Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartını Aldım (resimler içerde )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU EKRAN KARTINI SİZİN TAVSİYELERİNİZLE ALDIM

ve aldıgım gün resimlerini koyacagım demiştim

TEST ETTİĞİM OYUNLAR : X-men wolveine 1366/768 full // Prototype 1366/768 full // GTA4 1366/768 full // Lost planet 1366/768 full
    Call Of duty 4-5 1366/768 full // Crysis 1ve2 1366/768 full

PROTOTYPE OYUN GÖRÜNTÜLERİ
    videoda koyardımda çektiğim 5 dk video 1 gb civari tutuyor onu da yüklemek zamn alır diye koymuyorum

2009-07-21 20:50:21 - prototypef
    Frames: 1789 - Time: 43536ms - Avg: 41.092 - Min: 1 - Max: 63

2009-07-21 20:51:26 - prototypef
    Frames: 347 - Time: 7514ms - Avg: 46.180 - Min: 44 - Max: 49

2009-07-21 20:51:35 - prototypef
    Frames: 217 - Time: 5168ms - Avg: 41.989 - Min: 36 - Max: 48

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunparijen -- 21 Temmuz 2009; 20:54:30 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 21 Temmuz 2009; 15:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

eee yani...

adamın hevesını kursahında bırakmıssın bravo sana boyun goğe ermıstir kesin cocuk bide test koyar aynı kartı alıcak arkadaslara yardım olabılır yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAne

quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

eee yani...

adamın hevesını kursahında bırakmıssın bravo sana boyun goğe ermıstir kesin cocuk bide test koyar aynı kartı alıcak arkadaslara yardım olabılır yanı

bir kelime yazı yok, tek satır bilgi yok, hadi onu geçtim bir soru da yok...

4 tane 640x480 resim, ben yeni kart aldım...

bu mudur konu...

herhangi bir test olsa bu cevabı vermezdim zaten...

ekleme:

misal;

http://forum.donanimhaber.com/m_33188567/tm.htm

20 kere incelenmesine rağmen şu anda baştan sona konuyu inceliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 21 Temmuz 2009; 13:10:24 >

• Bize ne kart almandan? iki üç test, inceden bir inceleme koy ki bi işe yarasın açtığın başlık, yoksa herkes kart satın alıyor zaten her gün.
  • Umarım istediğin performansı alabilirsin
  • Arkadaşlar bi yerde sizde haklısınız ama arkadaş açmış konuyu artık heves etmiş belli belki testlerinide koyar yakında şimdilik ön tanıtım yapıyordur fazla üztüne gitmeyin bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartınız hayırlı olsun. Oyun testlerini bekliyoruz
  • testleri yaparsan güzel olur
  • Hadi bakalım testleride bekliyoz
  • hayırlı olsun bir kaç oyun testti isteriz artık
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • Resimler daha net olabilirdi. Güle güle kullan ama senin konuda 8800GS tavsiyeleri vardı, dikkate almamışsın. Belki de PSU'dan dolayı bu kartı tercih ettin, bilmiyorum. Tekrar hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Resimler daha net olabilirdi. Güle güle kullan ama senin konuda 8800GS tavsiyeleri vardı, dikkate almamışsın. Belki de PSU'dan dolayı bu kartı tercih ettin, bilmiyorum. Tekrar hayırlı olsun.

aynen arkadaşım psudan dolayı bu kartı aldım ama memnumum
  • Birde fraps ile ss atarsanız daha iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Boy

Birde fraps ile ss atarsanız daha iyi olacak

olur
  • arkadaşım şevkini kırmak gibi olamasın ama sen bu işten anlamıyorsun.oyun resimlerini bile fraps olmadan koyarsanız ne anlamı olur?

oyun sırasındaki anlık fps leri gösteren ss ler bir de oyun oynarken fps kaydı yapsan çok güzel olur f5 ile oluyordu diye hatırlıyorum.

öyle full açmış böyle açmışın anlamı yok önemli olan fps ortalamalarının yüksek olması ve oynanabilirliğin aşşasına düşmemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

arkadaşım şevkini kırmak gibi olamasın ama sen bu işten anlamıyorsun.oyun resimlerini bile fraps olmadan koyarsanız ne anlamı olur?

oyun sırasındaki anlık fps leri gösteren ss ler bir de oyun oynarken fps kaydı yapsan çok güzel olur f5 ile oluyordu diye hatırlıyorum.

öyle full açmış böyle açmışın anlamı yok önemli olan fps ortalamalarının yüksek olması ve oynanabilirliğin aşşasına düşmemesi.

söle bir program yapayım testi bende test yapacak program yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunparijen

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

arkadaşım şevkini kırmak gibi olamasın ama sen bu işten anlamıyorsun.oyun resimlerini bile fraps olmadan koyarsanız ne anlamı olur?

söle bir program yapayım testi bende test yapacak program yok

BU SAYFADAN

indirebilirsin

• Arkdaşlar ati bu ekran kartına catalyst de overlock imkanı yani hız aşırtma imkanı sağlamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.