Şimdi Ara

Yeni Ehliyetler Hakkında Sorum Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aradım ancak sorumun net cevabını bulamadım. İlçe emniyet ehliyet bürosuna kadar gidip sordum onlar da bilmiyor. Sorum basit aslında. Yeni ehliyetler Kanada ve Amerikada geçerli mi? 2 ay sonra Kanada'ya yerleşeceğim. Daha önce gittiğimde ehliyet ilk 6 ay geçerliydi. (ben 2 ay kalmıştım) Yani araç filan kiralama hakkım vardı ancak bu kez en iyi ihtimalle 2 sene kalacağım için işler daha farklı. Yeni ehliyet alıp gittiğim zaman tekrar Kanada ehliyeti almam gerekir mi? Geçerli olan ülkelerin tam listesine ulaşabilceğim bir link varsa da olur.

Bu arada konu dışı olacak ama gidecek olduğum için çok sevdiğim aracımı da satmak durumundayım. Zira ailede herkesin kendi arabası var. 2010 Lancer 1.5 invite 75bine geliyor. araç temiz ve sorunsuz ancak farklı kazalardan dolyı çokça boya mevcut. (tavan ve direklerde yok, hiç hava yastığı açılmadı,kazaların tamamı sürtme şeklinde oldu,hepsinin fotoğrafları mevcut) Her ne kadar ufak kazalar olup sadece kaporta hasarı olsa da boya takıntısı olanlara göre bir araç değildir. İlgilenen varsa pm atabilir. Deri döşemeden geri görüş kamerasına kadar opsiyon listesinde olan tüm donanımlar mevcut olup 1.8 body kiti ve krom egzos ucu dışında hiç bir modifikasyon yoktur.tüm ekstralar araç teslim alınmadan yetkili serviste takılmıştır. Tüm bakımları da yetkili servsite yapıldı. Aracın ilk sahibiyim. Henüz ilanı yok aracın. Araç siyah, iç döşeme ise komple deri bej rengi. Hiç sigara içilmedi. orjinal teybi ve 2015 üretimi 5bin km civarında (sadece geçen yaz kullanıldı) primacy 3 lastikleri mevcut. üzerinde alpin a4 kışlıklar takılı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.