Şimdi Ara

Yeni ekran kartı alıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XsLisT

quote:

Orijinalden alıntı: dhsacit

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

bı farkları yok sen hd5770 le ıdare am biraz beklı kur dussun yoksa 300 pahalı 240 a fln alırsın

Nasıl fark yok acaba?

http://www.anandtech.com/bench/Product/296?vs=291

Gayet de belirgin bir fark var. Tesselation farkını da söylemeden edemeyeceğim.

ben işlmeciyi kastettim ben e4700 oda e5300 kullanıyor bunlar arsında pek bir fark yok .

e4700@3.4/foxconn g31mv/MSI HD5770 HAWK/hıgh power 600 watt senin sistem bu dimi sen kaca almıştın hawk ı memnunmusun ondan.

ben hawkı 250 ye aldım gayet memnunum 19 inç lcd var herk oyunu kendi çapımda full hd oynuyorum eger nakıtım olsaydı işlemci alır gidip hd 6850 alırdım .Ama sunankı sıtem gayet stabıl sakin e5300 le birlikte hd 6850 alma sonuc husran olur .

Bunu hiç düşünmemiştim ne gibi sorunlar yaşarım o işlemciye 6850 alırsam caitlinde yazık edersin parana diyor bak işte kararsız kalıyorum bu tür yorumlarda ne yapmam lazım şimdi düzgün bir şekilde izah edermisiniz lütfen.

Alıntıları Göster
    arkadaş hüsran olur derken sorun olur anlamında demek istememiştir.

hiçbir sorun olmaz, sadece işlemcin biraz eski olduğu için tabiki şu anki güncel işlemcilerle alacağın performansı almazsın. Sonuç olarak şu anki sisteminle karşılaştırdığında çok büyük farkla hissedeceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

arkadaş hüsran olur derken sorun olur anlamında demek istememiştir.

hiçbir sorun olmaz, sadece işlemcin biraz eski olduğu için tabiki şu anki güncel işlemcilerle alacağın performansı almazsın. Sonuç olarak şu anki sisteminle karşılaştırdığında çok büyük farkla hissedeceğini düşünüyorum.

fark yuksek derecede olur bence niye dersen bu forumda aynı sorunu yasamıs arkadasların saysı gayet yuksek işlmeci aldınıktna sonra performans 3 kat artan kısılere sahit oldum ama birazdan arka plandaki programların etkisi var bence.
  • 5770 Almayın o Fiyata yazık edersiniz.
    6850 den üstün kart olarak piyasada bazı yerlerde halen stoklarında var 5850 alınabilir özel soğutuculu psu yetermi derseniz onu ne kadar süre kullandığınızada bağlı ve 12v cıkışı kaç a onları yazın 6850 de alınabilir tabiki ama 5770 almayın 5770 iyi kart ama aynı fiyata daha iyi varken neden alasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeSioN

5770 Almayın o Fiyata yazık edersiniz.
    6850 den üstün kart olarak piyasada bazı yerlerde halen stoklarında var 5850 alınabilir özel soğutuculu psu yetermi derseniz onu ne kadar süre kullandığınızada bağlı ve 12v cıkışı kaç a onları yazın 6850 de alınabilir tabiki ama 5770 almayın 5770 iyi kart ama aynı fiyata daha iyi varken neden alasınız.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/xfx-radeon-hd5770-1gb-ddr5-128-bit-ekran-karti---577x-zmf3.aspx

5770 in bu modeli hakkında bir şeyler söylermisiniz soğutmada sıkıntı yaşarmıyım 6850 almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz düşürsem kötü olmaz her türlü yorumu bekliyorum

• quote:

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/xfx-radeon-hd5770-1gb-ddr5-128-bit-ekran-karti---577x-zmf3.aspx

5770 in bu modeli hakkında bir şeyler söylermisiniz soğutmada sıkıntı yaşarmıyım 6850 almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz düşürsem kötü olmaz her türlü yorumu bekliyorum

Alıntıları Göster
    caitlin nin önerdiği kartı kaçırma iyi fiyat psu harici verebileceğin tutar bu kadarsa al
    http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536

ancak

psu+ekran kartı için toplam 300 liraysa bütçeyi 40 lira daha arttır

en ucuz 5770 hangisiyse onu al zaten referans pcbler dahi iyi değerlerle o.c olabilliyor özel soğutmaya bile gerek yok zaten ısınmayan bi kart

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax5770-1gbd5-h-hd5770-gddr5-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44074

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

2. el alacaksan forumda sağlam gtx260 satanlar var bakmanı tavsiye ederim daha fazla performans alırsın 160 lira gibi bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: highgen

caitlin nin önerdiği kartı kaçırma iyi fiyat psu harici verebileceğin tutar bu kadarsa al
    http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536

ancak

psu+ekran kartı için toplam 300 liraysa bütçeyi 40 lira daha arttır

en ucuz 5770 hangisiyse onu al zaten referans pcbler dahi iyi değerlerle o.c olabilliyor özel soğutmaya bile gerek yok zaten ısınmayan bi kart

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax5770-1gbd5-h-hd5770-gddr5-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=44074

http://www.vatanbilgisayar.com/G%C3%BC%C3%A7%20Kayna%C4%9F%C4%B1/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350

2. el alacaksan forumda sağlam gtx260 satanlar var bakmanı tavsiye ederim daha fazla performans alırsın 160 lira gibi bulursun

Alıntıları Göster
    En İyi Şu Isını Gorur :

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/xfx-hd-679x-zdfc-hd6790-cift-fan-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56705#allImages

• quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam bugün bu fiyat son. bunu kaçırma:

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax6850-1gbd5-dh-hd6850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50536

Alıntıları Göster
    VATAN daki 6850 yi alıcam gibi de aklımda su soru var işlemcide sorun yaşarmıyım e5300 işlemci

• quote:

VATAN daki 6850 yi alıcam gibi de aklımda su soru var işlemcide sorun yaşarmıyım e5300 işlemci

işlemciye biraz overclock yap
  • quote:

quote:

bende oc olmasına ragmen zor yetıyo hatta bazı oyunlarda hıssettiriyo bence al ama 2 ay içinde de işlemci degiş
  • quote:

quote:

quote:

bende oc olmasına ragmen zor yetıyo hatta bazı oyunlarda hıssettiriyo bence al ama 2 ay içinde de işlemci degiş

Alıntıları Göster
    Yardımlar için hepinize teşekkür ediyorum bugün son günmüş sanırım vatanda eğer alamazsam vatandan başka yerden 350 ye alıcam işlemciyi 2 ay içinde değiştimem biraz zor bide psu alıcam iyi giricek yani bütçem kısıtlı biraz oc la idare edicem sanırım sonrasına bakıcaz artık.

• quote:

Yardımlar için hepinize teşekkür ediyorum bugün son günmüş sanırım vatanda eğer alamazsam vatandan başka yerden 350 ye alıcam işlemciyi 2 ay içinde değiştimem biraz zor bide psu alıcam iyi giricek yani bütçem kısıtlı biraz oc la idare edicem sanırım sonrasına bakıcaz artık.

Alıntıları Göster
    Ben Vatan Bilgisayardan Powercolor HD6850 ile FSP 500Watt güç kaynağı aldım.Gayet uyumlu çalışıyorlar bir sıkıntı görmedim. OC(Core :850Mhz , Memory: 1200Mhz) ile BF 3 de High de 45-60 arası gidip geliyor. Ama ben 263 TL ye almıştım %25 kampanya ile bence biraz sabret Vatan kur yükseldiği zaman %25 kampanyalarını çoğaltır ve çoğu üründe gerçektende %25 kampanya yapar sende biraz tasarruf etmiş olursun.

Sistemim:

i5 2320, H67 çipset anakart, 4GB Kingston HyperX Ram 1333Mhz CL9, PowerColor 6850, FSP 500W Güç Kaynağı

Bu arada sakın 6790 veya 5770 alayım deme kesinlikle önermiyorum PowerColor 6850 varken.

http://uploadpic.org/v.php?img=IaVIQ9K3Ns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honey Badger -- 20 Kasım 2011; 19:19:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Honey Badger

Ben Vatan Bilgisayardan Powercolor HD6850 ile FSP 500Watt güç kaynağı aldım.Gayet uyumlu çalışıyorlar bir sıkıntı görmedim. OC(Core :850Mhz , Memory: 1200Mhz) ile BF 3 de High de 45-60 arası gidip geliyor. Ama ben 263 TL ye almıştım %25 kampanya ile bence biraz sabret Vatan kur yükseldiği zaman %25 kampanyalarını çoğaltır ve çoğu üründe gerçektende %25 kampanya yapar sende biraz tasarruf etmiş olursun.

Sistemim:

i5 2320, H67 çipset anakart, 4GB Kingston HyperX Ram 1333Mhz CL9, PowerColor 6850, FSP 500W Güç Kaynağı

Bu arada sakın 6790 veya 5770 alayım deme kesinlikle önermiyorum PowerColor 6850 varken.

Alıntıları Göster
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    Sayın forum.donanimhaber.com üyeleri:
    Ben POWERCOLOR HD5670 GDDR3 2GB 128BIT ATI RADEON DX11 ekran kartı almaya karar verdim ama slot girişinden bişey anlamıyorum bana yardımcı olurmusunuz? PCI-E 2.1 istiyo ama benim anakartın slotu PCI-E X16 ve PCI-E 1.0 yazıyo Everest Ultimate'den baktım Anakartın modelide:
    Asus P5VD2-VM SE bana yardımcı olursanız sevinirim!!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

• quote:

Orijinalden alıntı: togultay

Sayın forum.donanimhaber.com üyeleri:
    Ben POWERCOLOR HD5670 GDDR3 2GB 128BIT ATI RADEON DX11 ekran kartı almaya karar verdim ama slot girişinden bişey anlamıyorum bana yardımcı olurmusunuz? PCI-E 2.1 istiyo ama benim anakartın slotu PCI-E X16 ve PCI-E 1.0 yazıyo Everest Ultimate'den baktım Anakartın modelide:
    Asus P5VD2-VM SE bana yardımcı olursanız sevinirim!!

Alıntıları Göster
    @togultay
    biraz büyük olmuş sanki.

sipariş bilgisi:
     Yeni ekran kartı alıyorum.

Yeni ekran kartı alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honey Badger -- 20 Kasım 2011; 19:35:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sencagri

Sistemim:

Usta ben 5770 ile 6850 nin özellikleri karşılaştırdım 5770 daha iyi gibi gözüküyor bana açıklar mısınız ? bide sanırım vatanın kampanyası bugün bitiyor 310 tl ye alamıcam ama başka bi yerden 340 tl ye buldum onu almalı mıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

quote:

Sistemim:

Usta ben 5770 ile 6850 nin özellikleri karşılaştırdım 5770 daha iyi gibi gözüküyor bana açıklar mısınız ? bide sanırım vatanın kampanyası bugün bitiyor 310 tl ye alamıcam ama başka bi yerden 340 tl ye buldum onu almalı mıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    Hiç alakası yok. Arada dağlar kadar Tessalation farkı var, bit farkı var yani eskidi artık orta seviye 5000 serileri. Sen 6000 serisinden şaşma al PowerColor hd6850 rahatına bak.

Fiyat konusunada gelince ben kesinlikle beklemeni öneririm çünkü HD7900 serisi 28nm kartlar geliyor Ocakta. He yok ben illa alacam diyorsan akakce.com gibi sitelerden arattır en ucuz yerden al. Bu arada vatan bu aralar %25 kampanya yapar belki istersen onuda bekleyebilirsin.

• quote:

quote:

Sistemim:

çok güzel araştırmıssın 5770 al

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

quote:

Sistemim:

çok güzel araştırmıssın 5770 al

Alıntıları Göster
    HD6850 de ısrar ediyorum ama yinede sen bilirisin. Biraz ingilizce biliyorsan burayıda okuyabilirsin:

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=331331

• quote:

Hiç alakası yok. Arada dağlar kadar Tessalation farkı var, bit farkı var yani eskidi artık orta seviye 5000 serileri. Sen 6000 serisinden şaşma al PowerColor hd6850 rahatına bak.

Fiyat konusunada gelince ben kesinlikle beklemeni öneririm çünkü HD7900 serisi 28nm kartlar geliyor Ocakta. He yok ben illa alacam diyorsan akakce.com gibi sitelerden arattır en ucuz yerden al. Bu arada vatan bu aralar %25 kampanya yapar belki istersen onuda bekleyebilirsin.

İlgin için teşekkür ederim kararımı verdim ama doğrumu yaptım bilmiyorum sapphire hd6850 alıyorum fiyat 340 tl sizce iyimi ben bazı yerlere baktım 400 lere kadar cıkıyor sapphire +500 wat psu alıyorum tavsiyeleriniz önerileriniz varsa lütfen hızlı çünkü eğer yanlış yapıyorsam hemen düzeltmeliyim sonra çok geç olabilir

• quote:

quote:

İlgin için teşekkür ederim kararımı verdim ama doğrumu yaptım bilmiyorum sapphire hd6850 alıyorum fiyat 340 tl sizce iyimi ben bazı yerlere baktım 400 lere kadar cıkıyor sapphire +500 wat psu alıyorum tavsiyeleriniz önerileriniz varsa lütfen hızlı çünkü eğer yanlış yapıyorsam hemen düzeltmeliyim sonra çok geç olabilir

Alıntıları Göster
    PowerColor HD6850 al merak etme aralarında fark yok. PSU için de 80+ olsun diyorum başkada bişey demiyorum.

Hemen bi edit çekiyorum vatanda PowerColor 340 TL eğer Sappire i 340 TL ye bulduysan onu al kutu içeriği daha bol tutulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honey Badger -- 22 Kasım 2011; 21:18:04 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.