Şimdi Ara

yeni ekran kartı aldım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden nvidia geforce 8600 gt ekran kartım vardı yerine radeon hd 4850 ekran kartı aldım ama mesala eski ekran kartı black opsta kasmıyordu ama bu yeni ekran kartıyla kasmaya basladı.radeon hd 4850 256bit-1gb ekran kartı

• sürücüleri güncel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

sürücüleri güncel mi ?

evet
  • windowsda olan bir orun nedeniyle olabilir ..mesela optimasyon sorunu ..yada virüs .. advanced system care ile sistemi taratın ...sistem ısı değerlerine bakın .. bu arada uzak ihtimal ama ramlerle bir uyumsuzluk olabilr.. net bişi söylemek zor ..birşeyler deneyerek ve konuya sisteminizi paylaşarak hatta oyundaki ayarlarınızı paylaşırsanız ..ayrıntılarda cevap bulmaya çalışır okuyan arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

windowsda olan bir orun nedeniyle olabilir ..mesela optimasyon sorunu ..yada virüs .. advanced system care ile sistemi taratın ...sistem ısı değerlerine bakın .. bu arada uzak ihtimal ama ramlerle bir uyumsuzluk olabilr.. net bişi söylemek zor ..birşeyler deneyerek ve konuya sisteminizi paylaşarak hatta oyundaki ayarlarınızı paylaşırsanız ..ayrıntılarda cevap bulmaya çalışır okuyan arkadaşlar..

core 2 duo işlemci 4 gb ddr2 ram var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.