Şimdi Ara

Yeni eventdan memnun olan varmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ares de cave zamani GM in moradona habire yaratik spawn etmesi ne kadar memnun edici? Yani amac nedir? Butun 70+ lar cave de iken ezikler sevinsin diyemi yoksa farkli bir olaymi cozemedim. Bildigim kadari ile yeni patch e hazirlik ama bu eventtan memnun olan yada haberi olanlarin az oldugunu dusunuyorum.

• Kime ne faydası var bilmem, toplu spawn edilen 8-10 riotela birkaç nova atarak her birinden 5-10 np sağlamak var mesela benim deneyim ettiğim ama FAYDA denemez buna tabi Ama mmorpg'lerde hikaye arkaplanı önemlidir, bir geçiş süreci yaşanmadan yenilik getirilmez hiçbir oyunda. O yüzden bu event'e oyuncular çıkar elde etsin diye yapılıyor gözüyle bakmak temelde yanlış. Yeni Moradon kurulacak ve bunun için öncelikle yıkılışını yaşaması lazım oyunun. Bu oyun her yanı dökülen Knight Online bile olsa, hikayeyi göz ardı etmemek lazım
  • cave zamanı all chatta yazan sarı yazıyımı diyon yoksa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winsome08 -- 14 Nisan 2011; 15:38:35 >
  • biz jr deyken sarı bişeyler yazıyo onu diyosan sadece görüntü kirliliği
  • Valla banada oyle geldi ama hikaye cok kuru ve basit kurgulanmis. Birazcik rekteyefe ihtiyaci var gibi
  • hocam oyunda değişiklik var mı acaba? bayağıdır girmiyorum da.knight ekibi salaklığa devam ediyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.