaşır Makinesi ve Bulaşık Makinesi İçin: "Siemens/Bosch - LG - Electrolux - Arçelik" Olarak Gözlemledim. Bunun Dışında Tabiki Elektrik Sarfiyatıda Önemli. A+ ve Üstü Olması Benim İçin Çok Önemli Bir Etken. Renk Konusunda İse Buzdolabı Gri ve Beyaz Olabilir Fiyat ve Özelliğe Göre. Bulaşık ve Çamaşır Makinesi İse Aynı Renk Olmalı İkiside. Yanyana Duracaklar Çünkü.

Buzdolaplarında Kombi Tipi Almak İstiyorum Kullanım Açısından. Bütçe Olarak 1600TL-1700TL'ye Çıkabiliyorum En Fazla. Arçelik Almak İstiyorum Ama Forumlarda Arçelik Eski Arçelik Kalitesinde Olmadığını Okudum. Samsung ve LG Modellerini de Düşünüyorum.
    Bulaşık Makinesinde İse 3 Programlıdan Az Olmaması Gerekiyor. Bütçem İse 900-1000TL Olabiliyor. Bulaşık Makinelerinde İç Zemin Çelik Olmasını Öneriyorlar Ama Bosch'ta İç Kısımda Özel Bir Plastik Malzeme Varmış. Koku Yapmadığıyla İlgili Yorumlarda Okudum.
    Çamaşır Makinesi İse 6KG/7KG Olabilir. 1000 Devir Benim İçin Uygundur. Bütçem İse 1000-1100TL Olabilir.

Arkadaşlar Bu Şartlar Altında Yeni Evlenecek Bir Kişiye, Kendinize Alıyormuş Edası İle Hangi Marka ve Ürünleri Önerirsiniz. Ben Daha Önce Seçtiğim Ürünleri ve Bulduğum Fiyatları Şimdi Aşağıda Yazacağım. Yorum ve Önerilerinizi Bekliyorum. Teşekkürler.

Bosch WAT24440TR Çamaşır Makinesi - 1.190₺
    Bosch SMS53E02TR Bulaşık Makinesi - 910₺
    Bosch KGN57AW25N Buzdolabı- 1.880₺

• ben çok araştırdım, hiç aynı marka deme, çamaşır makinasını aeg den, buzdolabını lg den, bulaşık makinasını siemens ten, elektrik süpürgesini philips maraton al, benim bütçe yetmedi alamamıştım 2. seçenek olan fakir commander aldım çekişi çok güzel ama hazne hemen doluyor ve boşaltması işkence herşey sıkışıp kalıyor dökülmüyor eşelemeden, öyle oluncada tozu pisliği yiyorsunuz bi güzel, maraton dedikleri hazne boşaltımı kolaysa hiç düşünme, başkaaa mobilyalarda hiç kazık yeme mobilyamimalattan.com mobilyam inegölden.com sitelerine bak 4 bin liralık takımı 2,5 -3 arası fiyata al, midi fırın alacaksan arçelik-beko al
  • Bende Araştırdım Baya, Buzdolabında Samsung RL4352KBAWW Almayı Düşünüyorum Artık.
    Çamaşır Makinesini Electrolux EWF1286LEW Aldım Bu Gün.
    Bulaşık Makinesi Kız Tarafına Hediye Olarak Geldi Ama Marka ve Model Bilmiyorum.

Buzdolabında Siemens KG57NAW25N Modeli Hakkında Ne Düşünüyorsunuz. Pek Bosch ve Siemens Önerilmiyor Ama Yinede Sorayım.

@candogan Bey'inde Fikirleri Önemli Benim İçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacquesC -- 1 Nisan 2015; 22:48:33 >
  • BENDE BUZDOLABI BAKIYORUM ŞUAN ARAŞTIRMALARIM SONUCU LG GN M702HLHM MODELİNİ ALACAĞIM BÜYÜK İHTİMALLE ÖLÇÜ TUTMADI ÖZEL RAF YAPMIŞTIM DUVARA ONLARI ÜÇ SANTİM KAYDIRACAĞIM ARTIK, BÜYÜK BİR BUZDOLABI İSTİYORUM HERŞEY RAHAT RAHAT SIĞSIN TEPELEME OLMASIN, KOMBİ TİPLERİNDE HACİM DAHA KÜÇÜK LG DE, BİRDE ÇOÇUK YAŞLI İÇİN YETİŞME SIKINTISI OLMASIN DİYE KOMBİ TİPİ MANTIKLI GELMİYOR SANKİ, AMA MODA KOMBİ TİPİ , Samsung RL4352KBAWW FİYAT İYİYMİŞ HACİMDE YETERLİYSE ÖLÇÜ SIKINTISI DA YOKSA CHİNA MALI DA DEĞİLSE DE DAHA NE OLSUN SAMSUNG CHİNA MALI HARİCİNDE TAVSİYE ALMIŞ BENİMDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA, BİRDE SHARP BUZDOLAPLARINI DEĞERLENDİRİN BENCE, SİEMENS OKUDUKLARIMA NAZARAN HİÇ BAKMAYIN BENCE BAŞARILI BULUNMAMIŞ BUZDOLABINDA, CANDOĞAN BEYİN TRAFİK YOĞUN OLDUĞUNDAN YETİŞEMİYOR HERKESE GALİBA

• Samsung RL4352KBAWW A tek + imiş yıllık enerji tüketimleri bakımından da değerlendirin bence
  • BSH'nin buzdolaplarını değerlendirirken genellemek yanlış olur. No-frostlar konusunda iyi değilken, low-frostlar gayet başarılı.
  • Önerileriniz İçin Çok Teşekkür Ederim. Evet Şu An Siemens Düşünmemeye Başladım. Buzdolabında Samsung veya LG Düşünüyorum. Malesef Sharp'ın Fiyatlarına Çıkamıyorum. Bana 1600-1800 Rakamları Arasında F/P Dikkate Alarak Samsung ve LG'de Kombi Tipi Beyaz Buzdolabı Olarak Ne Önerebilirsiniz.

Şimdiden Tavsiye ve Yorum Verecek Arkadaşlara Çok Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch Beyaz Eşya Seti Öneri
    4 ay önce açıldı
    Beyaz Eşya Seti Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Beyaz Eşya Önerileri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabi bunlar yenge hanımla yürütülecek işler. Lakin Arçelik sorun yaşatmaz.
  • Merhaba,

Buzdolabında 2 Model Arasında Kaldım. Samsung 250TL Civarı Daha Uygun LG'ye Göre. Sizce Hangisi?

http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/bottom-mounted/RL4323RBAWW/TR

http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-B559PQCZ

Çok Artı Özellikleri Varmıdır?

• Kardeş LG modeli hiç düşünmeden al.Samsungla ne kadar benzerlik taşısa da LG şuan piyasanın en iyi buzdolaplarını yapan firma.Ben aldım çok memnunum...
  • Teşekkür Ederim Arkadaşlar Yardımlarınız İçin. Bu Gün Son Beyaz Eşyamıda Almış Bulunuyorum. Aldıklarımı Aşağıda Listeleyeceğim.

Electrolux EWF1286LEW Çamaşır Makinesi - 1380TL Nakit
    http://www.electrolux.com.tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r_ve_kurutma_makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r_makineleri/ewf1286lew/

Samsung RL4323RBAWW Buzdolabı - 1640TL K.Kartı Tek Çekim
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/bottom-mounted/RL4323RBAWW/TR

VESTEL VSO 940S Setüstü Ocak - 350TL K.Kartı Tek Çekim
    https://www.vestel.com.tr/vestel-vso-940s-setustu-ocak

Hepsini Cuma Günü Teslim Edecekler. Kurulumlardan Sonra Test Edip Yazmaya Fırsat Bulurum İnşallah. Tekrar Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.