Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartı Alıcam Yardım Edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese öncelikle sistemimi yazayım
    İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Quad Cpu Q8200 @2.33GHz 2.34 GHz
    Yüklü Bellek(RAM): 3 GB
    sistem Türü : 32 bit
    Ekran Kartı Adı : ATI Radeon hd 4300/4500 Series
    DAC türü : Internal DAC(400MHz)
    Yaklaşık Toplam Bellek : 1785

Şimdi gelelim kart meselesine, Arkadaşlar max 250 liralık bir kart arıyorum çok para vermiyeceğim. Vatan bilgisayardan baktımda AMD R7 240-AMD R7 250 ve GT730 arasında kaldım.Benim için önemli olan oyunları akıcı oynatmasıdır.Şuan GTA 5 oynamak istiyorum, lowdada olsa akıcı bir şekilde beni götürecek kart bunlardan hangisidir yardımcı olursanız sevinirim, ha eğer başka kart önerirsenizde fiyatı göz önünde bulundurup yazarsanız sevinirim.
    Oynamak istedğim oyunlarda şunlar : Gta 5, Assassin's Creed Unity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IllidanStormrage -- 1 Mayıs 2015; 21:38:22 >

• Diyelimki ekran karti r7 aldin ram yetmez hadi ramde aldiniz bu seferde islemci darbogaz yapacaktir bence sistemini artik degistirmeyi düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunga83

Diyelimki ekran karti r7 aldin ram yetmez hadi ramde aldiniz bu seferde islemci darbogaz yapacaktir bence sistemini artik degistirmeyi düşün

Hocam sistemi değiştiricem ama 1 sene sonra bu ekran kartını alma sebebim şuan oyunlarda gerçekten yetersiz performans vermesi
  • şu an o ekran kartlarını almassın r serisi minimum 4 gb ram istiyor onu geçtim bu siteme o ekran kartını taksan bile verim alamassın.önce ram sonra işlemci sonra psu ve ekran akertı değiştirmen gerek yani çok uğraştırır seni bu pc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

şu an o ekran kartlarını almassın r serisi minimum 4 gb ram istiyor onu geçtim bu siteme o ekran kartını taksan bile verim alamassın.önce ram sonra işlemci sonra psu ve ekran akertı değiştirmen gerek yani çok uğraştırır seni bu pc.

Hocam zaten 1 sene sonra değiştircem idarelik bir şey istiyorum, arada oyun açsın yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bulaşma satabildiğin en iyi fiyata sat tüm parçaları yeni bir pc topla 1 sene sonra alacaksan alırsın ama bu sistem gerçekten yeni oyunları açması çok zor.oyun için pc toplamayıda düşünebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.