Şimdi Ara

Yeni evelynn build önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum eve artık daha kullanılabilir oldu yeni eveye nasıl bir build yapılmalı yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnightOfCups -- 19 Temmuz 2012; 11:58:58 >

• Eskiden Eveye Ne Kasıyorsam Onu Kasıyorum. Çok Daha Güçlü Oluyor. Yeni Eve Kullanmasını Bilene Muhteşem. Mobafire Bakabilirsin. AP Yada AD
  • evelyn düzeldimi normal clientte ?
  • bence ad/cd daha kullanışlı oldu. Trinity-hextech gunblade-bt-cd itemi(tercihen deathfire)-guardian oynadım mutluyum.q aa q aa şekline baya güçlü oldu. tavsiyelere açığım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feritferitxd

evelyn düzeldimi normal clientte ?

evet yenilendi.
    artık her 3 ranked maçında en az 1 eve görüyorum, hakikaten oracle almazsanız başınıza bela derim
    not: ama hala perma-ban'lık bir champion değil

edit: çok mana yiyiyor ve invis range'i çok kısıtlı (600 galiba emin değilim), bu da kolay counterlanabilir kılıyor eve'i.
    ama earlyde çok güzel counter jungle yapar hanımefendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ianFraser -- 19 Temmuz 2012; 19:58:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byloki

quote:

evet yenilendi.
    artık her 3 ranked maçında en az 1 eve görüyorum, hakikaten oracle almazsanız başınıza bela derim

edit: çok mana yiyiyor ve invis range'i çok kısıtlı (600 galiba emin değilim), bu da kolay counterlanabilir kılıyor eve'i.

Şey, Oracle ve Pink Ward evelyni göremiyor. Oh ne güzel hem adamın dibine girme yok hemde oracle görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Orijinalden alıntı: byloki

quote:

evet yenilendi.

Şey, Oracle ve Pink Ward evelyni göremiyor. Oh ne güzel hem adamın dibine girme yok hemde oracle görsün

ward görüyorda oracle görmüyormü cidden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • westte hala eski eve var. pbe'den mi bahsediyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

westte hala eski eve var. pbe'den mi bahsediyorsunuz ?

size daha patch gelmedi. weste patch gelecek easta bu sabah gelmişti. Ben aldım denedim harika olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPeltek -- 19 Temmuz 2012; 23:08:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalnızcaKarakter

quote:

Orijinalden alıntı: major24

westte hala eski eve var. pbe'den mi bahsediyorsunuz ?

size daha patch gelmedi. weste patch gelecek easta bu sabah gelmişti. Ben aldım denedim harika oldum legendary oluyorum her el

cevap için teşekkürler. bu gece gelir sanırım bize de.
  • Pink ward goruyor ama sight ward goremiyor. Ayrica oracle olsun olmasin eve bi dusmana yaklasirsa ilk once eve'nin etrafinda silik bir range cizgisi olusuyor. O range'in icine dusman girerse sizi goruyorlar ve eve'nin ustunde unlem cikiyor uyarmak icin. Bence ultisi baya guzel. 5 kisiye vurursa 1500 shield geliyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.