Şimdi Ara

Yeni ekran kartı aldığımdan beri bilgisayar res atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi gtx 560 ti aldım ve sorunum başladı bundan önce gtx 9800 kullanıyodum ve böyle bir problemim yoktu tam olarak anlayamadım bilgisayarın sorununu sadece ekran kartının aşırı ısınması geldi aklıma sizce res atmasının asıl sebebi nedir ve nasıl çözebilirim cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

• psu yetersiz yani ekran kartı istediği gücü alamıyor ve haliyle reset atıyor
  • 700w var yeterli dediler daha mı yüksek almam gerekiyor ?
  • boşdayken mi rest atıyor yük altındayken mi .? msı afterburn ile ısı değerlerine bakın bakalım ne cıkacak ..
  • maksimum 60'ı gördüm ısı ile ilgili olmadığını öğrendim sadece bazı oyunlarda res atıyo yada raslantı ama 4-5 saat dota 2 oynadım res atmadı cod 5 veya lego pirates of caribbean oynarken 15 dk da res atıyo ve her zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazenaalbaay -- 6 Haziran 2012; 1:03:16 >
  • resetleyen oyunlar orjinal mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

resetleyen oyunlar orjinal mi ?

o da yeni cikti galiba hocam. bazi crackli oyunlarda pc nasil res atiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • değil orjinal olmayan başka oyunlarda oynadım ama böyle bi sorunum yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazenaalbaay

700w var yeterli dediler daha mı yüksek almam gerekiyor ?

psunuzun 80+ sertifikası varmı? marka model yazarsanız yardımcı olabilriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falco Peregrinus -- 6 Haziran 2012; 16:02:43 >
  • modeli huntkey hk600-53ap
  • Bendede olmuştu aynı şey bir bilgisayarcıya götürdüm o da ekran kartının ana kartı çok ısıttığını söylemişti yani fazladan soğutucu tak kasana!
  • ama bazı oyunlarda oluyor bu res olayı ve ısı değerleri normal gözüküyor ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.